Çift terapisi. Şu an gidiyoruz ve epey iyi geldi bize. Kesinlikle herkese öneriyorum.Sonlandırdıgım taktirde pişman olmayacağımın garantisini veremiyorum.
Diğer türlü de ne yapsam yapim doğruları yapamıyorum gibi
Baştan ikna oldu mu yoksa nasıl ikna ettiniz? Sevindim sizin adınızaÇift terapisi. Şu an gidiyoruz ve epey iyi geldi bize. Kesinlikle herkese öneriyorum.
Boşanacağımı söyledim. Gayet sakin bir şekilde. Ya birlikte çıkarız ya da batarız dedim. Bağrış , çağırışla asla olmuyor o işler. Bir de sorun bence ikimizde dedim. Tarafsız bir göz gerekli falan dedim. Valla ikna olmasa inan boşayacaktım. Benimde 1 yaşında bebeğim var, ama şimdi bende çok sakinledim.Baştan ikna oldu mu yoksa nasıl ikna ettiniz? Sevindim sizin adınıza
bize de bi yaradı sonra bıraktık geri aynı geri başladık yine iyi geldi bıraktık derken...Boşanacağımı söyledim. Gayet sakin bir şekilde. Ya birlikte çıkarız ya da batarız dedim. Bağrış , çağırışla asla olmuyor o işler. Bir de sorun bence ikimizde dedim. Tarafsız bir göz gerekli falan dedim. Valla ikna olmasa inan boşayacaktım. Benimde 1 yaşında bebeğim var, ama şimdi bende çok sakinledim.
cok üzüldüm. bırakınca yine o kadar kötüye mi gitşvbize de bi yaradı sonra bıraktık geri aynı geri başladık yine iyi geldi bıraktık derken...
evleri ayırdık artık
Evet ama sonradan tekrar başladık bu defa da benim sinirlerim yatışmadıcok üzüldüm. bırakınca yine o kadar kötüye mi gitşv
sonuçta siz git demişsiniz bence yine döner. aynı bizim durumumuza dönmüş. bi rayına girmiyorEvet ama sonradan tekrar başladık bu defa da benim sinirlerim yatışmadı
Yalama oldu terapi işi
Evden ya sen git ya ben artık çok öfkeliyim deşdm
Emin miisn diyo
Ben de öok üzgünüm ve yorgunum
Bu defa da oğlumla yalnız kaldık
İş ev çocuk öyle yoruldum yıprandım ki
Eve gel nöbetleşe bakalım çocuğa birbirimizi görmeyelim dedim
Geçti o diyo
Dönüşü yokmuş boşanacakmış
Allah belasını versin
Ortak noktamız hiç yın galiba. dediğiniz videoyu da yollamıştım kendim, umursamadı bile. Evi yine terk etti 10 gün önce, kendisi bilir.Hiç ortak noktanız yok mu eşinizle ? Çocuk dışında ortak zevkiniz..ortak dikkat gösterebildiğiniz ,sevdiğiniz birşeyi önce başlatıp o süreyi arttırmaya çalışmanız belki eşinizin o arkadaş çevresinde geçirdiği vaktin biraz azalmasına yol açabilir.Çocukla ilgili birşeyin sorumluluğunu da eşinize verebilirsiniz ..her akşam banyosunu sen yaptır/akşamları bir iki saat sen ilgilen sonra arkadaşlarınlayken "Allah muhabbetinizi arttırsın derim vb" O küçük anlar bile sizin tazelenmenizi ,kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.Mesela gün içinde çocuğunuzun "baba" diyişini çekip gönderebilirsiniz eşinizin eve biraz daha istekli gelmesini sağlar.Ben normalde yürütemiyorsanız, mutlu değilseniz boşanın derim ama sizin üstünüzde genel bir mutsuzluk var gibi anlıyorum,sanki evlilik dışında ruh haliniz buymuş gibi anladım.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman.Evi terkedip gitmiş adam bağlasan durmaz.(kavga anımda diz kovmuyorsanız evden) Bir anlaşmazlık sonucu mu terketti evi bilmiyorum ama öyle ara ara bekar hayatı yaşamak için evini terkedip sonrasında birşey olmamış gibi dönüyorsa bu evlilik zaten yürümez.Siz çalışmıyorsunuz şu an neyle geçiniyorsunuz? Şu an tüm sorunlarınızı çözmemişken yeniden evlenme isteğinizi gündeme bile almayın ..şimdi öncelik önce kendinizi onarma ,sonra boşanma ,işe dönme/başlama ,tüm bunlar gerçekleşince yeni hayatınıza bir adamı alma olsunOrtak noktamız hiç yın galiba. dediğiniz videoyu da yollamıştım kendim, umursamadı bile. Evi yine terk etti 10 gün önce, kendisi bilir.
Bilmiyorum ruh halim mi böyle, yıllardır hayal kırıklıkları bi bitmedi ve gittikçe üzerine eklendi. Belki de boşanmam en doğru karar olacak ama çocukla birlikte cok zor. Ben yine evlenmek isterim bu şartlar alında da daha iyi bi ilişki olacak mı adaylar da bekar olmayacak. gerçekten zor
Evet ama sonradan tekrar başladık bu defa da benim sinirlerim yatışmadı
Yalama oldu terapi işi
Evden ya sen git ya ben artık çok öfkeliyim deşdm
Emin miisn diyo
Ben de öok üzgünüm ve yorgunum
Bu defa da oğlumla yalnız kaldık
İş ev çocuk öyle yoruldum yıprandım ki
Eve gel nöbetleşe bakalım çocuğa birbirimizi görmeyelim dedim
Geçti o diyo
Dönüşü yokmuş boşanacakmış
Allah belasını versin
Ortak noktamız hiç yın galiba. dediğiniz videoyu da yollamıştım kendim, umursamadı bile. Evi yine terk etti 10 gün önce, kendisi bilir.
Bilmiyorum ruh halim mi böyle, yıllardır hayal kırıklıkları bi bitmedi ve gittikçe üzerine eklendi. Belki de boşanmam en doğru karar olacak ama çocukla birlikte cok zor. Ben yine evlenmek isterim bu şartlar alında da daha iyi bi ilişki olacak mı adaylar da bekar olmayacak. gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?