Sürekli aynı bahane

eşiniz zaten sinirlenmiş inanmayınca. suratınızı asmışsınız yeminler etmesine rağmen. kadınların burda konu sahiplerine yüklenmelerinden hiç hoşlanmıyorum. ama burdan, dışardan bakınca yersiz şeylere takılıyorsunuz gibi geliyor.
ayrıca kimsenin yaşamı, ilişkisi bir değildir hatunlar. kimi mıçmıç yaşar, iki tarafta böyle alışmıştır, mutlulardır.
kimi daha mesafelidir, sevgisini, ilgisini çok göstermekten hoşlanmaz. yargılamasak birbirimizi:KK68:

Bizde esimle mesajlasiyoruz biraz gec uyandigim icin bazen mesaj atmadigi da oluuyor isyerindeyim diye hergun mesaj atmasini istiyorum ( esim.dikkatsiz kullaniyor arabayı o mesaji gorunce icim rahatliyor)
Bu mesaji bile atmiyor. O atmadigi zaman bende atmiyorum sonra o atiyo yine.
Yani sizde biraz buyutmuşşunuz. Benim esimde cvp vermediginde ariyorum bana aa bende sana cvp yaziyordum diyor. Yani mesajlasmamayi teklif edin kendisi yoklugunuzu hissedecektir.

aslinda 2 yillik evliligin en guzel yani bu sacma ergen triplerinden arinmis olmasi....
siz kac sene daha boyle surdurceksiniz yazik yani...

Siz de her derdini anlatana boşan demeye hazırsınız zaten.Sizi dinleyenlerin heralde senede bi eş değiştirmesi lazım.
Malum sizler de çok dört dörtlüksünüz heralde her konuya anormal yaklaşımlarda bulunduğunuza göre.Ayrıca bu konu içetisinde bu ilk mesajın .yorum yapma diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ve görmüyorum .Hayal dünyanız çok geniş.Sevgiler :KK14:

her derdini anlatana değil, ilişki hipokondrisinden muzdarip olanların eşlerine demek isterdim boşan diye.
iki konunda da yorum yapmıştım, ilkinde dedin ya yorum istemiyorum diye.
sayende evlilikten soğuyorum, ya nişanlım evlendikten sonra böyle çıkarsa diye.
çünkü eminim eşin evlenmeden öyle senin böyle olduğunu bilse bi daha düşünürdü.

çok şükür bende eşimle msjlaşmayı çok severiz.
msj atin mi tele bakiyorum:)
soradan atmadim 10 msj atar:KK70:
hep böle olsun inşallah..
bence eşinizin üstüne gitmeyin. onun atmasini bekle. bi gün atma bakim ne olucak:)
kırılmasi bile ben çocukça buldum çünkü eşinizin işi vardir çocuklara ders anlatiyordur...
ben bile kocamin üzerine gitmemeye çalışıyorum bazen alooo heyyy aşkım ordamisin? dediği oluyor ama fazlasiyla odunumdur:D

eşinize yazık adam hem suçsuz hem gönlünü almayı denemiş. karnınız ağrıyorsaneolmuş zaten eve geliyor. e çok öenmli bşey olsada sen ararsın yani işiylemi ilglensin senimi düşünsün çok mızmızsın cnm yaa :((

abartı ve çocukça geldi bana durumunuz.Okurken bana afakanlar bastı.Bir mesaj geç attı ya da siz önce davrandınız diye surat yapılır mı? Dert görmemişsiniz sanıyorum, Allah'ta göstermesin.

Sınav stresinden saracak yer aramışsın sanırım.
Takılma o kadar ince şeylere.
Bazen tuvalete gidecek vakit olmuyor çalışırken.
Sen de çalışma hayatına girince anlarsın.

benlik bir durum yok arkadaş malzemeyi verdi sağolsun onun ağlanacak haline gülüyoruz yani :KK53:
Ağlanacak bi halim yok çok şükür
Ben de bunu dert ettim kendime olamaz mı
Sizin gibi ince zeka olunamaz tabi .çok mükemmelsiniz ya heralde
Her şeye gülenlerdensiniz zannımca.
İyi gülmeler :KK14:

çok şükür bende eşimle msjlaşmayı çok severiz.
msj atin mi tele bakiyorum:)
soradan atmadim 10 msj atar:KK70:
hep böle olsun inşallah..
bence eşinizin üstüne gitmeyin. onun atmasini bekle. bi gün atma bakim ne olucak:)
kırılmasi bile ben çocukça buldum çünkü eşinizin işi vardir çocuklara ders anlatiyordur...
ben bile kocamin üzerine gitmemeye çalışıyorum bazen alooo heyyy aşkım ordamisin? dediği oluyor ama fazlasiyla odunumdur:KK70:
Fazla üstüne gitmem aslında ama dün bi alınganlık vardı üzerimde o_O

Ağlanacak bi halim yok çok şükür
Ben de bunu dert ettim kendime olamaz mı
Sizin gibi ince zeka olunamaz tabi .çok mükemmelsiniz ya heralde
Her şeye gülenlerdensiniz zannımca.
İyi gülmeler :KK14:

allah başka dert vermesin inşallah. ben senin şahsi durumun için değil bu kadar genç bir yaşta daha evliliğinin başında kendi kendini ve eşini gereksiz üzdüğün için ağlanacak hal dedim doğrusu. ne güzel başka sorunun yok bak bunlara kafanı yoruyosun çok klişe olucak insanların ne dertleri var demek ama öyle biraz. sen artık bir evin hanımısın yarın öbür gün anne olucaksın çocuk gibi bunlara üzülemiyceksin en güzel zamanlarınızda bırak bunlara kafanı takmanı kendini ve eşini mutlu et gezin dolaşın mutlu olun :KK19:

evlisiniz sevgili değil ,
gün gelir an gelir konuşmak bile istemeyebilir ,

bu seni sevmediği yada aldattıgı anlamına gelmez,

Back
X