- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
- 133
- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Tefal fv9650 almayı düşünüyorum benbende philips maraton aldım çeyizime ama hala ütüye karar vermiş değilim sen karar verdin mi canım?
Ay canım bende aynen öyleyim artık bütün gün çeyiz araştırıyorum başka hiçbişeye dikkatimi toplayamıyorum ne kadar iyi almışsın ya şuan nereye sorsam 1700 civarı diyo biliyomusun... Bu ay süpürge ütü aliym diyorum büyük parçalarım bitti sayılır bi yatak örtüsü kaldı ona da karar veremiyorum malum çok kararsız olduğum için
Utum philips kablosuz ütü. Supurgem de philips maraton ve cok memnunum. Ablama da tefalin utusunu hediye olarak almistim. Cok memnunmus.
Ütüde Philips Azur serisinden
Süpürge Makınesi Philips maraton...Ve ya Morphy richards süperrr
Philips Marathon kullanan oldukca fazla tanıdıgım var ben de ondan alacağım bence cok güzel :)
Ben utu philipsin en son ckan kazanli utusunu aldim. Supurgede annem maraton kullaniyo cok iyi
kızlarr. ben de maraton istiyorum fakat önereceğiniz model var mı? ve toz torbalı mı torbasız mı?
Toz torbasiz tabiki de. Ve rengi de kirmizi olandan. Modelini hatirlayamadim ben..
bu mu acaba? teknosada 600 tl indirime girmiş sanırım. media markette 700 tl
Evet bu, ben 750ye almıştım. Ama harika. Tozu falani filani her seyi löp diye çekiyor. Cok kuvvetli..
filtresini kendisi temizliyor mu peki canım?
benimki temizliyor. ama ben pimpiriğim ben kendim tekrar temizliyorum. süper makina . dyson da çok övülüyor onu bilemem ama ya dyson ya maraton al.filtresini kendisi temizliyor mu peki canım?
benimki temizliyor. ama ben pimpiriğim ben kendim tekrar temizliyorum. süper makina . dyson da çok övülüyor onu bilemem ama ya dyson ya maraton al.
Yok bu temizlemiyor ya. Bunun bi üst modeli varmis. O temizliyormus. Bilseydim onu alirdim ama temizligi o kadar da zor değil. Ama siz filtresini kendisi temizleyeni alabilirsiniz.
şimdi resmi yeni evlenen arkadaşıma attım. onunkide 9225 olan model. filtresini kendisi temizliyor kesinlikşle bunu al dedi. diğer kırmızı olan temizlemiyormuş evet :/
benimki de bundan evetşimdi resmi yeni evlenen arkadaşıma attım. onunkide 9225 olan model. filtresini kendisi temizliyor kesinlikşle bunu al dedi. diğer kırmızı olan temizlemiyormuş evet :/
Dogrudur. Bence de onu alin. Cok daha iyi tabiki..
Evet bu, ben 750ye almıştım. Ama harika. Tozu falani filani her seyi löp diye çekiyor. Cok kuvvetli..
süpürgem maraton, ütüm tefal kazanlı. 4 yıllık evliyim. ikisinden de memnunum.
Kızlar merhaba bende maraton ile dyson arasında kararsız kaldım evkur mağazasındaki kız dysonu daha çk önerdi maratonda 3-4 ayda bir filtre değiştirmk gerekiyormuş o da servisinden 75 tl tutarnda alınıyormuş doğru mu bu?
Ben bu süpürgeye bu kadar para verip birde bu masrafı çekeceğim 3-4 ayda bir. yorum yaparsanız sevinirim
Dyson diyorum canım, kaç yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. Ben de kendime Dyson alcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?