Süpürge ve ütü önerilerinizi bekliyorumm:)

5 yıldır kullanıyor ablam hiç değiştirmedi. tezgahtar dysondan daha çok pirim alacak galiba.

eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Philips GC9545/02 SilentCare Buhar Kazanlı Akıllı Ütü kullanıyorum daha önce azur serisinden kullanıyordum hiç memnun kalmadım geri iade edip üstüne azıcık ekleyip buhar kazanlı aldım yeni evli sayılırım 5 aylıkcık :)),

Philips FC9205 Marathon süperge kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim:)

Modeli ne o seve seve yapılan ütünün:) ben de çeyiz hazırlıyorum da:)

Merhaba,

Ütü için kesinlikle Philips markayı öneriyorum. Gerçi ben satın alalı çok oldu ütümü, eşim Philips'te çalışıyordu o zamanlar. Azur almıştım. Biraz kireç problemi oldu ancak bu benim çeşme suyu kullanmamla alakalı olabilir

Süpürgede de pratiklik adına Fakir Darky alabilirsin, parasının tam karşılığı. Çok sık kampanya yapılan ve çok sata bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…