Sürekli acıkmak ve doymamak

kahve iç iştah keser
bir de tok tutan şeyler yemeye çalış, canın illa bişey istiyorsa salatalık ceviz vs ye, ceviz kalorili de olsa tok tutar ve tıkar bi vakitten sonra
sınav dönemlerinde filan bana da hep olur onu düşünmemek için mi nedendir bilmem, hayatımızdaki başka mutsuzlukları bununla gidermeye çalışıyoruz resmen
bol bol aynaya bak göbeğini açıp, göbeği görünce yemiyor insan :52:

şaka bir yana lütfen ihmal etme doktora git, kurt zayıflatıyor diye biliyorum bir de :26:

kesinlikle bi dahiliye uzmanına gidip tahlil yaptırıp bakmalısın..kılkurdu olan insan yese de kilo almaz şekerin belirtileri de çok yeme çok su içme,çok tuvalete çıkmadır..bi tahlil yaptır genetik özellikleri çok baskın bi hastalık zaten anne babanda da varmıs risk altındasın sağlığına yediklerine falan çok dikkat et bundan sonra..çok kötü bi hastalık canım Allah korusun umarım değildir ve olmazsın hiç

aynısını bende yaşıyodumki inş yarından itibaren bırakıcam.. yaşamayan anlamaz biliyorum..
reaktif hipoglisemidir büyük ihtimal . kendim üzerinde şöyle bi çözüm buldum. abur cubur ne varsa ne görürsem yemek istediğimde iki kaşık pekmez ardından et tavuk yada peynir cinsi proteinli bir şey yediğimde normale dönüyo şeker ve günün kalanı o kadar da kötü geçmiyo bir de krom demir b12 omega 3 takviyesi gerçekten etkili denemeni öneririm..

Back
X