- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
cok denedım olmadı, bu konuda ısrarcı davranma, senı kaybetmek ıstemıyorum ,ama bayramdan bayrama goruselım de bence8 yıllık evliyim eşimi seviyorum ama annesini pek sevmiyorum illaki görmek görüşmek zorunda kalıyorum moralimi sinirlerimi bozuyor eşim idare et demekten başka bi şey yapmıyor sırf annesiyle muhatap olmamak için ayrılık geliyor aklıma 2 çocuğum var onları düşünüyorum eşimi özlerim onsuz yapamam pişman olurum gibime geliyor ama o kadına tahammül etmekten yoruldum ayrılık düşüncesi de beni üzüyor kafam çok karışık çok sıkıldım
Çok haklısınızSiz iyi misiniz?
Kv'nin faturasını iki çocuğunuzun babasına, üstelik sevdiğiniz bir adama mı keseceksiniz?
Nerde kaldı iyi günde, kötü günde birbirine destek olma sözü?
Kv yüzünden çocuklarınızı babalarıyla birlikte büyüme hakkından mahrum etmeye hakkınız var mı?
Kusura bakmayın ama mantıklı düşünemiyorsunuz.
Çok basit umursamayın, bu sebepten boşanmak komik. Yok sayın annesini sonuçta aynı evde değilsiniz değil mi8 yıllık evliyim eşimi seviyorum ama annesini pek sevmiyorum illaki görmek görüşmek zorunda kalıyorum moralimi sinirlerimi bozuyor eşim idare et demekten başka bi şey yapmıyor sırf annesiyle muhatap olmamak için ayrılık geliyor aklıma 2 çocuğum var onları düşünüyorum eşimi özlerim onsuz yapamam pişman olurum gibime geliyor ama o kadına tahammül etmekten yoruldum ayrılık düşüncesi de beni üzüyor kafam çok karışık çok sıkıldım
Vallahi burdakiler konusir ama bilmez. Ben sizi cok iyi anliyorum benimde hep aklimda esimin ailesi yuzunden bosanmal var gerliyolar her sene 4 ay sinirlerim zipliuo sagligimdan oluyorum toparlanamiyorum bosanmak hep dilimin ucunda. Ailesini at demiyprum ama beni gorstrmesin istyorum
Aynı evde değiliz çok şükürÇok basit umursamayın, bu sebepten boşanmak komik. Yok sayın annesini sonuçta aynı evde değilsiniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?