Sürekli arkada kalan olmak

Bende tam bunu diyecektim. Bir can sahiplenin. Onlar öyle güzel dostlar ki, belki dilleri yok ama gözleriyle hareketleriyle konusurlar sizinle.
Mutlaka hayvan sahiplenmenizi öneririm. Zaten onunla hayata tekrar baglanacagınız icin yavas yavas kendınızı de sevmeye baslayacaksınız.
Kımseyı kaybetmekten korkmayın bırakın insanlar sizi kaybetmekten korksun. Kız arkadasınızla neden sebepsizce konusmanız kesildi o kısmını pek anlayamadım,ama benimde basıma geldi bu durum. İnanın sizin taktıgınız gibi hic takmadım. Öyle insanlara hayatımızda ihtiyacımız yok🤲🏻

Kız arkadaşım evlendi barklandı düğününü kına gecesini yaptık hepsine gittim hatta sadece ben gittim. Ne oldu balayından bir ay sonra muhabbeti kesti.
Öyle insanlara ihtiyacımız yok ama insana ihtiyacımız var.

Evlenince değişiyor uzaklaşıyorlar genelde[Evlenmek bir başarı ve kategori atlamak olarak görülüyor bence]
Zaman zaman bende benzer düşüncelere giriyorum.Sanki millet kendi işi olunca arıyor gibi yada kendi istedikleri gibi olmamı bekliyorlar.
İnterneti sevmem,düşkün olmam mesela:E bir şeyler üretsen vs.Yada giyim tarzım :Fazla teferruatlı şeyleri sevmem,ama çocuksu olsun veya modern kesim şeylere bayılırım.Bu genelde süsü sevmediğim olarak anlaşılıp tenkide uğruyor.

Back
X