Sürekli Ağlayasım Var !!

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Kızlar Bu Dönemler Çok duygusalım sürekli Gidesim Yalnız Kalasım Var Deliler Gibi ağlayasım var Ne Yapsam ki Neler oluyor Bana :(

Regl zamanın yaklaşmıştır.
Birini çok özlemişsindir.
İçinde tuttugun kimseye söyleyemediğin bişey vardır.
Hangisi?:26:

check up yaptır canım, çok kafaya taktığın bişey varsa ondan da kilo verir insan, umarım ondandır, teşhis edilmemiş bi hastalık olmasındansa

Son düzenleme:
Benim kafaya taktığım o kadar çok şey var ki devamlı yemek yiyorum ..Hep karnım açççç

Tek çözümün dertleşmek tatlım. İçinde tutarak ne çözebilirsin ne unutabilirsin. Sadece büyür. Ya nefret olur yada böyle kasvet kaplar içini.

bu depresyon halını çok ıyı bılırım
bende bu dönemden geçtım bı ara
tam 25 kılo verdım, ağlama nöbetlerı geçırıyordum sebepsız yere
yolda yaşlı bı ınsan görsem ağlıyordum
ınsan komedı fılmınde ağlar mı? ben ağladım

bence sadece kötü bı dönem, hee ama baktım tek başına üstesınden gelemıyorsun
doktordan yardım alabılırsın
ve anlatmak çok ıyı gelıyor
kımseye güvenmıyorum dıyorsun, burda bıze anlat, tanımıyoruz senı bızden sır çıkmaz :33:

Burda seni tanıyan kimse yok.
Biz insanlar tanıyanlara karşı herşeyi asla ve asla oldugu gibi anlatamayız.

Son düzenleme:
aynen arkadaşlara katılıyorum tek çaren anlatmak içine atarsan dahada kötü olcaksın birde seni üzen konu neyse onu kafnda atmaya çalış aklına getirme canını bu kadarda sıkma sorunun her neyse RABBİM yardımcın olsun

aynen arkadaşlara katılıyorum tek çaren anlatmak içine atarsan dahada kötü olcaksın birde seni üzen konu neyse onu kafnda atmaya çalış aklına getirme canını bu kadarda sıkma sorunun her neyse RABBİM yardımcın olsun

İnsanların Her Konuda bana Karşı Olumsuz Olması Gücüme Gidiyor

Back
X