W Wqj Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2016 3 1 1 29 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #1 Aile ve arkadaşlarımla aram iyi olmasına ve sürekli konuşmama rağmen kendimi çok yalnız hissediyorum. Düşünüyorum herhangi bir neden bulamıyorum. Sürekli ağlayasım geliyo. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aile ve arkadaşlarımla aram iyi olmasına ve sürekli konuşmama rağmen kendimi çok yalnız hissediyorum. Düşünüyorum herhangi bir neden bulamıyorum. Sürekli ağlayasım geliyo. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.297 598 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #2 rahat batmıyor ise psikolojik bi rahatsızlığınız olabilir.
IKS Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 63 59 8 43 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #3 Demekki ne aile ne arkadaş sizdeki o boşluğu dolduruyor kendinize zaman ayırın alışveriş Yapın ve yalnız kalın ben öyle atlattim çünkü
Demekki ne aile ne arkadaş sizdeki o boşluğu dolduruyor kendinize zaman ayırın alışveriş Yapın ve yalnız kalın ben öyle atlattim çünkü
S siradanuye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 2.306 5.822 73 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #4 Bi derdin yoksa durduk yere agliyorsan hemen bi sevgili edin boş yere aglama bari Kendine zorla dertmi ariyorsun nedir
Bi derdin yoksa durduk yere agliyorsan hemen bi sevgili edin boş yere aglama bari Kendine zorla dertmi ariyorsun nedir
minikbulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2013 596 232 73 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #5 Dönem dönem olabilecek birşey, bana da geliyorlar arada kafanızı daha çok meşgul edin bu sıralar, gezin tozun.
Dönem dönem olabilecek birşey, bana da geliyorlar arada kafanızı daha çok meşgul edin bu sıralar, gezin tozun.
Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 7.893 4.823 248 2 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Wqj #6 Ne zamandır böyle ? Adet öncesi sendromu olabilir mi ? B vitamini eksikliği de sinir bozukluğu yapabilir.
Ne zamandır böyle ? Adet öncesi sendromu olabilir mi ? B vitamini eksikliği de sinir bozukluğu yapabilir.