canım bende yves rocherın gündüz kremi ve yüz yıkama jelini kullanıyorum inan cildim çok parlak gündüz kremi süper bir parlaklık veriyor yaklaşık 1,5 ay oldu ve ben çok iyi geldiğini düşünüyorum çevremdekilerde cildin çok hoş gözüküyor diyor ama herkesin cildi farklı
veriyor bana,ama sirf bununla olmaz zaten, dedigim gibi gidana dikkat ettinmi yeterince su tukettinmi, bide dogru urun kullanirsan cildin harika olur. Ben cilt ve vücut terapisti adayiyim:) bu yuzden cildimi taniyorum ve dogru urun kullaniyorum, gercekten cok ønemli bu.
tesekkür ederim angel bu kremi bende bi arastırayım cok saolasın
doğru ürün olduğunu yada kullandığını nasıl anlıyosun sonuc olarak o ürünü kullanmak için ve anlamak için epey bi zaman geciyo ben bu sivilcelerim ve yüzümdeki kızarıklar için hiç bişey yapamadım bi arap kızı kullanıyorum bi biotermin yüz temizleme jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum bi de annemin yaptığı kremii sonra 2 güne bir kil maskesi ya banamısın demedi kurtulamadım bu yüzümdeki lekelerden
Parlaklık maskesi: İki su bardağı taze bezelye, ezildikten sonra üzüm pekmezi ile karıştırılır. Yumurta akı ve yarım fincan ayçiçek yağı ilave edilir. Bir miktar un konularak maske kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Gece yatmadan uygulanmalıdır. Sabah cilt temizlenir. Ten dokusu üzerinde müthiş parlaklık sağlar... yerimseniben
sen yapiyor musun bu maskeyi.kiz u maskeyle mi yatcaz. kokarrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?