Sürekli aşağılayan erkek arkadaş sorunu

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhabalar;
Erkek arkadaşım son zamanlarda çok değişti ekonomik sorunları var ve resmen benden çıkarıyor acısını.Her fırsatta aşağılıyor ve hakaret ediyor.Üstelik ona göre ben ona kötü davranıyormuşum buda yetmezmiş gibi.Cinsellik konusunda ileri gitmek istiyor.Ben istemeyince hakaret ediyor.Zor zamanında maddi anlamda da destek oldum.Ne yaptıysam boş.Mesela konuşurken alakasız bir konu bulup beni aşağılıyor.Artık dayanamıyorum sevgim tükenmek üzere.

Cinsellik konusunda ileri gitmek istiyor.Ben istemeyince hakaret ediyor.

Sakın kendinize bunu yaptırmayın, ileride önüne geçemeyeceğiniz travmalara yol açar. Sizsiniz önemli olan. Aşağılamak, hakaret etmek ne demek? Derecesi ne? Bir tık sonrası şiddet zaten. Kendinize bunu yapmayın siz bunu hak etmiyorsunuz. Önce kendinizi sevin. Sevginiz de tükenmek üzereyse yol verin gitsin. Kimse vazgeçilmez ya da yeri doldurulamaz değil.

Anlamıyorum bir gün iyi bir gün kötü

Neden bu duruna katlanıyorsunuz ,evli değil ,iki üç çocuk yok sizi tutan ne.
Kendinizi neden değerli görmüyorsunuz bu hastalıklı insandan kaçmak için ne bekliyorsunuz,evli değilken neden elin adamına para veriyorsun ki her dediğini yapmışsın belli ki bu kız cepte gitmez der,ee birde hakaret mobing var.Siz sevişmek zorunda mısınız , yeri geliyor insan kocası ile sevişmek istemiyor neyse uzatmadan.
Akıllıysan tepkini koy ,yol yakınken ayrıl, yarın birgün ya dayak yer ya tecavüze uğrarsın adı da yapmasaydın sende istedin olur ,hastalıklı bir adam belli.

Şiddet çarkı dönmeye başlamış bunu görün.Adam şuan psikolojik şiddette cinsellik olunca kısıtlamalar artacak ve bingo ilk tokat sonra ne olacak biliyor musunuz? Cinsellik yaşadık evlenmek zorundayım diyeceksiniz.Sonra çocuk yapalım düzelirler.
Yapmayın rica ederim.Sorunlu bir tip mi bye bye deyin.Merak etmeyin yalnız kalmazsınız maksimum bir aya hoop yeni biri

evli bile değil. Yol verin gitsin. İzin vermeyin. Ben de yaptım bu hatayı ben de çok gençtim ilk erkek arkadaşımdı. Yaşı benden büyüktü. O kadar kötü aşağılıyordu ki, arkadaşlarımın yanında bile yapıyordu, ve bana "sana başka hiç bir erkek tehammül etmez" diyordu. Nihayet bir gün "sen de etme o zaman" dedim. "senin yanında köpek bağlasan durmaz" dedi "durma o zaman, istemiyorum seni" dedim. Sapıklar gibi saplantılı şekilde peşimi bırakmadı. Sarhoş olup evimi gözlemek için sokakta duvarın üstüne tırmandı. "Hastayım" dedi, ağladı duygu sömürüsü yaptı, sonra benden ayrılmak için para bile istedi. "Beni rahatsız etmeye devam edersen savcılığa giderim" dedim. Neyse sonra kurtuldum, psikolojik tedavi gördüm. Bir kere başladıysa düzelmiyor ve artarak devam ediyor. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Hemen ayrılın.

konu sahibi banlanmış hanımlar birazcıkta eski bir konu

Evli olmadığını biliyorum aslında bir ince mesaj vermeye çalıştım canım yani evli bile değilsin neden bırakmıyorsun demek istedim ama anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…