- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Cilekeskadin
-
Bence yanlış düşünüyorsunuz.Kendi kendine yapmamış büyük ihtimalle oğlu ailesinin yanında yada babasının yanında oğlu sıkıntı çekiyor bu 1.Kendisine yapmis konuyu okursaniz anlarsiniz. İnsan naparsa kendine yapar diye bosa dememisler ve ikinci bebege bu durumda hamile kalmasi olayi daha da kotuye goturmus.
cinselligi bu anlamda bagdastirmaniz hiç hoş değil..
Oğlum okuyor şu anda ve sürekli para gönderiyorum.ilgileniyorum elimden geldiği kadar.ama ne yazık ki oda beni dışlıyorilk cocugunuz neden düşman? evlilik yapinca onunla hic ilgilenmediniz mi?3 tane cocuk..olan cocuklara oluyor kusura bakmayin.sanirim yasinizda genc tekrar evlenirsiniz.yuksek ihtimal yine cocuk dogurursunuz.ben bu hikayelerin birebir icinde büyüdüm.kimse karisiz kocasiz kalmiyor.olan cocuklara oluyor sonrada düşman oluyor cocuklar nedense..
aileme sırtımı dönüp onla evlendim gizlice.
ben evden gidince maddi olarak çoktuler sanırım bundan kaynaklanıyor
ve sürekli para gönderiyorum.ilgileniyorum elimden
bir nedeni olmali ama degil mi?sizin onu biraktiginizi mi dusunuyor? babada mi büyüdü sizi mi kotulediler oglunuza karsi.o yasta bir cocugun icinde kimbilir neler vardir.oglunuzla yakinlik kurmaya calisin maddi den ziyade manevi.simdiki cocuklarinizlada ilerde böyle olmak istemiyorsaniz ,adimlarinizi dikkatli atin.esler bosanabilir cocuklariniza sahip cikin.onlari birakmayin..Oğlum okuyor şu anda ve sürekli para gönderiyorum.ilgileniyorum elimden geldiği kadar.ama ne yazık ki oda beni dışlıyor
Merhaba nerden başlasam bilemiyorum.kısaca derdimi anlatayım. 37 yaşındayım evliyim.ilk evliligimden bir oğlum var bana düşman.şu an 1 yaşında kızım var ve 7 aylık da hamileyim. İlk eşimden aldatma yüzünden ayrıldım ve 18 yıl ailemin yanında siginti olarak yaşadım oğlumla.19 yaşımdan beri çalışıyorum.ailem beni hep para olarak gördü.bende hep maaşımı onlara veriyordum sırf laf etmesinler diye.bir erkekle gorussem annem hep o..olarak görüyordu beni.bir gün şimdiki eşimle tanıştım çok sevdim inandım güvendim.aileme sırtımı dönüp onla evlendim gizlice.ama gelin görün ki adam zalimin tekiymis evlendiğim günden beri aldatıyor beni.kızıma hamileydim babasiz büyüdüm kızımda büyümesin diye katlandim hep ezildim.dayak küfür hakaret herşey var.ikinci hamileligim de istemeyerek oldu aldiramadim.lütfen kızmayın bana benimkisi bir umuttu evliliğe dair..
+1prezervatif kullanın da hastalık kapmayın bari,
1 yaşında çocukla 7 aylık hamile olmanızdan belli ki adamın yaptığı her şeyi kolaylıkla sindiriyorsunuz.
sizin için değil ama çocuklarınız için üzüldüm, başkalarıyla düşüp kalktığında eve gelir gelmez yıkansın, iç çamaşırlarınızı da çocuklarınkinden ayrı yıkayın, tavsiyelerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?