Çabuk pes etmişsiniz. Belki uzun sure uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ne zaman kısmet olacağını bilemezsiniz. Başlamak için hazır değilseniz kendinize zaman verin. Gerek psikolojik olarak gerek fiziksel olarak surece hazır olmanız gerekir. İnanın olacağı varsa sorun olsa da olmasa da oluyor. Sana uzun zaman uğraşmış biri olarak yorum yapıyorum.
Bizim tek pcos sorunu vardı dogal yoldan gebelik olusmadi, hapla tedavi ve 2 aşılama oldum yine de olmadı. Son olarak tup bebek tedavisine geçtim ve ilk transferde nasip oldu şükür. Ama ilkte olmazsa diye de her zaman kendimi hazırlamıştım. Her seferinde hüsranı gormek gercekten yorucuydu. Herkes dogal yoldan gebelik elde etmek ister ama bu şekilde vesile olacaksa da yapacak bir sey yok. Bu yol dikenli bir yol ama sonuca kavuşunca hepsini unutacaksın. İnan bu şekilde daha kıymetli olacak. Ve bu daha başlangıç. Hele kavuşunca en büyük yorgunluğu o zaman göreceksin :)
Umarım tez zamanda hayirlisiyla sana da nasip olur. Toparlan ve kendine gel. Sen hazır hisset ki bebeğin de bunu bilip gelmek istesin