dediğin gibi aşağılık kompleksi olabilirKizlar benim yakin bir kiz arkadasim var surekli beni , sevgilisini ve baska arkadaslarini yanimizda kim olursa olsun assagilamaya alay etmeye calisiyo daha dogrusu bunu yapiyo tabi ben tepki gosteriyorum laf sokuyorum artik eskisi gibi benimle alay edemiyo cunku ortamda onu bozuyorum ama bu seferde sevgilisini ve ortak yakin arkadaslarimiza aynisini yapiyo.
Ornegin o mont ne bol hahha x'e mont alalim fakir(arkadasima diyo bunu)
Yada sevgilisine "gerizekali biseyide yap aptal bu cocuk" vs tabi ona gore biz yakiniz saka yapiyo ama ayni seyler bizim icin soz konusu degil aliniyoruz bunuda yuzune acik acik soyluyoruz bu sefer bize trip atiyo(sanki cok umrumda yuzune bakmiyorum o yuzden bana trip atamiyo)
Acaba assagilik kompleksi flnmi varki bu kadar cevresindeki insanlari eziyo.
Bir anda sohbeti kesemiyoki insan 4 yillik arkadasim daha onceleride boyleydi fakat bu kadar abartmiyodu suanda benimle ugrasmiyo fakat ortam icinde aynisini yapinca insanlar ayipliyo aliniyo bende rahatsiz oluyorumNeden görüşmeye devam ediyorsunuz peki?
10 yıllık arkadaşım bile olsa böyle bir insanla ben görüşmem.Yaptığı hiç hoş bir şey değil.Kendisini uyarırım 1 kez,eğer hala aynı şekilde davranmaya devam ederse görüşmem.Neden böyle biri için sinirlerimi bozayım,diğer insanlara karşı kendimi rezil edeyim ki? Böyle birinin yanında,insanlara söylediği laflardan dolayı ben utanırım yani,durmam yanında kesinlikle.Bir anda sohbeti kesemiyoki insan 4 yillik arkadasim daha onceleride boyleydi fakat bu kadar abartmiyodu suanda benimle ugrasmiyo fakat ortam icinde aynisini yapinca insanlar ayipliyo aliniyo bende rahatsiz oluyorum
Canim ben zaten kendimle dalga gecen bi insanim hickimsenin kendine soyleyemedigi seyleri ben soylerim fakat arkadasim gercekten baskalarini ezmeyi cok seviyo bakalim bundan sonra dikkat edicem bu duruma.Offf benim de başımda vardı bikaç alt modeli bunun, samimi arkadaşlar dalga geçer her şeyle beraber, hatta kendileriyle de bu kız bunu huy edinmiş. Ben biriyle ciddiye alınacak şekil dalga geçsem şakadan, şaka şaka montun çok güzelmiş kanka güle güle kullan falan diye eklerim. Diğer hafif dalgaları her arkadaşımla yapıyoruz ama bu kız bundan şahsi bi tatmin etmeye, zevk almaya başlanış. Tek taraf espriden-laftan hoşlanıyorsa, zevk alıyorsa, sorun var demektir.
Kizlar benim yakin bir kiz arkadasim var surekli beni , sevgilisini ve baska arkadaslarini yanimizda kim olursa olsun assagilamaya alay etmeye calisiyo daha dogrusu bunu yapiyo tabi ben tepki gosteriyorum laf sokuyorum artik eskisi gibi benimle alay edemiyo cunku ortamda onu bozuyorum ama bu seferde sevgilisini ve ortak yakin arkadaslarimiza aynisini yapiyo.
Ornegin o mont ne bol hahha x'e mont alalim fakir(arkadasima diyo bunu)
Yada sevgilisine "gerizekali biseyide yap aptal bu cocuk" vs tabi ona gore biz yakiniz saka yapiyo ama ayni seyler bizim icin soz konusu degil aliniyoruz bunuda yuzune acik acik soyluyoruz bu sefer bize trip atiyo(sanki cok umrumda yuzune bakmiyorum o yuzden bana trip atamiyo)
Acaba assagilik kompleksi flnmi varki bu kadar cevresindeki insanlari eziyo.
Sevdigi icin memnun sanirim.Gerizekalı denen şahıs halinden memnunsa siz neden takılıyorsunuz?
Zaten karşılık vermeye başlamışsınız bırakın ne hali varsa görsün
Sevdigi icin memnun sanirim.
Ortak bir arkadas grubuyuz ben lafimi esirgemiyorum gerci ama digerleri sadece kirildiklarini soyluyo.Bu insanların da hoşuna gidiyor galiba hala onunla görüştüklerine göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?