- 6 Şubat 2017
- 4
- 2
- 1
- 45
- Konu Sahibi Cilekeskadin
-
C Cilekeskadin birine bir şey mi yapmış , neden öyle yazdınız ?Etme bulma dünyası işte.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Evet hemde kendine yapmis daha nolsun.C Cilekeskadin birine bir şey mi yapmış , neden öyle yazdınız ?
Ne demek şimdi bu?Etme bulma dünyası işte.
Kime ne etmiş ki?ve siz ne biliyorsunuz konu sahibi hakkında?Etme bulma dünyası işte.
Kime ne etmiş ki?ve siz ne biliyorsunuz konu sahibi hakkında?
Kendisine yapmis konuyu okursaniz anlarsiniz. İnsan naparsa kendine yapar diye bosa dememisler ve ikinci bebege bu durumda hamile kalmasi olayi daha da kotuye goturmus.Ne demek şimdi bu?
Etme bulma dünyası denen tabir sizin kastettiğimiz şey için kullanılmıyor ama. Birine bir kötülük yapıp , başına kötü birşey geldiğinde kullanılıyor. Biz konuyu okuduk da siz biraz alakasız bir cümle yazmışsınız konuyla. Kendin ettin kendin çek demeye çalıştınız herhalde. Yine de kötü durumda bir insana bu kadar acımasız yaklaşımız hoş değil.Kendisine yapmis konuyu okursaniz anlarsiniz. İnsan naparsa kendine yapar diye bosa dememisler ve ikinci bebege bu durumda hamile kalmasi olayi daha da kotuye goturmus.
Ben de biliyorum ne anlamda kullanildigi ama o anda o sekilde yazmak istedim kendin ettin kendin buldun gibi. Ve sonunda hayirlisi olsun diye de belirttim. Cok kucuk yaslarda cok buyuk sorunlar ve cocuk sorumlulugu oyle kolay degil.Etme bulma dünyası denen tabir sizin kastettiğimiz şey için kullanılmıyor ama. Birine bir kötülük yapıp , başına kötü birşey geldiğinde kullanılıyor. Biz konuyu okuduk da siz biraz alakasız bir cümle yazmışsınız konuyla. Kendin ettin kendin çek demeye çalıştınız herhalde. Yine de kötü durumda bir insana bu kadar acımasız yaklaşımız hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?