şurdaki konular yüzünden evlilikten korkuyorum

Konulara yazilan yorumlari dikkatli oku. "Benim gocam on gaplan gucunde. Hep yiyisiyoruz allahima bin sukur" ,"benim gocam yeryuzune inen son goca tanesi. Asiri mutluyum oluyorum mutluluktan" diyen tipler var mesela. Onlar dengeliyor durumu.
İyi de bunları görmek için bir ton mutsuzluk okumamız gerekiyor. Yazık bu gözlere. Bu kaplan kocalara düzülen methiyeler tek bölüm altında toplansa fena mı olur?

evliliğini eğer sadece sevdiğin adamla yapmayı becerebilirsen ne ala beceremezsen vay haline..

1. Once kendin iyi durust sabirli olmalisin
2. Nisanlini iyi tani degisir ben bunu duzeltirim deme duzelmez direk duzgun insani ara
3. Bolca emek ver tabi karsidan da görüyorsan yoksa da hic cabalama kendini harcama

Bol dua et rabbim karsina iyi insanlari cikarir inşallah takma bir derdim var bölümünü evlilik cok zor ama cok güzel birsey :KK60:

:KK70: :KK70: çok iyi ya var harbiden böyle yorumlar

Tabi mesela kadin konu aciyor benim kocamin kusunun kanadi kirildi nasil tamir ederim diye. Altina gelen yorumlar "benim kocaminki kartal mubarek. Daglari asip geliyor. Ovalari tavaf ediyor" seklinde. Hayir yani kocanin cinsel uzvunun ozelliklerini kimse merak etmiyor ki bi sakin ol sampiyon.

Ya da kadin evliligimde hic mutlu degilim fikir verin diyor. Mutluluk cubugunu kendine dost edinmis ablalar damliyor hemen. "Benim kocaamin dalagini operim. O bir kocaa o bir asik o bir iki uc kocaamm" diye sevinc nidalari. Yazik kocadan baska bir seyi yoksa demek ki.

İyi de bunları görmek için bir ton mutsuzluk okumamız gerekiyor. Yazık bu gözlere. Bu kaplan kocalara düzülen methiyeler tek bölüm altında toplansa fena mı olur?

Olabilir aslinda. "Bir koca da sen dik" basligi altinda toplumsal bir calisma baslatilabilir. Ahsjssj.

ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak

Oncelikle dua ederek hakkimizda hayirlisini dilemeliyiz cunku evlilik gercekten bir kumar. Cok iyi tanidimm sanarsin evlendikten sonra cok degisir. Ama evlilikten korkmayin 2 taraf da sorumluluklarini biliyorsa gül gibi gecinip gidiliyor ama tabiki arada tartismalar kavgalar olabiliyor. Her ne olursa olsun anlayis ve saygiyi kaybetmemek lazim.

Kişi kendini flört döneminde belli eder, doğru adamı bulduğuna inanıyorsan sorun yok. Evlilikte eşten değil, üçüncü şahıslardan kork bence. Kaynana, görümce, elti, yenge... Mutlu giden evliliğini bile kıskanırlar. Şahsen bizde öyle eşim süper, tam tersi kaynana ve görümcem var. Görmek dahi istemiyorum. Enerjimi emiyorlar resmen.

Hehe.Forumun alt başlıkları bile hazır; "Kocamı Nasıl Dize Getirdim?", "Elti&Görümce Kıskançlığı Size Zarar mı Veriyor? Hahayt! Onları Kendi Silahlarıyla Vurmanın Altın Kuralları", "Kayınvalideyi Muma Çevirmemin Püf Noktaları", "Erkeği Anasının Evinden Uzak Tutma Sanatı," "Küslük, Kapris, Naz, Kıskançlık Adamı Usandırmadan Nasıl Yapılır?"... ve dahası.

Burada dertli üyeler açtıkları konularda verilen tavsiyelere biraz uysalar zaten böyle bir başlığa gerek kalmaz ki.

Konu sahibi ben de senin yaşında hatta 28 yaşıma kadar evlilikten tırsardım. Aşk başa gelince korku neym kalmadı. Yalnız burada biraz nasip işi devreye gidiyor.
Bir öküze aşık olmuş da olabilirsin, ortalama bir gence de, bir prense de. Evlilik kumar işi diye boşuna demiyoruz burada lütfen yani. :işsiz:
Burada takılırsan paranoyalar alır yürür dengeyi kurmak lazım. :KK66:

Kocamın bazı hareketlerine gıcık olsam da genel olarak iyi adamdır. Merhametlidir. Evet evlenince bir gevşeme oldu ama bende de oldu ve onun da ben de sevmediği huylar var ne yapalım yani hayat bu?

"Bir Derdim Var" bölümüne alternatif olarak "Hayat Bana Güzel" bölümü açılsın da, mutlu mesut yaşayıp gidenler döksünler içlerini. Dert forumlarında okuduğu dertlerle dertlenenler, azıcık kendilerine gelsinler. Yönetim duy sesimizi. :KK53:

İstedikleri kadar farklı forum/bölüm açsalar da, üyeler sevgi pıtırcıkları gibi mutluluklarını istedikleri kadar yazıya dökseler de buraki olayların etkileme gücüne sahip olamazlar.
Resmen hayattan soğudum. :KK53:

Evlilik zaten laylaylom bişey değil ki. Bir adama ve onun ailesine alışmak, eksikleri ile kabullenmek var. Üzerine çamaşırı, ütüsü, bulaşığı, temizliği...

Çocuk doğurmak ve bir ömür onun sorumluğu.

Yani bir tek ya adam kötü çıkar diye korkmamalı. Siz de iyi bir eş/ anne/ ev kadını olamayabilirsiniz.

Bir de erkekleri dinlemek lazım.

öyle yönetime ses duyurulmaz bak böyle yapcan
@Kazen Mune Mune (munecan emekli mi oldun hayırdır yoksun )
kazen bak ne istiyorlar Evleneceksen Gel Bölümü açta pembe dünyalarda paylaşılsın çocuklar artık korkuyorlar evlilikten.:ıslık:
Yok birtanesi emekli olmadım ama Mune tatilde serisi çekiyorum:KK70:
İlişkiler, Duygular, Hayatın İçinden bölümümüz var, orada aşk dolu evlilikleri yazıp sevgili kocişlere methiyeler düzülebilir:dondurma:

Konuyu da geyiğe çevirmeyin, tatildeysem Kazen burada, vallahi şişler geyikçileri:mapus:

evlilikten deli gibi korkardım ve şimdi iyiki evlenmişim diyorum..
ha evliliğin zor yanları yoran yanları yok değil.
bence korkma.

Bence bdv evlilere ve bekarlara ayrılsın.
Yazık görüp görüp okuyup korkuyorlar. :)

Gerçi başkalarının tecrübeleri ders olur belki bir yerde iyi olur.:KK14:
Ben yandım eller yanmasın..

Hastaneye gittiginizde dunyanin geri kalanini da hasta saniyor musunuz?

Çok iyiydi. İzninle bundan sonra burda açılan hiç mi kv ile mutlu olan yok, herkes mi eviliğinde mutsuz, hiç mi bir görümce iyi değil, hiç mi eltisiyle sorun yaşamayan yok diye açılan 1573. konuya bunu yazıcam.

Dört bir yanım evlilerle çevrildi, hepsi evlilik çok güzel sen de gelsene modunda ama cıks. Onları görüp bir de burayı okudukça evde kalacağıma inanıyorum artik.

Sahsen bende korkuyorum sozlumle konusuyorumda ya deyisirsen falan diye deyismeyeceyini soyluyo ama budda okudugum konular yuzunden oaranoyak oldum bende

ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak

burdaki herkes bi sinirle konu açıyo
mesela ben 2 gün önce eşime çok kızgındım saydırdım burda
şimdi orta düzeyde kızgınım az saydırıyorum
3 gün sonra unutunca güllük gülistanlık oluyor işte

burda şiddet ve aldatma dışındaki olayları cok da ciddiye alma derim

Sahsen bende korkuyorum sozlumle konusuyorumda ya deyisirsen falan diye deyismeyeceyini soyluyo ama budda okudugum konular yuzunden oaranoyak oldum bende

:KK70: Askim degismiciksin dimiii ya degisirsen :KK43:( ??
- Degiscem sen gor evlenince bak nasil donuyor devran.

Askim beni birakmiciksin dimiii?
- Bilmem bikac aya belki birakirim...

Bu sorulariniza hakikaten ne cevap almayi bekliyorsunuz? :KK70: Ne diyecek adam degiscen mi sorusuna? Allah mutlu etsinde hep bu sorular bana garip geldi. Kac erkek bu sorular karsisinda yukaridaki cevaplari verir ki :KK70: Boyle sorular yerine objektif bakmayi deneyip, kendiniz tanumaya calusin geriside olacagina varir yani.

Back
X