SÜREKLİ ARANMAK İSTEYEN ELTİ

Böyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Arkadaşlarımla bile mesajla konuşuruz ya da ses atarız. Eltimde bunu biliyor aslında ama ikide bir beni aramıyor deyip duruyor ve ben bundan rahatsız olduğum için bayramda da aramadım. Akranı değilim bir şeyi değilim ikide bir arayıp muhabbet mi edeceğim yani anlamıyorum. Bu yaptığımla araya komple mesafe koymuş oldum sanırım. Aslında rahatsız olmuyorum bu durumdan ama konusu geçerse ne demeliyim bilmiyorum bu hafta düğün var muhtemelen bir araya geleceğiz
Bence cozum bu tarz bi mesafe koymak degil vede cok kirici. Siz bi ailesiniz ve belliki sizinle bu sebeple en azından biraz daha samimi olmak istiyor. Bize anlattiginiz gibi ona anlatmayi denedinizmi?

Bence cozum bu tarz bi mesafe koymak degil vede cok kirici. Siz bi ailesiniz ve belliki sizinle bu sebeple en azından biraz daha samimi olmak istiyor. Bize anlattiginiz gibi ona anlatmayi denedinizmi?
Evet defalarca telefonda konuşmayı sevmediğimi zaten gün boyu işim gereği elimde telefon olduğu için akşamları kendime zaman ayırmak istiyorum diyorum ama anlayan yok maalesef.

Evet defalarca telefonda konuşmayı sevmediğimi zaten gün boyu işim gereği elimde telefon olduğu için akşamları kendime zaman ayırmak istiyorum diyorum ama anlayan yok maalesef.
O zaman bosverin ama bayramda aramaniz dogru olurdu.

Offf ne saçma insanlar var ya, başka derdi yok galiba eltinizin şu hayatta. Bir hastalık sıkıntı olmadıkça bende aramam eltimi. 12 yaş aramızda arayıp ne konuşucam, aynı yaşlarda bile olsak sevmem bende telefon konuşmalarını.Eltim böyle serzenişte bulunsa 40 yıl aramam heralde..
Aaa bende eltimde yılda bir kez konuşurum bunu anormal sanıyordum normal sanki .hicbirsekilde görüşmek istemiyorum sadece formalite iliski

Back
X