Önce ona belli etmek istemiyorum vs. gibi düşünceleri bırakın bence, hoşlandığınız aktivitelere daha çok zaman ayırın,hüzünlü şarkılar, şiirler, kitaplar okumayın bir süre.
Daha önce yaşadığınız kötü olayları ve nasıl üstesinden geldiğinizi hatırlatın kendinize ve aslında ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın
Kendine haksızlık etme..
Ki şanslı birisin bak adam(sozde) en azından evlenmeden belli etmiş kendini..
Sende mutlu olacaksın karşına seni gerçekten seven biri çıkacak..
Hepsini geç kendi kendine bile mutu olabilirsin..
Şükret böyle birinden kurtulduğun için canim
Binlerce sukurler olsunki evlenmeden cikti ortaya. Haklisiniz ama patlamami yoksa baska bisey miydi bu o beni aramadan once dusunmuyordum o aradiktan sonra ara ara gelmeye basladi boyle.
Binlerce sukurler olsunki evlenmeden cikti ortaya. Haklisiniz ama patlamami yoksa baska bisey miydi bu o beni aramadan once dusunmuyordum o aradiktan sonra ara ara gelmeye basladi boyle.
Aklını kurcalamasina izin verme..
Yapmaya çalıştığı o mutluyken senin mutsuz bir şekilde hala onu düşünüyor olman.. yani egosunu tatmin etmek..
Silkelen kendine gel.
Ve mutlu olmaya bak
Seni hak eden ADAM ile ..
Seni çok iyi anlıyabiliyorum 1,5 sene tanıştığımız ilk günden beri evlenicem seninle evlenicem seninle diyen adam 1,5 sene sonra bana hiç birşey söylemeden hiç bir açıklama yapmadan her yerden engelledi ... köpeği bile bırakırken arkasından el sallarsın ... söylemek istediğim hiç birşeyi söylemedim 2,5 aydır kendimi yiyorum herşey anlamsız herşey bitmiş gibi geliyor çok çaresiz ve komik haldeyim
3 sene
oldukça uzun bir zaman dilimi 6 ay gibi bi sürede unutmanız zaten çok zor ama karşı taraf bu kadar duygu yitirmişse kabullenip boşvermeye çalışın çalışın diyorum çünkü gerçekten zor bi durum sevgi bitse de alışkanlık kalıyor insanda ama başkasını hayatına alabilecek kadar unutmuş bence siz bu ayrılğın olumlu yönlerini arayın.
Aklını kurcalamasina izin verme..
Yapmaya çalıştığı o mutluyken senin mutsuz bir şekilde hala onu düşünüyor olman.. yani egosunu tatmin etmek..
Silkelen kendine gel.
Ve mutlu olmaya bak
Seni hak eden ADAM ile ..
Bu karmasada ya onu goremezsem diye kirkuyorum ama hos suan etrafimda kimse yok zaten. Hergunum dolu ama ara sira geliyor aklima ilk baslarda cok sinirli oldugumdan dusunmuyordum bile icimde bosluk vardi sonra gene beni darmadagin etti. Umarim dediginiz gibi olurda sahte kisilleri kafamdan uzaklastiririm.
Seni çok iyi anlıyabiliyorum 1,5 sene tanıştığımız ilk günden beri evlenicem seninle evlenicem seninle diyen adam 1,5 sene sonra bana hiç birşey söylemeden hiç bir açıklama yapmadan her yerden engelledi ... köpeği bile bırakırken arkasından el sallarsın ... söylemek istediğim hiç birşeyi söylemedim 2,5 aydır kendimi yiyorum herşey anlamsız herşey bitmiş gibi geliyor çok çaresiz ve komik haldeyim
Banada evlenme sozu vermisti. Ama soz vermekle olmuyormus bu isler o sozu tutabilecek bir adam degilmis kendisi boyle inu cok dusundugum zamanlarda acaba oda mi beni düşünüyorki benim aklima geliyor diye sacmaliyorum.
Zaten benim icin baya olunlu bir durum oldu bu ayrilik karaktersiz bir adama daha fazla vakit ayirmadim. O benim izlerimi sileli cok olmus ben farkinda olmadan leyla leyla dolasiyormusum. Tek dilegim onun inim inim inleyerek kapima gelmesi
aklima geliyor diye sacmaliyorum.
Zaten benim icin baya olunlu bir durum oldu bu ayrilik karaktersiz bir adama daha fazla vakit ayirmadim. O benim izlerimi sileli cok olmus ben farkinda olmadanleyla leyla dolasiyormusum. Tek dilegimonun inim inim inleyerek kapima gelmesi