• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli aynı bahane

canım senı anlıyorum bız bayanlar hastayken ya da moralimiz bozukken daha fazlaını ıstıyoruz.. ama ortada ınan buyutulecek bısey yok hıc esıne tavır yapma :) ılk sen mesaj atıyosan atma bıraz bakalım ne yapacak tepkısı ne olacak :)
sonucta koskoca ısınde gucunde ınsanlarsınız sen kırılma dıye dıyodur belkı o kelımeyı ya da o kelımeye sıgınıyordur :)
Farkındayım canım kırılmayayım diye söylemiyor.Ama sürekli söyleye söyleye yalama yaptı ben de :)
Haklısın çok üstüne gidiyorum galiba

Farkındayım canım kırılmayayım diye söylemiyor.Ama sürekli söyleye söyleye yalama yaptı ben de :)
Haklısın çok üstüne gidiyorum galiba

yanı anlıyorum kızıyor ınsan ama ne yapacaksın soylesen yıne aynı degıl mı ;) en guzelı bı sure mesajlasmayın bakalım fark edecek mı ? bnce de bırazcık ustune gıdıyor gıbısın bak ne demıs hep surat hep surat demıs esın yapma bence boyle... hatasını bılıyo nasıl da ılımlı yaklasmıs gelmıs arkandan sarılmıs opmuş ;)

yanı anlıyorum kızıyor ınsan ama ne yapacaksın soylesen yıne aynı degıl mı :KK66: en guzelı bı sure mesajlasmayın bakalım fark edecek mı ? bnce de bırazcık ustune gıdıyor gıbısın bak ne demıs hep surat hep surat demıs esın yapma bence boyle... hatasını bılıyo nasıl da ılımlı yaklasmıs gelmıs arkandan sarılmıs opmuş :KK66:
:oops:

Huhuuuu derdee koşş :) canım biraz rahat bırak adamı.senin yüzde yüz mesaj atacağını biliyo ondan kafası rahat.hem erkek yahu bu.gittikçe azalan bir grafikleri var eşleri ile telefon görüşme durumlarında...

Ben de bugun girevliydim ayni sinavda ama biz oglene kadar telimizi kapali tutmadik. Her oturumdan sonra 20 dakika gittik oturduk ogretmenler odasinda telefonlarimizda irdaydi zaten alip baktik yani arayan soran var mi falan diye. Belki esinizin gorevli oldugu okul daha sikidir bu konuda onu bilemiycem

Ben de bugun girevliydim ayni sinavda ama biz oglene kadar telimizi kapali tutmadik. Her oturumdan sonra 20 dakika gittik oturduk ogretmenler odasinda telefonlarimizda irdaydi zaten alip baktik yani arayan soran var mi falan diye. Belki esinizin gorevli oldugu okul daha sikidir bu konuda onu bilemiycem
İstese o da açar belki açıktı da bana öyle söylüyor.bilmiyorum yani.kapalıydı 12 ye kadar dedi.

Canım okudum aslında parasal durumlarda çok haklısın , sorunlar hep birikmiş ve patlamaya doğru gidiyorsun !
Eşinin ailesi , eşini bildiğin sömürüyor eşin farkında veya diil ama sömürülmeye göz yumuş. Söylendikçe eşini ailesine daha çok itiyorsun, eften püften olaylara tepki verdikçe, eşin git gide senden uzaklaşır ! Anladığım kadarı ile eşi seni seviyor değer de veriyor ama senin hazmedemediğin nokta parasal konular. O yüzden çekirdek kabuğunu doldurmayacak olaylarda , çocuk gibi surat asma, trip yapma gibi gibi davranışlarına yansıyor.

6 yaşında yeğenim var istemediği bir şey olunca surat asar trip yapar küser ağlar vs.vs. bizim geliştirdiğimiz taktik hiç ilgilenmemek o küçük çocuk, isteklerini böyle elde edemeyeceğini öğrenmiş oldu bir şey isteyeceği zaman iletişim yolunu kullanıyor. Niye anlatım bu olayı şuan sende 6 yaşında çocuğun davranışlarını sergiliyorsun ama zamanla eşin bu davranışlarına karşı bağışıklık kazanmış olucak sen daha çok, daha çok yıprandığın ile kalacaksın.

Önereceğim Çözüm ; Eşin madem ailesine para harcıyor harcasın ama sen kendi kişisel ihtiyaçlarında ödün verme , para iste harca keyfine bak , o para birikmicek emin ol çünkü ailesine verecek verecek ta ki bir gün uyanana kadar ! O süreçte sende harca külfet ol ki eşin sana para verdikçe, kişisel ihtiyaçlarını karşıladıkça bunlara yetişemeyecek mecbur ailesine veremicek onu borçlandıracaksın ev aldır , araba aldır illa ki bir borç altına koy. Fedakarlık yaptıkça eşin anlamaz para ailesine gider sende üzüldüğün ile kalırsın.

Kilo olayına gelince geç yemek ye:KK53::KK53::KK53: Şu hayatta vurdum duymaz olmaya bak iş hayatına girince oooo ne tipler çıkıcak karşına hep takarsan verem olursun:cool:Kpss'ye odaklan paranı kazamaya başlayınca eşin parasal konular da %80 dönüş alıcak:KK45:

Canım okudum aslında parasal durumlarda çok haklısın , sorunlar hep birikmiş ve patlamaya doğru gidiyorsun !
Eşinin ailesi , eşini bildiğin sömürüyor eşin farkında veya diil ama sömürülmeye göz yumuş. Söylendikçe eşini ailesine daha çok itiyorsun, eften püften olaylara tepki verdikçe, eşin git gide senden uzaklaşır ! Anladığım kadarı ile eşi seni seviyor değer de veriyor ama senin hazmedemediğin nokta parasal konular. O yüzden çekirdek kabuğunu doldurmayacak olaylarda , çocuk gibi surat asma, trip yapma gibi gibi davranışlarına yansıyor.

6 yaşında yeğenim var istemediği bir şey olunca surat asar trip yapar küser ağlar vs.vs. bizim geliştirdiğimiz taktik hiç ilgilenmemek o küçük çocuk, isteklerini böyle elde edemeyeceğini öğrenmiş oldu bir şey isteyeceği zaman iletişim yolunu kullanıyor. Niye anlatım bu olayı şuan sende 6 yaşında çocuğun davranışlarını sergiliyorsun ama zamanla eşin bu davranışlarına karşı bağışıklık kazanmış olucak sen daha çok, daha çok yıprandığın ile kalacaksın.

Önereceğim Çözüm ; Eşin madem ailesine para harcıyor harcasın ama sen kendi kişisel ihtiyaçlarında ödün verme , para iste harca keyfine bak , o para birikmicek emin ol çünkü ailesine verecek verecek ta ki bir gün uyanana kadar ! O süreçte sende harca külfet ol ki eşin sana para verdikçe, kişisel ihtiyaçlarını karşıladıkça bunlara yetişemeyecek mecbur ailesine veremicek onu borçlandıracaksın ev aldır , araba aldır illa ki bir borç altına koy. Fedakarlık yaptıkça eşin anlamaz para ailesine gider sende üzüldüğün ile kalırsın.

Kilo olayına gelince geç yemek ye:KK53::KK53::KK53: Şu hayatta vurdum duymaz olmaya bak iş hayatına girince oooo ne tipler çıkıcak karşına hep takarsan verem olursun:cool:Kpss'ye odaklan paranı kazamaya başlayınca eşin parasal konular da %80 dönüş alıcak:KK45:
Üşenmeden hepsini okumuşsunuz :KK60:
Çok teşekkürler.
İyi analiz yapmışsınız.Ben parasal konuların üstüne düşe düşe eşim sonunda daha da yapar oldu ve eskiden söylediklerini bile artık söylemez oldu.:KK17:
Artık hiiç karışmıyorum.ayın 7sinden beridir susmuş durumdayım o konularda.dediğin gibi artık harcıyorum.Eskiden günahım geliyordu ona ama baktım o bizi düşünmüyor ben de o zaman niye kısayım ki kendimi dedim şu an ne istiyor alıyor yapıyor.Ama söyledim ona şimdilik karışmıyorum kpss kadar.kpssden sonra oturup orta yolunu bulcaz diye .tamam ben gereken şeylerde zaten gelip seni bilgilendircem ddi konu orda kapandı Ama hiç bi şey söylemiyor parasal.o günden beridir.o da ayrı bi konu.Susuyorum şimdilik ama bakalım ne olacak.
Evet tüm bunların sonucunda yıpranan ve en çok üzülen ben oldum.Kendime bakmaya çalışıyorum.Umarım yoluna girer her şey :-(
Tekrardan çok teşekkürler
Yazdıklarınız iyi geldi

Üşenmeden hepsini okumuşsunuz :KK60:
Çok teşekkürler.
İyi analiz yapmışsınız.Ben parasal konuların üstüne düşe düşe eşim sonunda daha da yapar oldu ve eskiden söylediklerini bile artık söylemez oldu.:KK17:
Artık hiiç karışmıyorum.ayın 7sinden beridir susmuş durumdayım o konularda.dediğin gibi artık harcıyorum.Eskiden günahım geliyordu ona ama baktım o bizi düşünmüyor ben de o zaman niye kısayım ki kendimi dedim şu an ne istiyor alıyor yapıyor.Ama söyledim ona şimdilik karışmıyorum kpss kadar.kpssden sonra oturup orta yolunu bulcaz diye .tamam ben gereken şeylerde zaten gelip seni bilgilendircem ddi konu orda kapandı Ama hiç bi şey söylemiyor parasal.o günden beridir.o da ayrı bi konu.Susuyorum şimdilik ama bakalım ne olacak.
Evet tüm bunların sonucunda yıpranan ve en çok üzülen ben oldum.Kendime bakmaya çalışıyorum.Umarım yoluna girer her şey :-(
Tekrardan çok teşekkürler
Yazdıklarınız iyi geldi

Rica ederi canım. Kpss'ye odaklan farz et bu olayların hiç biri yaşanmadı. Şuan sınavın daha önemli atanınca parasal konularda bir çok sıkıntı aşılacak:KK19: Şu hayatta vurdumduymaz olmayı öğrenmen gerekiyor daha iş hayatı var ne tipler tipler görüceksin :KK53:Günlük bir saat mutlaka yürüyüş yap sabahları mesela çok iyi gelicek daha sağlıklı ve çözüm odaklı düşünmeye başlicaksın :KK55:Sınavda inş. iyi bir puan alıp atanırsın , her şey geçiyor kötü olan şeyler sonsuza kadar sürmüyor Allah çok büyük ve adaletli...

Bir mesele nasıl bu kadar uzun anlatılır inanamadım.mersktan sonuna kadar okudum değişik bişey çıkacak mı altındsn diye yok .pes ya .mesele de mesele olsa bari .die die die die ...... Gözüm pörtledi İnan her lafın sonunda ..

Bu kadar büyütecek ne var ki,siz atıverin mesaj önce ne olmuş sanki.
Bunun için neden surat astınız bu kadar.
Bence bir erkek için en önemli şey evde huzurun olması,zaten işte çalışıyor,yoruluyor adam .Huzur için eve geliyor ,asık surat,yemek yiyor;asık surat...
Bu kadar küçük şeyleri büyütmeyin bence

Sonuna kadar okudum , altından bişe cıkacak mı diye . Hayatımdan iki dk boşuna gitti . Bu ne saçma bişey yaw . Pes diyorum . Bırakında adam bi nefes alsın . Wc giderken de msj atması lazım:))

Biraz daha mantık çerçevesinde ilişki yürütmeye en azından sizin ihtiyacınız var gibi duruyor.......

Back