Sürekli ağlayan bebeği olanlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Henüz yeni doğan. 10 günlük. Lohusa depresyonu yaşıyorum ben. Her şey çok zor geçiyor. Bir de üstüne maalesef bebeğim çok ağlayan bir bebek. Bunalımdayım.
Hayırlı olsun .
Tebrik ederim. 🙂
İlk zamanlar böyle olur karnı acıkır ağlar doymaz ağlar altı kirlenir ağlar gazı olur sa ağlar .
Uykusu gelir ağlar.. Benim oğlumda zaman zaman ağlardı.
Kırkı çıkınca düzeliyor.
bir düzene giriyor..
Oğlum 9 aylığa girdi eskisi kadar pek ağlamıyor. Sizinde inşallah bugünleriniz geçer zamanla sabırla.

Ben ilk iki üç aylıkken belek örtüsüne sarıp kucağımda omzumda uyuturdum öyle yorulup uykuya dalardı .
emzirdikten ve mama verdikten sonra
banyo yaptıktan sonra da uyuyordu.
sonra 4/5/6 /7 aylığa geldiğinde ayağımda sallamaya başladım öyle de uyudu.
şimdi de yaz süreci bahçede uyuttuğum oluyor . Çocuk arabasında.
Eğer çok yorulursa ayağımda gene dalıyor .

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz acıkmış olabilir mi ya da üşümüş sıcaklamış olabilir mi sizi çok iyi anlıyorum ilk zamanlar bende bebeğimi zor anlıyordum inan ki zamanla derdini anlayıp çaresini bulacaksın bebeğinde huzurlu olacak
Neler yapıyorsunuz susması için? Sizi çok bunaltmıyor mu ağlaması? Ben bazen çok çaresiz ve bitkin hissediyorum.

Eğer gazı varsa gazdan dolayı ağlıyorsa 2.haftadan itibaren yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. bebeğim 3. Ay bitene kadar hep ağlardı sadece kucakta uykuya dalardı kucakta uyurdu reflü yatağına beşiğine falan koyamazdım çok gazlı bir bebekti. Başka sıkıntıları da olabilir tabi açtır ağlar sıcaktır ağlar altı kirlenir ağlar annesinin kokusunu ister ağlar çünkü çok küçük daha size çok ihtiyacı var

Henüz yeni doğan. 10 günlük. Lohusa depresyonu yaşıyorum ben. Her şey çok zor geçiyor. Bir de üstüne maalesef bebeğim çok ağlayan bir bebek. Bunalımdayım.
Bugun bir yazı okudum. Normal doğum mmu yaptınız. Her doğumda olabilen köprücük kemiği kırılan bebek .hep ağliyirmus doktorada gitmiş farkedememis normal diyip göndermişler ,artık annesi bir kolunu oynatamamasindan şüphelenip götürmüş 26 günlük iken farkedilmis. Zaten farkedilsede bişey yapılmıyormuş da en azından ağlama nedenini öğrenmiş olmuş. Kendi kendine kaynıyormuş. Bunuda göz ardı etmeyin diye söyledim

Back
X