- 11 Şubat 2021
- 115
- 322
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim1995
-
Boşandıktan sonra yalvardı barıştık sonra ben terk ettim.suclu hissettiğim.icin peşinden çok kostum ben peşinden kostukcada aşağıladı beni işte mevzu bu. O imajı nasıl kaldırabilirim.diue soruyorumBosanmissiniz çocuk harici muhatap olmayınız.
Çocuklarla ilgili birşey yazmıyor görüntülü arıyor direk bende çocuklara veriyorumÇocuklar ile ilgili bir şey sorarsa sadeve ona cevap verin, başka da bir şey yazmayın. Yokmuş gibi davranın. Size laf söyleyecek yeri kalmaz o zaman. Belli ki terbiyesiz bir insan.
Eee o zaman size niye yazma vs diyor. Demek ki siz ona yazıyorsunuzÇocuklarla ilgili birşey yazmıyor görüntülü arıyor direk bende çocuklara veriyorum
Çocuklar ile ilgili bir şey sorarsa sadeve ona cevap verin, başka da bir şey yazmayın. Yokmuş gibi davranın. Size laf söyleyecek yeri kalmaz o zaman. Belli ki terbiyesiz bir insan.
Dediğim gibi tekrsr barıştık sonra ben terk edince pişman olup sürekli peşinden kostum ben peşinden kostukcada daha çok hakarete maruz kaldmDerdiniz ne anlamıyorum bitmiş gitmiş kendi hayatınıxa bakın. Çocuklar için muhatap olun kendinizi olayın dışında tutunn yoksa üzülmeye devam edersiniz.
Eee yazmayın artık. Yok sayın onu, görmezden gelin. Kendisi bir şey derse de çocuklar harici ortak konumuz yok artık deyinDediğim gibi tekrsr barıştık sonra ben terk edince pişman olup sürekli peşinden kostum ben peşinden kostukcada daha çok hakarete maruz kaldm
Uzun olmasın diye anlatmadımda anlatayım. Arkadaşı bana bir kız fotoğrafı atmış , işte seninki bunla düşünüyor bu kiz yazıyor sürekli ona falan demiş bende beni ilgilendirmez neden bana attın dedim. Sonra eski eşime attım neden böyle şeyler atıyorsunuz bana dedim onun samimi arkadaşı sonuçta oda benim haberim yok işine bak, bana yazma falan gibi ters ters asagilayic konustuEee o zaman size niye yazma vs diyor. Demek ki siz ona yazıyorsunuz
Yok o demez, 2 ay önce seviyorum ölüyorum diyen adam benle öyle bir konusuyor ki karşısında b.k var gibiEee yazmayın artık. Yok sayın onu, görmezden gelin. Kendisi bir şey derse de çocuklar harici ortak konumuz yok artık deyin
Aradığında çocuklara veriyorum zatenErkeklerin pek cogunun bosandiktan sonra cocuklari cok umurlarinda olmuyor..kesin tamamen iletisimi..cok meraki varsa cocuklarina o arar sorar verir eline teli konusturursunuz..
Artık imajı falan boşverin.Boşandıktan sonra yalvardı barıştık sonra ben terk ettim.suclu hissettiğim.icin peşinden çok kostum ben peşinden kostukcada aşağıladı beni işte mevzu bu. O imajı nasıl kaldırabilirim.diue soruyorum
Evet doğru.. takıntı haline getirdim yaArtık imajı falan boşverin.
Bundan sonra yapacağınız şey, eski eşinizle çocuklar harici bir iletişim kurmadan kendi hayatınıza bakmanız.
Evet bu kaçıncı konunuz , bir psikiyatriste gidip görüşün bence takılmış plak gibi aynı yerde takılmışsınızEvet doğru.. takıntı haline getirdim ya
2.konum hanımefendi. Ama evet takıntı haline geldi yani farkındayım çünkü hırs yaptım gururum çok incindi buda hırs yaptırıyorEvet bu kaçıncı konunuz , bir psikiyatriste gidip görüşün bence takılmış plak gibi aynı yerde takılmışsınız
siz ergen değilsiniz 2 çocuk annesisiniz yeni ergenler gibi davranmayı bırakın o çocukların da psikolojisini bozmayın çocuk için ayrılıp çocuk için barisiyorsunuz olmayınca yine aynı kısır döngü..Çocuklarla ilgili birşey yazmıyor görüntülü arıyor direk bende çocuklara veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?