Sürekli aldatan koca

Kendisine yapmis konuyu okursaniz anlarsiniz. İnsan naparsa kendine yapar diye bosa dememisler ve ikinci bebege bu durumda hamile kalmasi olayi daha da kotuye goturmus.
Bence yanlış düşünüyorsunuz.Kendi kendine yapmamış büyük ihtimalle oğlu ailesinin yanında yada babasının yanında oğlu sıkıntı çekiyor bu 1.
Bu evliliğinden olan ilk evladı sıkıntı çekecek bu 2.
E bu aldatmalara rağmen herşeyi sineye çeken sevişmeye devam eden annenin şuan karnındaki bu Bebek sıkıntı çekecek bu 3.
Evlatlarına olmuş olan, karı koca zevke devam..

oğlun neden düşman sana..
birine muhtaç mısın? kendini geçindirebilecek durumda olduğunda ne baba evini nede koca evini düşünme kendi ayaklarının üzerinde dur

Aslında Allah size şans vermiş ama siz kullanamamışsınız daha beterine çatmışsınız ne diyelim inşallah kendiniz için iyi olanı yaparsınız !

ilk cocugunuz neden düşman? evlilik yapinca onunla hic ilgilenmediniz mi?3 tane cocuk..olan cocuklara oluyor kusura bakmayin.sanirim yasinizda genc tekrar evlenirsiniz.yuksek ihtimal yine cocuk dogurursunuz.ben bu hikayelerin birebir icinde büyüdüm.kimse karisiz kocasiz kalmiyor.olan cocuklara oluyor sonrada düşman oluyor cocuklar nedense..

Dışardan bakıldığında haklısınız ama bu anlattıklarınız hiç de göründüğü gibi değil bunu bilin.severek evlendim emek verdim mücadele ettim yani herseyi mi verdim karşılığı bu olmamalıydı evet ama cinselligi bu anlamda bagdastirmaniz hiç hoş değil..

Oğlum annem yüzünden sürekli annen şöyle annen böyle halbuki evlenmemien çok isteyen oglumdu.ben evden gidince maddi olarak çoktuler sanırım bundan kaynaklanıyor

gizlice evlendim dediğiniz oğlunu annenizde bırakıp oldu herhalde ki düşman size..
ilk evliliğinizde katlanamadığınıza şimdi neden katlanıyorsunuz bonus olarak şiddette varken?

cinselligi bu anlamda bagdastirmaniz hiç hoş değil..

evlendiğin günden beri seni aldattığını söylediğin üstelik ilk evliliğinde katlanamadığın halde bu adamla nasıl sevişebiliyorsun anlamında söylemiş arkadaşlar..

Oğlum okuyor şu anda ve sürekli para gönderiyorum.ilgileniyorum elimden geldiği kadar.ama ne yazık ki oda beni dışlıyor

Oğlum okuyor şu anda ve sürekli para gönderiyorum.ilgileniyorum elimden geldiği kadar.ama ne yazık ki oda beni dışlıyor
bir nedeni olmali ama degil mi?sizin onu biraktiginizi mi dusunuyor? babada mi büyüdü sizi mi kotulediler oglunuza karsi.o yasta bir cocugun icinde kimbilir neler vardir.oglunuzla yakinlik kurmaya calisin maddi den ziyade manevi.simdiki cocuklarinizlada ilerde böyle olmak istemiyorsaniz ,adimlarinizi dikkatli atin.esler bosanabilir cocuklariniza sahip cikin.onlari birakmayin..

Yasadiklarin zor seni elestirmek kizmak haddim degil ama niyebyaptin bunu diye sorarlar. Hadi kizin oldu. Aldatiyor siddet var. Gidip eczaneden ilac almazsan ya da baska turlu korunmazsan tabi ki cocuk olur. 37 yasinda bunu nasil dusunemedin. Neyse demiyorum baska bir sey.

Size verebilecek akil yok bende sizin gucunuz olsa gerekeni yapardiniz zaten. Allah kurtarsin.

Sürekli aldatan kocayı bir anda bosayin siz de o halde?
Ama hamilesiniz, sizi sürekli aldatan adamdan hem de.
Biz şimdi ne diyelim? Bosanin diyenlere gerçekçi olun hamile kadın bir yaşında bebekle nasıl boşanacak diyecekler.
Eee yani ailenizin de çoktan karşınıza almissiniz. Bu yüzden diyoruz hep aile onayı şart diye.
Bosanamayacaksaniz mecbur yaşayacaksiniz bu adamla. En azından doğurup toparlanana kadar. Ondan sonrasi için de takkeyi önünüze alıp dusuneceksiniz.

prezervatif kullanın da hastalık kapmayın bari,
1 yaşında çocukla 7 aylık hamile olmanızdan belli ki adamın yaptığı her şeyi kolaylıkla sindiriyorsunuz.
sizin için değil ama çocuklarınız için üzüldüm, başkalarıyla düşüp kalktığında eve gelir gelmez yıkansın, iç çamaşırlarınızı da çocuklarınkinden ayrı yıkayın, tavsiyelerim bu kadar.

Oğlan büyük anladığım kadarıyla. Ailenizle rahat edemediyseniz oğlunuzu alıp kendi hayatınızı kurabilirdiniz bir erkeğemuhtaç olmadan. Hadi evlendiniz. 37 yaşında insan biraz uyanık olur ne çocuğu ya

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…