O an duygularını bastırıp,geri plana atmaya çalıştıysan şuan tekrar gün yüzüne çıkıyordur.
Sanırım böyle olaylarda yavaş yavaş zihnin kendisine bırakmak en doğrusu
Aslında doya doya üzüntünüzü yaşamalıydınız,ama kolay değil tabi.Biliyorum o kadar kotu ayrildikki kendisinede soylemistim seni aramam sormam diye oyle bir dusuncemde yok ama aklima geliyor. Hazmedemedim. Yada acimimi dogru duzgun yasayamadim onuda anlamadim. Duygum yoksa neden onun adini duydugumda ıçim sıkışıyor ben yoluma bakmak istiyorum. Inanin heryerde engelli ben bakmiyorum takip etmiyorum ama aklima gelince boyle patlamalar yasiyorum.
Aslında doya doya üzüntünüzü yaşamalıydınız,ama kolay değil tabi.
Şuan duygunuz var mı yok mu sorgulamayın bence , sadece sizin de dediğiniz gibi olayı hazmedemediniz hepsi bu
ne kadar süre beraberdiniz ?Bosluktan mi bilemiyorum. Ama icime atip durdugum bir durumum var. Yalnizim ve yalnizligim yuzume vurulup duruyor. 6 ay once bir serefsiz beni aldattigi icin ayrildim tabi o bir kiz buldu. Hala adini duydugumda icime okuz oturuyor. Ama bu aralar cok dusunmeye basladim. Acaba bir patlamamami yasiyorum. Neden boyle oldu bir anda ? Bana tavsiye verin lutfen
ne kadar süre beraberdiniz ?
Evet ama bu aciyi karsi tarafa gostermeden gecirmek istiyorum. Sizce yapilabilecek olan nedirEvet bu duygu çoğu yaşadığımız olay için geçerli üzücü bir olay yaşıyoruz ve onu çabucak atlatmak adına duygularımızi bastırıp göz ardı ediyoruz ama...
Sular durulduğunda asıl yasayamdigimiz acimiz gün yüzüne çıkıyor..
Rica ederim,kimseyi dinlemeyin,kendinize zaman verin,sıkıştırmayın neden artık unutamadım diye.Cok tesekkur ederim. Arkadaslarima anlatmaya cekiniyorum. Icimde birikti sonunda volkan gibi cikiyor yuzeye
3 sene
Evet ama bu aciyi karsi tarafa gostermeden gecirmek istiyorum. Sizce yapilabilecek olan nedir
Rica ederim,kimseyi dinlemeyin,kendinize zaman verin,sıkıştırmayın neden artık unutamadım diye.
3 sene
Evet ama bu aciyi karsi tarafa gostermeden gecirmek istiyorum. Sizce yapilabilecek olan nedir
Görüşmüyorsan görmez zaten..
Bence fazla takılma bu konuda başka uğraşlar bul kendine hobiler edin..
Kimse için üzme kendini
kendini bu kadar skma, aciyi yasamak da lazim, güclü görünmeye calisip icine atmak daha da kötü. Karsi tarafi önemsemeyerek basla.
Uzulmek degil gibi uzulmek gibide ben anlamlandiramiyorum icimdeki hissi bir yenilmislik gibi daha cok hazmedemiyorum galiba yada goz ardi ede ede patlamama yasiyorum
Önce ona belli etmek istemiyorum vs. gibi düşünceleri bırakın bence, hoşlandığınız aktivitelere daha çok zaman ayırın,hüzünlü şarkılar, şiirler, kitaplar okumayın bir süre.Aklima geldiginde kafami dagitacak seyler yapiyorum ama bu aralar baya yogun duygularim sizce ne onerirsiniz
seni yakindan görecek durumda mi ki?Yerdeki cope bile ondan daha cok deger veririm. Sadece bu gucsuz halimi gormeden halletmek istiyorum. Bu duygudurumumu duzeltmeyi.
Yediremiyorsun kendine..
Niye? Neden?..
Soruları sorup duruyorsun nasıl yapar diye..
Basit değil yaşadığın
Ama atlatilamayack da değil.. kimse senden değerli değil..
Rahatlayacaksan ağla mesela saatlerce ne bilim bir kağıda ona sayip sövmek istediğin her şeyi yaz yak sonra..
Dogru diyorsun. Yazip yazip yakmam iyi gelir bana tesekkur ederim. Zaten ha ona konusmusum ha duvara ikiside ayni. Yenildigim ne biliyormusun hem hala onun adinin aklimdan gecmesi hemde onun benden once mutlu olmasi bu his beni mahfediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?