- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dumanikara
-
Ben yoruldugum zaman ve cok yurudugum zaman kanamam oluyor ve dr yorulmayacaksin yurumeyeceksin hatta mumkun oldugunca yatcaksin dedi 12 yi atlatana kadar evde dinlenebilirsiniz .Malum kolay bebek sahibi olunmuyor siz de bilirsiniz ben de zor hamile kaldim .Siz gibi endiselerim hic bitmedi .Allah yardimciniz olsun
Ben de tedavideyim canm.Transfer sonrasi yattin mi neler yaptın öğrenebilir miyim?Hergün araba yolculuğu iyi olmayabilir canm.Elinden geldiğince dinlenmeye çalış.Bende oyle bir durum yok ama bilemedim. Kimisi dusecegi varsa düşer engel olamazsin diyor. Yilbasi gecesi cok yoruldugumda benimde diger gun cok lekelenmem olmustu.
Dis gorevi seviyorum icerde olmak cok bunaltici ama bebek icin iyi olur gibi Cok karisigim.
Ben de tedavideyim canm.Transfer sonrasi yattin mi neler yaptın öğrenebilir miyim?Hergün araba yolculuğu iyi olmayabilir canm.Elinden geldiğince dinlenmeye çalış.
Çok sevindim canm.Ben de kendimi çok kasiyorum yardım eden olmazsa diye.Var da ihtiyacım olduğu anda sıkıntı olursa diye stres yapıyorum.Test yapmadan önce mi kapı sildin?Hayirli olsun tatlim . Yok hic yatmadim ama kendimi zorlamadim yine de kapi bile sildim :) bir kapi sildim uzandim bu sekilde. Agur kaldirmadim. Bir de hergun dus almadim acikcasi. Duşu kisa tutmak gerek. Bol su icmek onemli. Vucut dengeye , yeni olana daha cabuk alisiyor suyla birlikte
Evet testen once yaptim cunku bebege odakli stresli olmak istemedim tatlim.Çok sevindim canm.Ben de kendimi çok kasiyorum yardım eden olmazsa diye.Var da ihtiyacım olduğu anda sıkıntı olursa diye stres yapıyorum.Test yapmadan önce mi kapı sildin?Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah canm. Galiba baskentte tedavi görmüştün değil mi?Diğer topicte yorumunu gördüm diye biliyorum
Aynen canm ben de ordayım. Drum Esra hanm.Reglimi bekliyorum inşallah dondurulmuş embriyo transferi olacağım canm.3.transferim bu,2.si tutundu ancak değerim katlanmamisti.Myom vardı drum ona bağladı.Sonra myomu aldırdım.İnşallah bu defa güzel gelişir hersey.Neler yapmam lazım tavsiyen var mı canm?İnşallah sen de sağ salim kucağına alırsın yavru (lar)ını..Evet testen once yaptim cunku bebege odakli stresli olmak istemedim tatlim.
Evet baskent hastanesine guvencim tam. Sen nerede tedavi oluyorsun
Tesekkur ederim tatlim kismet isleri bebeisin gelmeyi kafasina koymuşsa gelecektir :)Aynen canm ben de ordayım. Drum Esra hanm.Reglimi bekliyorum inşallah dondurulmuş embriyo transferi olacağım canm.3.transferim bu,2.si tutundu ancak değerim katlanmamisti.Myom vardı drum ona bağladı.Sonra myomu aldırdım.İnşallah bu defa güzel gelişir hersey.Neler yapmam lazım tavsiyen var mı canm?İnşallah sen de sağ salim kucağına alırsın yavru (lar)ını..
Çok teşekkür ederim canım.Demir takviyesi alıyorum normalde demir eksikliği vardı nihayet degerim düzeldi ama devam ediyorum hala.Suyu da şimdiden düzenli içmeye çalışıyorum.Yorumunun ekran görüntüsünü aldım. .:)) O zaman fikir olsun diye.Bu arada cvp alabilmek için konu açtın ben sürekli soru soruyorum. Çok teşekkür ederim Allah emeklerini araya vermesin innnşallah..Tesekkur ederim tatlim kismet isleri bebeisin gelmeyi kafasina koymuşsa gelecektir :)
Dedigim gibi bol su, demir takviyesi aldim ben, agir kaldirmadim bir de yourlmamak gerek. Sicak suyla dus alma. Bir hafta kadar isten izin al calisiyorsan eger. Stressten uzak dur.
Mesala gecenler de ben markete gittim, sonra avm ye gittim, 2. Kez avm ye yukari ciktim. Sobra ayni gun 40 km yol yaptim. Aksam aile bir aradyadi isyer istemez kosturdum. Diğer gun kanamam olmustu. Korktum. Böyle yapma mesala :))
Çok teşekkür ederim canım.Demir takviyesi alıyorum normalde demir eksikliği vardı nihayet degerim düzeldi ama devam ediyorum hala.Suyu da şimdiden düzenli içmeye çalışıyorum.Yorumunun ekran görüntüsünü aldım. .:)) O zaman fikir olsun diye.Bu arada cvp alabilmek için konu açtın ben sürekli soru soruyorum. Çok teşekkür ederim Allah emeklerini araya vermesin innnşallah..
İnşallah canım Allah razı olsun.Hamilesin belki rabbim senin sesini duyar sadece bu aksam da olsa duani esirgeme lütfen..Kendini fazla yorma canm inşallah burda bu tedaviyi görüp gebelik yaşayanlar sana en doğru cvbi verir ama bizim gebelikler biraz daha zor elde edildiği için riske atma kendini fazla yorma canm..Onemli degil tatlim tabiki birbirimizin sorularini cevaplayacağız bunun icin burada takiliyoruz. :)
Insallah bebegin sana tutunur guzel haberlerini aliriz seninde tatlim :)
Merhaba hibele.2 defa Bahceci umutta tup bebek denedim negatif oldu yazmıştınız?sanirim suan hamilesiniz ve şişli Memorialdami tedavi oldunuz?Ayrica olumsuz olan 2 negatif denemenizin sebebini size hangi gerekceyle anlattilar ogrenebilir miyim? Ngs pgt yada diger genetik inceleme miBen transferden 5 gün sonra 8 saat yola gittim ege turuna çıktık sürekli arabayla ordan oraya gezdik denize girdik hatta çadırda kaldık kamp yaptık hamile olduğumu öğrenince geri döndük ama o süreçte bebek tutunmıştu çoktan sadece dikkatli oldum ani zorlayıcı hareketlerden kaçınmıştım
Merhaba ZhrgulMerhaba hibele.2 defa Bahceci umutta tup bebek denedim negatif oldu yazmıştınız?sanirim suan hamilesiniz ve şişli Memorialdami tedavi oldunuz?Ayrica olumsuz olan 2 negatif denemenizin sebebini size hangi gerekceyle anlattilar ogrenebilir miyim? Ngs pgt yada diger genetik inceleme mi
Verdigin cevap icin tesekkur ederim.Klomenle gebelik elde ettiniz fakat 1 defada mi 3 yumurta olustu yoksa havuz yontemi seklindemi yumurtalar olusturuldu?Ben Bahceci Cem beyde tedavi oldum 2 tane 5.gun blastokist dondurulmus ve rahim dinlendirmeyle koydurdum sonuc negatif oldu ve bende baska merkez dusunuyorum.Memorial Cem beyde girevinde cok basarili diyorlar.sizin yasiniz kac?Bende rezerv dusuklugu olmasina ragmen blast embriyom olusmustuMerhaba Zhrgul
Bahçeci fulya da idi ilk 2 denemem Mustafa Bahçeci pek te rezerv düşüklüğünden anlamıyor malesef fix tedavi uyguluyor herkese sanırım o yüzden ilk iki denemem fiyasko idi
İlaçsız daha doğrusu minimum ilaçla oldu son denemem İstanbul Tüp Bebek Merkezinde Aret Beyde
Klomenle 3 yumurtadan çok şükür hamileyim ama deneme öncesi miyom ameliyatı da oldum ancak hiç bukadar kaliteli embriyom oluşmamışytı daha evvel kalitesiz oluyodu genelde yumurtalarım ve embriyolarım
Bir toplamada 3 yumurta 2 embriyo oluştu sayı az olduğu için 5.günü beklemediler 4.gün transferi yapıldı benimde embriyolarım çok kaliteli idi bıraksalar 6.güne bile giderdi pek rezerve bakmıyor blastokist olması azda olsa bazen kaliteli çıkıyor ama büyük risk 5.günü beklemek zaten sayı belli ya dışarda zarar görseler?Verdigin cevap icin tesekkur ederim.Klomenle gebelik elde ettiniz fakat 1 defada mi 3 yumurta olustu yoksa havuz yontemi seklindemi yumurtalar olusturuldu?Ben Bahceci Cem beyde tedavi oldum 2 tane 5.gun blastokist dondurulmus ve rahim dinlendirmeyle koydurdum sonuc negatif oldu ve bende baska merkez dusunuyorum.Memorial Cem beyde girevinde cok basarili diyorlar.sizin yasiniz kac?Bende rezerv dusuklugu olmasina ragmen blast embriyom olusmustu
İnşallah canım Allah razı olsun.Hamilesin belki rabbim senin sesini duyar sadece bu aksam da olsa duani esirgeme lütfen..Kendini fazla yorma canm inşallah burda bu tedaviyi görüp gebelik yaşayanlar sana en doğru cvbi verir ama bizim gebelikler biraz daha zor elde edildiği için riske atma kendini fazla yorma canm..
Merhaba canm teşekkür ederim düşündüğün için.Nasipse Haftaya P.tesi transferim var.Pazar günü embriyolog arayıp ertesi gün için saat verecek.O saatte orda olacağız. Canm bu 3.transferim.Hataya düşmek istemiyorum.İnşallah rabbim anne olmayı hakedip isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip eder bana da bu defa nasip eder canm.Özellikle önerdiğin bişeyler var mı şuan ve transfer sonrasi için? Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canm?Allah bağışlasın sağlicakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah canm..tatlım ne yaptın nasılsın?
transferin gerçekleşti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?