Sürecim cok zorlu geliyor:(

Merhaba benim de tüplerim de sıvı görüldü,amh en son 0.6 idi önce genetikli embriyo olsun istedi doktor sonrasında bağlanacak tüplerim,alınırsa rezerv zarar görebilir dediler
Bendede aynı durum canım bende memorialda başlayacagım ama maddi seveplerden dolayı eylül ekimmgibi düsnüyorum güzel haberlerini banada yaz olurmu

Bendede aynı durum canım bende memorialda başlayacagım ama maddi seveplerden dolayı eylül ekimmgibi düsnüyorum güzel haberlerini banada yaz olurmu
Allah yardımcımız olsun tabiki burdayım zaten sürekli,laparoskopiyi toplamadan sonra mı yapacaklar ve onunda memorialde mi düşünüyorsunuz

Allah yardımcımız olsun tabiki burdayım zaten sürekli,laparoskopiyi toplamadan sonra mı yapacaklar ve onunda memorialde mi düşünüyorsunuz
Hayır omu devlette yaptıracagım imkanım yok. İzin verdi memorial doktorları. Önce yumurta toplama 3 adet saglıklı pgtli embryo dondurulacak sonra amelyat dedilrr

Kızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye

1- tüp bebek başlangıç yumurta toplama
2- opu sonrası pgt
3 adet sağlıklı embriyo olmaz ise tekrar havuz embriyolar okey olduktan sonra:
3-Tüplerin baglanması ameliyatı ve cikolata kisti alınması.
4-amelyat sonrası birsüre geçecek bilmiyorum
5- transfere hazırlık.belki histeroskopi vs?
yazdığınız tüm sürecleri yasadım, transferim 6. günündeyim 4 gün sonra kan verecegim.öyle bir güç gelecek ki size. adenomyosiz var bende de baskılama gördüm 3 iğne

yazdığınız tüm sürecleri yasadım, transferim 6. günündeyim 4 gün sonra kan verecegim.öyle bir güç gelecek ki size. adenomyosiz var bende de baskılama gördüm 3 iğne
Nerde yaptırdınız toplam ilk başlafıhınız ay ne zamandı kaç ayda transfer aşamasına gelindii insalkah güzel haberlerinizi bekliyorumm

Nerde yaptırdınız toplam ilk başlafıhınız ay ne zamandı kaç ayda transfer aşamasına gelindii insalkah güzel haberlerinizi bekliyorumm
ben kayseri memorialde yaptırdım, doktorum harika bir doktordur, Allah ondan razı olsun. kistlerim 6,5 ve 3.5 cm iki taraftada var. adenomyosiz var. havuz yaptırdım ilkinde 10 ikincisinde 11 yumurta toplandı. toplamda 5 embriyom var.. kaliteleri 4AA ve 3BA gibiydi. rahim filmi cekindim gerekirse o anda histeroskopi olacaktım. ama tüpler acık ve rahim sekli güzel cıkmıstı. o gün bayram etmistim bu sekilde beklemiyordum. cünkü kistim daha önceleri tedaviden önce patlamıstı ve cok agrılı bir sürecten gecmistim. yorgundum kalbime su serpildi. ignelerle menopoza girdim yalancı menopoz diyorlar kistler ve adenomyosiz baskılandı. bende adet bekleme falan olmadı. estrofeme basladım artık baskılanma basarılı oldugunda. rahim güzel kalınlasınca transfer oldum. belirtim yok, bugüm test yaptım tek cizgi, ama erken oldugunu biliyorum, umuda tutunuyorum yine de Allah bilecek gerisini. ama inanın sürecte yasayacagınız agrılar heyecanlar hepsi gececek, hop o tanısma anınızı izleyeceksiniz ekrandan. o an annesiniz zaten..

Back
X