- 16 Mayıs 2025
- 116
- 37
- 13
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
Annem kanserdi şu an atlattı ama onun için yapmadığım fedakarlık kalmadı. Okulumu dondurdum hiç bilmediğim işte çalıştım rahat etsin para sıkıntısı olmasın diye. Ama artık çok yoruluyorum psikolojik yük içindeyim tek çocuğum. Annem aşırı ağlak bir insan. Her şeye aşırı muhalefet. Bugün doktora gittik doktor bir şey dedi ağırına gitti başladı ağlamaya ama adam şakasına dedi. Niye ağladın ne oluyor sus diyorum daha da alevleniyor olduğumuz yerde bağrıyor ağlamaya başlıyor. Siz benim yaşadıklarımı anlamazsınız diye. İnsanlar garip garip bakıyor ben susturunca hala devam ediyor senelerdir böyle bir kadın hasta olunca daha çok toksikleşti. Normalde asla yapmam ama bıraktım hastanede tek başına eve geldim artık aşırı doldum. İnsanlara rezil olmak istemiyorum. Sus evde konuşuruz diyorum hala sitem ediyor ağlıyor cidden dayanamadım. Başkasına darılıyor içinde biriktiriyor sonra yine benden çıkıyor bu durum. Ben gezip tozuyormuşum o akşama kadar evdeymiş. Ben keyfime bakıyormuşum. Normalde şükreden birisi ama neden böyke davranıyor anlamıyorum. Kanser olup ondan çok daha kötü durumda olan insanlar var. Psikiyatriye gidelim ona derdini anlat rahatlarsın ilaç alırsın diyorum ben eskiden beri böyleyim ağlayınca rahatlıyorum diyor. Ama bana ve çevresindeki insanlara zarar veriyor. Sırf onun için genelde her gün depresif mutsuz oluyorum. Hayatıma birini alıyorum annem ruh halimi sürekli bozuyor hayatımdaki insanla da olmuyor sorun çıkarıyorum kafam rahat değil. Kaç ay annem ölecek mi diye korku yaşadım hala yaşıyorum ama böyle yapınca da ondan bıkıyorum. Ne yapıcam cidden ben?