Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde teoga girdiniz değil mi yoksa seneye mi gireceksiniz?
Siz de her derdini anlatana boşan demeye hazırsınız zaten.Sizi dinleyenlerin heralde senede bi eş değiştirmesi lazım.
Malum sizler de çok dört dörtlüksünüz heralde her konuya anormal yaklaşımlarda bulunduğunuza göre.Ayrıca bu konu içetisinde bu ilk mesajın .yorum yapma diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ve görmüyorum .Hayal dünyanız çok geniş.Sevgiler![]()
bu nasil ince bir zekadir
![]()
Ağlanacak bi halim yok çok şükürbenlik bir durum yok arkadaş malzemeyi verdi sağolsun onun ağlanacak haline gülüyoruz yani![]()
Fazla üstüne gitmem aslında ama dün bi alınganlık vardı üzerimdeçok şükür bende eşimle msjlaşmayı çok severiz.
msj atin mi tele bakiyorum:)
soradan atmadim 10 msj atar
hep böle olsun inşallah..
bence eşinizin üstüne gitmeyin. onun atmasini bekle. bi gün atma bakim ne olucak:)
kırılmasi bile ben çocukça buldum çünkü eşinizin işi vardir çocuklara ders anlatiyordur...
ben bile kocamin üzerine gitmemeye çalışıyorum bazen alooo heyyy aşkım ordamisin? dediği oluyor ama fazlasiyla odunumdur![]()
Ağlanacak bi halim yok çok şükür
Ben de bunu dert ettim kendime olamaz mı
Sizin gibi ince zeka olunamaz tabi .çok mükemmelsiniz ya heralde
Her şeye gülenlerdensiniz zannımca.
İyi gülmeler![]()