Sürekli açığınızı araştıranlar

pembeumutyildizi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
1.902
2.001
83
Herkese selam, bu tür kişilerden artık bıktım. Ya kendi çocukları ile ya kendileri ile ya da tanımadığım insanlarla kıyaslıyor insanlar beni. Eminim bana özel değildir çoğu kişi bu arıza kişilerle karşılaşıyordur. Kimse ile derdim yok, iyiye sevinir kötüye üzülürüm. Ama benimle ilgili bişey olunca çevremde birileri hemen modumu düşürür hemen bir kıyas. Yıllar evvel bir tanıdığım sağlık meslekte okuyan kızının doktor olacağını iddia ediyordu aileme. Bende normal bir bölümde okuyordum.
Şimdi hamileyim mesela geçen doktordan gelirken bir tanıdığımla karşılaştım sık sık görüşürüz mecburen, iş nedeniyle. Bi tanıdığınız kızı da hamileymiş o bir defa gitmiş doktora, ultrason görüntüsü falan yokmuş. Beni söylemiş o haftalık gidiyor diye. Diyeceğim nazarından korkmuştur diye demedim. Sonra savunacak beni biz onlarla çok yakınız asla kıskanmaz diye, ı yüzden sustum. Kendisinin belli bile olmuyormuş falan.
Yalan söyleyecek değilim, sancılarım oluyor özellikle yorulunca. Yaşım ileri doktorum 3 ay koru kendini dedi. İlk bebeğim, titizleniyorum elbette ama mide bulantısı çok oluyor, aniden uyku çöküyor, yemek yiyemiyorum. Konuştuk biz onunla( dediğim gibi iş nedeniyle de sık görüşürüm o kişiyle, denk geldik bu arada sık sık, yemek yemediğimi görünce sohbet etmiştik, saklamak aklıma gelmedi). Uzun mesafe yürüyemiyorum. Daha yeni yeni yürümeye başladım hep karnımda sancı gibi gerginlik gibi bişey oluyordu. Doktorum olur normal dedi. İşime devam ediyorum. Aksatmıyorum da.
Bu tür insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne denir o insanlara aklıma gelmedi ama her yerdeler eminim

Herkese selam, bu tür kişilerden artık bıktım. Ya kendi çocukları ile ya kendileri ile ya da tanımadığım insanlarla kıyaslıyor insanlar beni. Eminim bana özel değildir çoğu kişi bu arıza kişilerle karşılaşıyordur. Kimse ile derdim yok, iyiye sevinir kötüye üzülürüm. Ama benimle ilgili bişey olunca çevremde birileri hemen modumu düşürür hemen bir kıyas. Yıllar evvel bir tanıdığım sağlık meslekte okuyan kızının doktor olacağını iddia ediyordu aileme. Bende normal bir bölümde okuyordum.
Şimdi hamileyim mesela geçen doktordan gelirken bir tanıdığımla karşılaştım sık sık görüşürüz mecburen, iş nedeniyle. Bi tanıdığınız kızı da hamileymiş o bir defa gitmiş doktora, ultrason görüntüsü falan yokmuş. Beni söylemiş o haftalık gidiyor diye. Diyeceğim nazarından korkmuştur diye demedim. Sonra savunacak beni biz onlarla çok yakınız asla kıskanmaz diye, ı yüzden sustum. Kendisinin belli bile olmuyormuş falan.
Yalan söyleyecek değilim, sancılarım oluyor özellikle yorulunca. Yaşım ileri doktorum 3 ay koru kendini dedi. İlk bebeğim, titizleniyorum elbette ama mide bulantısı çok oluyor, aniden uyku çöküyor, yemek yiyemiyorum. Konuştuk biz onunla( dediğim gibi iş nedeniyle de sık görüşürüm o kişiyle, denk geldik bu arada sık sık, yemek yemediğimi görünce sohbet etmiştik, saklamak aklıma gelmedi). Uzun mesafe yürüyemiyorum. Daha yeni yeni yürümeye başladım hep karnımda sancı gibi gerginlik gibi bişey oluyordu. Doktorum olur normal dedi. İşime devam ediyorum. Aksatmıyorum da.
Bu tür insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne denir o insanlara aklıma gelmedi ama her yerdeler eminim
Para var bizde her hafta gidiyoruz deseydiniz keskee kggklkgl
AY bana denk gelmiyorki söylesi cat cat yapıstırayım :P
İnsanların söylediklerine takılp da hic kendimi üzemem valla.
Cünkü canım kendim:D

Ben yılmadan açıklama yapıyorum ya kendimden emin bi ses tonuyla. Dünyada kendi bildiklerinin dışında da doğrular olduğunu bilsinler. Benden ögrendiğiyle de gitsin başkalarını darlasınlar banane 🤪
Sağol ben bu kişiye de diğerlerine de açıklama yapmaktan yoruldum. Yani neden insana köşeye sıkışmış hissettiriyorlar ki? okumama taktı kimisi, iş, evlilik.. hep bir kıyaslama halinde bazı kişiler. Sen çok kazanıyorsun, neden evlenmedin, neden çocuk yapmadın falan. En kolayı fuymazlıktan gelmek ya da iletişimi koparmak. Ama bazı kişilerle mecbur birliktesin. Kendi hayatları gibi kolay sanıyorlar. Elbette herkesin hayatı kendisine zordur ama bazı insanların hayatı daha zordur. Eşinin aldığı sebzeyi beğenmeyen insanlar tanıyorum millet onu alacak parayı bulamıyor. Söylesen insanlar yalancı herkeste para ver der çıkarlar işin içinden. Daha bir sürü örnek verebilirim. Ben sessiz olunca daha çok karşılaşıyorum belki. Kavga etmeyi sevmiyorum, ağzımızın tadı kaçmasın modundayım ama hata ediyorum farkındayım da

kadinin dediginde ne var onu anlamadim. size sen doktora cok gidiyorsun mu demek istedi yani?
Öyle hissettim. Daha öncede farklı şeyler oldu o yüzden. Bazıları naz yapar kocasına falan diye ağzının içinde yuvarladı geçen sefer mesela. Bilmiyorum hamilelikten bende hassas ve duygusal olabilirim

Para var bizde her hafta gidiyoruz deseydiniz keskee kggklkgl
AY bana denk gelmiyorki söylesi cat cat yapıstırayım :p
İnsanların söylediklerine takılp da hic kendimi üzemem valla.
Cünkü canım kendim:KK70:
Haklısın 2 kere para ödedik sadece, 10 günde bir kontrol diye gittik o yüzden sadece 2 kere ödedik. Kanda değeri geç gördük, sonra sesi geç duyduk. O yüzden,den sık sık gittik. Bende yüzyüze bakıyoruz diye kırmayayım diyorum ama bazısı hakediyor gerçekten

Haklısın 2 kere para ödedik sadece, 10 günde bir kontrol diye gittik o yüzden sadece 2 kere ödedik. Kanda değeri geç gördük, sonra sesi geç duyduk. O yüzden,den sık sık gittik. Bende yüzyüze bakıyoruz diye kırmayayım diyorum ama bazısı hakediyor gerçekten
Saglıkla gelsin insallah:dua:

Back
X