Sürekli açık arıyor

Minimoi

i n g e n u e
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
68
38
3
31
Erkek arkadaşım onu aldatma gibi bi durumum olmadığı ve asla olmayacağı halde sürekli onu aldatmamdan boynuz yemekten bahsediyor mesela babam ameliyat olacağı icin hastanelerde kosturuyoruz kac gundur şarjım bitmis bu aksam niye telefonun kapalı hic sen telefonu kapayinca beni kimle aldattığını düşünüyorum tarzi bisey yazdi bana sonra ben daha lisedeyken adimin gectigi bi sacma facebook durumunu bulmus geldi bu kim bu ne surekli onu aldatmam yalan söylemem uzerine tek yaptigim.hata gecmisimde yasadigim bazi seyleri korktum.anlatamadim sonradan anlattim simdi.bu halde benle.konusmuyo konusursa tek yaptigi sorgulamak beni sevmedigini istemedigini dusunmeye basladim.ben uzaktayim başka sehirde yasiyo ailem o ise okudugum.sehirde utanmasa neden ordasin dicek gibi geliyor cunku iste uzaktasin geziyosun cok ailenle bile dedi napicam bilmiyorum tatil basladigindan beri bu halde

Adam manyak.net.
Ömür törpüsü.
Ayrıca geçmişin onu niye ilgilendiriyor ki o senin geçmişin.
Böyle triplere girip özelinizi anlatıp adamların totolarını kaldırmayın.

Bu adamdan bir cacık olmaz ama oturup konuş.
Ben suçlamalarından hoşlanmıyorum, beni yipratiyor, böyle giderse yürümez de. Geçmişte aldatılmis sanırım. Bunu atlatmasi lazım.

Bence sevgiliniz biraz paranoyak ve kendine güven sorunu var.
Anlattığınız şeyleri size karşı kullanabilir mi?

Gecmisini anlatman iyi olmamis benmde nisanlim bu tarz brz oda benm gecmisimi bldgi icin boyle yapiyo erkekler boyle acigini vermiceksin brzda ozguwen eksiklignden kaynaklaniyo

Bunaliyorum.gercekten artik
Var öyle tipler ve ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi.
Geçen zamanına çok üzülürsün.
İyi ki sadece sevgilin.Böyle bir kocan olmaz inşallah ileride.
Sadece kurgu yapıp inandığı için öldürenler mevcut,biliyorsun.

Aklını karıştırmak istemem ama kendi sık sık Bi haltlar karıştırıyorsa seni de öyle sanması normal

Senden ayrilmamak icin icimi rahatlatmaya calisiyorum.diyor ya sebebi de nedir biliyor musunuz biri adima sahte facebook acmis o benmisim ama.yalan soyluyormusum

ÖZgüveni sıfır erkek.hiç sevmem.bas tekmeyi gönder.valla geçirdiğin zamanlara pişman olursun demedi deme...

Amaaan özgüvensiz erkek cidden tahammül edemiyorum bu ne ay böyle her an diken üstünde. Cidden ya çok seviyorsan ciddi bir konuşma yap ya da yol ver gitsin. İçim şişti ay gardiyan gibi.

Harbi boleleri tam bir omur torpusu bencede uzatma ayril gitsin ne mecburiyetin var

Deh düldül deh demelisin çok net. Yapmadığın birşey yüzünden kendini inandırmaya çalışmak sürekli bir açıklama durumları vs seni yıpratır.genliğinin baharını kışa çevirme.kış nasıl olsa birgün olacak

Paranoyak bir erkek... Ömür geçmez böyle biriyle. Ben olsam kaçıp kurtarırdım kendimi.

Bence bilmesi gerekenleri anlat her şeyi anlatma. Bir süre sonra o da sıkılacaktır sormaktan. Benim eşim de öyleydi sevgiliyken sonra soracak bir şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…