Sürekli aldatan koca

İnsan sadece kendini aldatmaz terketmez. Kendinize değer verin. Aldatıldığınızı ispatlayın ve boşanma davası açın. Zaman kaybettikçe kendinize de çocuklarınıza da zulmediyorsunuz.

canımın içi sen aldatılıp aldatılıp akşamında o adamla yatağa girebiliyosan ne diyelim sana gazan mübarek olsun

Canım nasıl sığıntı oluyorsun maddi yardımun olmus ailene böyle düşünme. Bazılarının hayatta aileden yana yuzu gulmuyor. Kendin kendine yetmelisin evlatların için kendine de onlara da bu kötülüğü yapma

Allah kurtarsın !!!

evlendiğinden beri sürekli aldatılan bir kadın neden bu adamdan iki çocuk dünyaya getirir? o çocukların suçu günahı ne?çoğalabiliyorsunuz diye hak etmeyen insanları baba yapmayın.

eğer boşanamıyorsan yapacağın şey basit aldatmasına göz yumacak bilmezden görmezden gelecek ses çıkartmayacaksın.hiç değilse daha fazla yüz göz olmamış olursun.

ha bir de yanlışlıkla üçüncü çocuğa hamile kalmamaya çalış.

çok yazık o çocuklara çok.. ayrıl bari.. iki ucu .oklu değnek. Ayrılırsan daha iyi olacak mı garantisi yok. Ama sen hangi seçeneğinin en kötüsü olacağının ayrımını yap. Şu andan daha kötü olmaz diye düşünüyorum

konu sahibi durumuna üzüldüm gerçekten zor fakat size kızdığım nokta ilk çocuğunuz sizi dışlaması yeterince ilgi göstermediğinizde olabilirmi ,buna rağmen 1 çocuk yapmışsınız ve şimdi bir tane daha ,para göndermek çocukla ilgilendim anlamına gelmezki belki para pul değil ilgiye şevkate ihtiyacı var çocuğunuzun yarın birgün diğer çocuklarınızın ilk çocuğunuz gibi davranmayacağı ne malum,ne kadar büyük bir acıdır bir anne için evladı tarafından dışlanmak,bence siz çalıştığınız sürece bırakın kocayı falan çocuklarınız bir arada toplayın bundan sonraki hayatınızı onlara vereceğiniz şefkatle büyütün

Şu berbat evliliklerinizin derdini çocuklara ödetmek zorunda mısınız?
Neyinize sizin 2. çocuk ya?
Bu resmen sorumsuzluk! İğrenç bir şey.
Ve inanın ki bebeklerle beraber zaten sorunlu giden evlilikler daha da kötü oluyor.
Ve aldatmaların da en çok hamilelik döneminde ve çocuktan sonra yaşandığını da biliyorsunuzdur.
Gözü dışarda olan adamı daha da çok itersiniz bebek doğurarak. Oturun çekin o zaman ne diyelim. Bile bile lades diyen birine diyecek söz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…