Sürekli aklımda dolaşan düşünce

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
8 yıllık evliyim eşimi seviyorum ama annesini pek sevmiyorum illaki görmek görüşmek zorunda kalıyorum moralimi sinirlerimi bozuyor eşim idare et demekten başka bi şey yapmıyor sırf annesiyle muhatap olmamak için ayrılık geliyor aklıma 2 çocuğum var onları düşünüyorum eşimi özlerim onsuz yapamam pişman olurum gibime geliyor ama o kadına tahammül etmekten yoruldum ayrılık düşüncesi de beni üzüyor kafam çok karışık çok sıkıldım

Abartmasanız keşke.
Tamam kadını sevmiyorsunuz ama neden eşinizden ayrılma eşiğine geleceksiniz ki?
HA nefret etmek için haklı sebepleriniz var mı bilemiyorum ama pire için yorgan yakmaya değmez.
Annesiyle görüşmeyi asgari düzeye indirip bayramdan bayrama görüşün yeter.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda eğer kayınvalideniz saygıyı bile haketmeyecek kadar kötüyse mesafe koyun aranıza ama anasını sevmiyorum diye oğlunu da boşamam yani ne münasebet. Yuvanızı dağıtmaya değmez 2 tane evladınız varmış mantıklı düşünün derim. Sevmediğiniz insanları da görmezden gelip kafanıza takmamayı deneyin müthiş bir terapi yöntemi

cok denedım olmadı, bu konuda ısrarcı davranma, senı kaybetmek ıstemıyorum ,ama bayramdan bayrama goruselım de bence

Bu düşüncenizi esınızle ciddi sekilde neden konusmuyorsunuz?

Yada kadın sizi kastı ve darladı mı gecırın bir cinnet?
Kaybedek neyiniz var suan, cırkeflesın?
Bıdaha moral bozmayı bırakın yanınıza yaklaşıyor mu gorun.

Siz iyi misiniz?
Kv'nin faturasını iki çocuğunuzun babasına, üstelik sevdiğiniz bir adama mı keseceksiniz?
Nerde kaldı iyi günde, kötü günde birbirine destek olma sözü?
Kv yüzünden çocuklarınızı babalarıyla birlikte büyüme hakkından mahrum etmeye hakkınız var mı?
Kusura bakmayın ama mantıklı düşünemiyorsunuz.

Vallahi burdakiler konusir ama bilmez. Ben sizi cok iyi anliyorum benimde hep aklimda esimin ailesi yuzunden bosanmal var gerliyolar her sene 4 ay sinirlerim zipliuo sagligimdan oluyorum toparlanamiyorum bosanmak hep dilimin ucunda. Ailesini at demiyprum ama beni gorstrmesin istyorum

Çok haklısınız

Çok basit umursamayın, bu sebepten boşanmak komik. Yok sayın annesini sonuçta aynı evde değilsiniz değil mi

Eşinizden ayrılacak kadar sevmiyorsunuz annesini doğru mu? Ne yapıyor kadın peki, sizi bu denli çıldırtan nedir?

İnsan anne ve babasını seçemez.
Kaldı ki eşiniz idare edin diyormuş yani bazı şeylerin farkında olan biri..
Ya farkında olmasaydı ??
Sizin anneniz eşinize kötü davransaydı ve eşiniz sırf bu sebepten boşanmayı düşünseydi ?

Boşanması gereken bir ton bayanımız zulüm görmeye devam edip “ben kocamı bırakamam kocam bu döverde severde” modunda olanlarımız bir yana , kv desini sevmediği için boşanmayı düşünen konu sahibimiz bir yana..
Rica etsem şu eziyet çeken bayanlarımıza azcık sürtünün sizden onlara geçsin bu rahatlık ve boşanma düşüncesi..

Bu konuyu ben de yaşıyorum. İnsan öyle bir noktaya geliyor ki hiçbir şeyi gözü görmüyor. Yaşamayan anlamaz. Annesine gitmek istemezsin evde sorun çıkar, huzur bozulur. O noktada ayrılma eşiğine gelirsin. Yani kayınvalide ile huzurlu değilsen maalesef evliliğe de yansıyor. Takma annemi duyma derler sonra onlar başka bir şeyi takıp karşına çıkar. Demem o ki çok çok çok zor bir durum

Çok basit umursamayın, bu sebepten boşanmak komik. Yok sayın annesini sonuçta aynı evde değilsiniz değil mi
Aynı evde değiliz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…