Sürekli aynı insanlarla karşılaşma

Skyword

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
407
510
103
Merhaba hanımlar. Bir süredir muzdarip olduğum bir derdim var o da şu: eğitim aldığım okulda görmek istemediğim biri dibimde bitiyor. Sürekli görmek istemediğim kişiyi sanki peşinden koşuyormuş gibi görüyorum. Evet okul kapalı alan her gün benzer insanları görmemiz normal ama bu, neden sevmediğim insan için tezahür ediyor ona anlam veremiyorum. Sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabı. Hayır onu geçtim ben yanlış anlasilacagim acaba skyword beni mi izliyor, takip ediyor havası verecek karşıya.
Üstelik bu insanı sadece sima olarak bilirim. Adını sanını bilmediğim tek ortak noktamızın aynı mekan olduğu biri.
Bu telepatik bir şey filan mı nedir bunun sebebi?

Algida secicilik bence
E kapali belirli bir ortamda hep ayni kisileri gorursun zaten. Sevmediklerin de ozellikle dikkatini cekiyordur

Algıda seçicilik yapıyorsunuz. Belki daha fazla karşılaştığınız başka insanlar da var, ama kötü geçmiş yaşantı ya da başka bir sebepten dolayı görmek istemediğiniz o kişiyi seçiyorsunuz. Üzerinde bu kadar durmamaya çalışın. Düşünmeye değer bulamazsanız fark etmezsiniz. Telepatik falan anlam yüklemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…