• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürecim cok zorlu geliyor:(

ben istanbuldayım acıbadem de yaptırıyorum gerçekten maddi açıdan da çok yoruldum manevi de daha birinci benim bi de .
Umarım ilk ve son olur pozitif alırsın cnm herkes alsın isteyen bütün kardeşlerim o kadarzor ki. Valla stresten birbirimize girmeye başladık artık eşim maddi açıdan ben her yönden psikolojik ve hormonlardan. İnşallah bu sefer tutacak ne maddi gücümüz nede psikolojimiz kaldı. Bittik yani. Ailem de bitti yardım etmekten. Allah acısın artık emeklerimizin karşılığını versin hayırlsıı olsun

Umarım ilk ve son olur pozitif alırsın cnm herkes alsın isteyen bütün kardeşlerim o kadarzor ki. Valla stresten birbirimize girmeye başladık artık eşim maddi açıdan ben her yönden psikolojik ve hormonlardan. İnşallah bu sefer tutacak ne maddi gücümüz nede psikolojimiz kaldı. Bittik yani. Ailem de bitti yardım etmekten. Allah acısın artık emeklerimizin karşılığını versin hayırlsıı olsun
Amin amin kolaylıkla su gibi geçsin isteyen herkesin♥️

Sureci gozunuzde buyutmeden bir an evvel baslayin derim :) 31 yasinda yaklasik iki yildir cocuk istemi olan, surecin son doneminde cikolata kisti olusan, yetmedigi gibi erkekte sperm faktoru de olan bir cifttik, daha fazla sabretmek istemedigim icin bodoslama surecin icine attim kendimi. Pespese iki kez yumurta yapildi, genetikli tup bebek yaptik cunku, ha simdi ha yarin nerden ilk transferle hamile kaldim sukurler olsun ki. 17 kasimda ilk ignemi vuruldum, 28 subatta hamile oldugumu ogrendim betahcg ile. 3 ayda cektigimi bir ben biliyorum ama yine olsa yine cekerim 🙏🏼
Demem o ki bir cesaret girisin bu ise, dogurdugumda 32 yasim bitmis olacak, zaman bizlerin malesef aleyhine. 28 yasindan beri cocuk istiyorum,hamile kalmam dogurmam neredeyse 4 senemi almis olacak 🫠

Cnm ben çıktım opudan sen ne alemdesin ? 18 yumurta toplamışlar bakalım yarını iple heyecanla çekiyorum umarım kaliteli olur hepsi de. Senden de güzel haberler bekliyorum
Bende iki saat önce çıktım 6 yumurta toplanmış bende heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler gelir♥️🙏

Kızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye

1- tüp bebek başlangıç yumurta toplama
2- opu sonrası pgt
3 adet sağlıklı embriyo olmaz ise tekrar havuz embriyolar okey olduktan sonra:
3-Tüplerin baglanması ameliyatı ve cikolata kisti alınması.
4-amelyat sonrası birsüre geçecek bilmiyorum
5- transfere hazırlık.belki histeroskopi vs?

Canım, sürecin zorlu gözükse de ne kadar güçlü ve bilinçli bir şekilde yaklaştığın belli, bu çok değerli.
Ben de benzer bir yoldan geçiyorum. Önce Opu, sonra histeroskopi ameliyatı oldum. Ardından HSG çekildi ve şu an rahim dinlendirme sürecindeyim, beklemedeyim yani.
İnan bana, zaman zaman herkesin morali düşüyor ama her aşama seni bebeğine bir adım daha yaklaştırıyor.
Adım adım ilerleyeceksin, her aşamada daha da güçleneceksin.

Her şey çok güzel olacak, içini ferah tut 🍀💛

Haber geldi mi cnm umarım güzel haberler verirsin beni daha aramadılar saaat 12 yw geliyor bu saat oldu neden acaba sters oldum iyice.
Bende sana yazacaktım 3 ü olgun çıkmış ama 2 si döllenmiş perşembe 3.gün o zamanda arayacaklar beni inşallah dua ediyorum o zamana gelir hücreler bölünür çoğalır🙏🙏🙏🙏 bu arada senin yumurta fazla şansın fazla olur 🙏

Bende sana yazacaktım 3 ü olgun çıkmış ama 2 si döllenmiş perşembe 3.gün o zamanda arayacaklar beni inşallah dua ediyorum o zamana gelir hücreler bölünür çoğalır🙏🙏🙏🙏 bu arada senin yumurta fazla şansın fazla olur 🙏
Sevindim cnm inşallah sonuna kadar gider . Dualarım seninle. Yumurta fazlamolması önemli değil önceki tedavi de 19 yumurta toplandı 2. Tane 3. Gün embriyosu oldu kalitesiz denildi yumurtlar. Önemlimolan çok değil kaliteli olması cnm.
Cnm şimdi aradılar 6 oolgunmöıkmış 18 yumurtadan ama 3.ü döllenmiş bakalım kısmet artık ya. Biraz fazla kayıp spermden kaynaklı demekki morfoloji 1di. Dediğim gibi çok yumurta değil kalitesi önemli burda da görüyoruz

Son düzenleme:
Sevindim cnm inşallah sonuna kadar gider . Dualarım seninle. Yumurta fazlamolması önemli değil önceki tedavi de 19 yumurta toplandı 2. Tane 3. Gün embriyosu oldu kalitesiz denildi yumurtlar. Önemlimolan çok değil kaliteli olması cnm.
Cnm şimdi aradılar 6 oolgunmöıkmış 18 yumurtadan ama 3.ü döllenmiş bakalım kısmet artık ya. Biraz fazla kayıp spermden kaynaklı demekki morfoloji 1di. Dediğim gibi çok yumurta değil kalitesi önemli burda da görüyoruz
Bende pazar opu oldum. iki yumurtam toplandı. ertesi gün bir tanesi döllenmiş sadece. Yarın transferim var taze taze olacak mışım. ama kalitesini henüz söylemediler. yarın belli olacakmış. velevki kalitesiz o zaman transfer olmayacak mı yani. ilk defa yaptırıyorum bende. neler öğreneceğiz daha bakalım. Allah halimize merhamet etsinde kavuşalım bebişlere inş.

Bende pazar opu oldum. iki yumurtam toplandı. ertesi gün bir tanesi döllenmiş sadece. Yarın transferim var taze taze olacak mışım. ama kalitesini henüz söylemediler. yarın belli olacakmış. velevki kalitesiz o zaman transfer olmayacak mı yani. ilk defa yaptırıyorum bende. neler öğreneceğiz daha bakalım. Allah halimize merhamet etsinde kavuşalım bebişlere inş.
Hayırlısı olsun cnm benim 3. Gün embriyosunda değer yok sanırım kalitesi hücresi ile belli oluyor cnm kaç hücreli olduğu önemli

Hayırlısı olsun cnm benim 3. Gün embriyosunda değer yok sanırım kalitesi hücresi ile belli oluyor cnm kaç hücreli olduğu önemli
aaa öyle mi beni arayan hemşire kalitesine yarın bakıp haber verelim. öğleden sonrada transfer yapalım dedi. hiç bilmiyoruz ki ne diyorlarsa tamam diyoruz:) Hemen gelebilirsiniz değil mi dedi bide:) gelmezmiyim koşarak gelirim. ama çalışıyorum. müdürüme de söylemek istemiyorum. herkese haber verir öyle bir adam yani. rapor da veriyorlarmış galiba acaba ne yazıyor raporda umarım kadınsal hastalık yazıp geçerler:)

Ben bunu yeni duydum dölşenir döllenmez transferi benim iki döllendi ama sonrasında donduracaklar acaba rahimde daha mı güzel yaşar diye yapıyorlar

Ben bunu yeni duydum dölşenir döllenmez transferi benim iki döllendi ama sonrasında donduracaklar acaba rahimde daha mı güzel yaşar diye yapıyorlar
Benim ki taze transfer diye geçiyor. İğneler yapıldı ve hemen yumurtalar toplandı fakat geriye bir tane kaldı. 39 yaşındayım belki zaman kaybetmeyelim diye bilemiyorum. Ama istatiksel olarak bakınca aslında dondurma ve bu sürede rahmin dinlendirilmesi az da olsa daha avantajlı. benim başka havuzum yok yani bu tutmaz ise yeniden iğne ve yumurta toplama sürecine gireceğim. İnşallah gerek kalmaz. Duruma göre karar veririz demişti dr. İnşallah sağlıklı bir embriyodur da psikolojik olarak rahatlarım.
Herkesin sorduğuda ilk transfer değil mi. ve aman nolacak yine yaptırırsın modundalar. ay niye uğraşayım tekrar tekrar. alışkın tabi hemşilere çok normal geliyor. heyecanlı bekleyişler yaşıyoruz:)

Benim ki taze transfer diye geçiyor. İğneler yapıldı ve hemen yumurtalar toplandı fakat geriye bir tane kaldı. 39 yaşındayım belki zaman kaybetmeyelim diye bilemiyorum. Ama istatiksel olarak bakınca aslında dondurma ve bu sürede rahmin dinlendirilmesi az da olsa daha avantajlı. benim başka havuzum yok yani bu tutmaz ise yeniden iğne ve yumurta toplama sürecine gireceğim. İnşallah gerek kalmaz. Duruma göre karar veririz demişti dr. İnşallah sağlıklı bir embriyodur da psikolojik olarak rahatlarım.
Herkesin sorduğuda ilk transfer değil mi. ve aman nolacak yine yaptırırsın modundalar. ay niye uğraşayım tekrar tekrar. alışkın tabi hemşilere çok normal geliyor. heyecanlı bekleyişler yaşıyoruz:)
Tabi onlar bi daha olur modunda Ama zor yani ilki de zor çok zor maddi manevi

Tabi onlar bi daha olur modunda Ama zor yani ilki de zor çok zor maddi manevi
Canım ne yaptın aradılar mı seni de çok merak ediyorum beni aradılar 3 tane embriyom döllenmişti benim ya 18 yumurtadan bugün aradılar dediler ki 5 güne kadar takip edeceğiz dondurmamışlar yani durumları iyiymiş Şimdilik bir tane de arkadan bir Emriye daha gelmiş Diğer Emre yollara yetişmiş onu Duyduğuma çok sevindim Tabii ki İnşallah hepsi de 5 güne ulaşır dedim ki Arkadan gelen embriyor kalitesi düşük mü dedim arkadan gelmiş dedim yok dedi hatta dedi Hepsini geçti dedi kalitesi onlardan daha iyi oldu dedi Çok sevindim atak yapmış miniğim çok sevindim İnşallah 5 güne ulaşır emeklerimizin karşılığını alırız senden de güzel haberler bekliyorum inşallah

Canım ne yaptın aradılar mı seni de çok merak ediyorum beni aradılar 3 tane embriyom döllenmişti benim ya 18 yumurtadan bugün aradılar dediler ki 5 güne kadar takip edeceğiz dondurmamışlar yani durumları iyiymiş Şimdilik bir tane de arkadan bir Emriye daha gelmiş Diğer Emre yollara yetişmiş onu Duyduğuma çok sevindim Tabii ki İnşallah hepsi de 5 güne ulaşır dedim ki Arkadan gelen embriyor kalitesi düşük mü dedim arkadan gelmiş dedim yok dedi hatta dedi Hepsini geçti dedi kalitesi onlardan daha iyi oldu dedi Çok sevindim atak yapmış miniğim çok sevindim İnşallah 5 güne ulaşır emeklerimizin karşılığını alırız senden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Çok sevindim benim 1 embriyom 3. Güne ulaştı 5. E götürmeyip dondurup sonra transfer edecekler bi tanesi geriden geliyor ama sanırım olmayacak Allah inşallah bebeğimi bana tutundururur dualarımız kabul olsun🙏🙏🙏

Back
X