sürekli aşık olmakk;:)))

beniaffet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
138
0
0
İzmir
tek bir kişiye bağlı kalamamak.yada aradağını bulamamak.neden istediğimiz şeyler imkansızdırrrr

inşallahh..:)) sanki ben sürekli aşık olmak için yaratılmışımm

Bunun kötü tarafı ileride bir kişiyle evlenip ömür boyu sadık kalıp aynı yastığa baş koymak sizin için zor olacak.
Ama biten bir ilişkinin ardından yasını tutmayıp hemen yeni bir aşka yelken açmak ta iyi yönü sanırım.
Ama yinede ben şıpsevdi olmak istemezdim.

Son düzenleme:
Bunun kötü tarafı ileride bir kişiyle evlenip ömür boyu sadık kalıp aynı yastığa baş koymak sizin için zor olacak.
Ama biten bir ilişkinin ardından yasını tutmayıp hemen yeni bir aşka yelken açmak ta iyi yönü sanırım.
Ama yinede ben şıpsevdi olmak istemezdim.

geçende doktoruma vuruldum:))) ama çok seviyorum çapkınlık ypmayı...böylesi benim için iyi galiba...çünkü ilişkiler anlamsız vıcık vıcık geliyor bana birazda...yaşadım ve gördüm..benim evleneceğim kişide ben mükemmelliyet arıyorum.yoksa bu huya devamm

geçende doktoruma vuruldum:))) ama çok seviyorum çapkınlık ypmayı...böylesi benim için iyi galiba...çünkü ilişkiler anlamsız vıcık vıcık geliyor bana birazda...yaşadım ve gördüm..benim evleneceğim kişide ben mükemmelliyet arıyorum.yoksa bu huya devamm

Sana hayatında mutluluklar:54::54::54:

bence sen kimseye aşık olmamışsın daha..öyle kolay vazgeçilen bir şey olsaydı kimse aşk acısı çekmezdi..

keşke her gün bir başkasına aşık olsam valla .çok özenirim hercai tiplere .ne güzel işte bunun nesi kötü anlamadım .ama maalesef hayatım boyunca birine takılıp kaldım oda hayatımı mahvedip gitti .

Her gün aynı insana aşık olmak var evet...
Ama her gün bir başkasına olacağını sanmıyorum.
Aşk böylesine ucuz bir şey değil...
Çok değerli. :23:

aslında bende geçmişte öyle biriyim sanıyordum şıpsevdi olduğumu düşünüyordm ama bu öyle birşeyki aşk ayrı begenmek- hoşlanmak- takıntı yapmak- alışmak çok daha ayrı duygular ;) bunlar çok karıştırılıyor malesef soğuk algınlığıyla gripin karıştırıldığı gibi :))

yanlıs bırınde takılı kalmaktansa bulamamak daha ıyı....yasın kucukse şıpsevdi olman normal.Allah gonlune gorre wersın..

Back
X