• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

E evlenince daha çok bağıracak o zaman. Niye ayrılmıyorsunuz? Çocuklarınız böyle bağırmalı ortamda mı büyüsün istiyorsunuz? Sizce o iyi bir baba adayı mı?

Hayır tabii ki. Bilmiyorum belki iyi bir baba olur ama bana çok kötü davranıyor. O çocuklar nasıl olacak onu bile kestiremiyorum. Bu da ayrı bir konuydu yazmıştım :(

Zorlama için diyorsunuz. Gerçekten nasil bir insanla beraberim ya aklım almıyor. Ben geri zekalı olmalıyım. O konuyu açtığımda yalan denilerek hesabim kapatıldı. Konu kilitlendi. Oysa bunların dışında daha neler var benim yazmadığım

valla ben senin kadar iyimser bakamıyorum zorlama falan değil o bildiğin tecavüz.
titre ve kendine gel. evlenirsen sürekli bu muameleye maruz kalacaksın bu mu kendine reva gördüğün?

valla ben senin kadar iyimser bakamıyorum zorlama falan değil o bildiğin tecavüz.
titre ve kendine gel. evlenirsen sürekli bu muameleye maruz kalacaksın bu mu kendine reva gördüğün?

Ağlamama çok az kaldi. Kendime değil başkasına bile şu yaşadıklarımı reva görmem :( sağ olun desteğiniz için..

ailesinin onunde sizi azarliyorsa ilerde onlarda baslar size saygi gostermemeye. ama bu adamdan sen dayakta yersin. ofke kontrol problemi olabilir. kac kac kac.

ailesinin onunde sizi azarliyorsa ilerde onlarda baslar size saygi gostermemeye. ama bu adamdan sen dayakta yersin. ofke kontrol problemi olabilir. kac kac kac.

Ben de öyle düşünüyorum. Öfke sorunu var zaten tespit doğru. Şiddete meyilli biri. Birini dövmeyi sevdiğini söylüyor. Bilerek kavga çıkartıyor trafikte ki adamı dövsün. Kendine zarar veriyor canı yansin istiyormuş.

Kadının bu sözü her şeyi çok net gösteriyor, biliyor demek ki oğlu çekilir dert değil, yalnız ilerde evlendiği kişiye eziyet edecek bu çocuk ve annesi de gelini haksızmış gibi davranacak

Evet herkes malını bilir derler. Kendi ablası da baskıları için beni babam koruyor sen ne yapiyorsun demişti. Cevap veremedim. Ailesi bile bana acıyor galiba. Bilmiyorum ileride nasil olurlar. Onlara gerek bile yok. Sözlüm kafi. Sana karışırlar giyimine filan ben ses etmem sen uğraşırsın diyen biri.

Doğru dedikleriniz. Ben çok uyardım onu her konuda. Bağırma, kızma, baskı yapma, karışma vs. Ben ilişki başlamadan önce her şey için uyardım düşünün. Biz anlaştığımız fikren uyuştuğumuz için bir yola çıktık. Şimdi bunları yaşıyorum. Kandırılmış gibiyim aslında.

Evet ben de hiç sevmiyorum tartışmak. Başım ağrır biri yüksek ses konuşsa.

Ee , ne düşünüyorsunuz ?

Ağlamama çok az kaldi. Kendime değil başkasına bile şu yaşadıklarımı reva görmem :KK43: sağ olun desteğiniz için..

ağla, sarsıl içini boşalt ama kendine gel.
bir kadının bunu yaşaması ve üstüne bu kadar sindirilip muhakeme gücünü kaybettiği için böyle bir adamla devam etmesi çok üzücü.
yol yakınken kendini seç lütfen.

Bunlar şu an da tartışma sebebimiz oluyor zaten. Banyoda 1.5 saat kaldığım oluyor(kadınsal sebepler) direkt azarlamaya başlıyor ne yapiyorsun bu kadar saat diye. Yarım saatte çıkıp hemen giyinecekmişim.

Şunu aklı başında bir insan söyler mi? Neymiş yarım saatte çıkıp hemen giyinilecekmiş? Kardeş sizinki kaçıncı tabur?

Niye kendinize böyle bir odunu reva görüyorsunuz. Bir süre sonra bağırmasın diye sinmeye sonrasında benliğinizi kaybetmeye başlayacaksınız biliyorsunuz değil mi?

Neymiş sözlüymüş. Kim ki o ? Sizin hayatınıza hangi hakla müdahale ediyor? Bir de ailelerin yanında bağırdı demişsiniz aileniz hic tepki vermedi mi?

Canım aynı bahaneyi sunması daha korkutucu. Özledim ondan bağırdım diye bi bahane olabilir mi. Bence uzak kalmalısın bu adamdan. Sana çok zarar verecektir emin ol. Bi süre sonra kendi ailen hatta kendin bile kendini tanıyamayacaksın. Çünkü seni öyle pasifize edecek öyle küçümseyecek ki sen bile kendi kendine “ ben sevilmeyi hak etmiyorum, o bana bağırıyo çünkü sorun bende diyeceksin “ ben 7 sene çok ciddi şeyler atlattım. Ve boşandıktan sonra da depresyon tedavisi gördüm. Bağıracak, çağıracak, vuracak , kıracak sonra da senden hiç birşey olmamış gibi davranmanı isteyecek. Sende davranmayınca daha da şiddeti artacak bu yaşadıklarının. İnan bana değmez. Ben ondan ayrıldıktan sonra tüm insanların kötü olduğunu düşğnmeye başlamıştım. Ama şimdi ikinci eşimle çok çok mutluyuz. Rabbim bozmasın. Normal bi aile nasıl olurmuş şimdi gördüm. Mutluluğun için o adamdan uzak dur. Zarara kendi eliyle gidene acınmaz derler. Sende onunla devam edersen zarara kendi elinle gitmiş olacaksın bilmiş ol.

Ayni benim eski sevgilimi anlatmissin.2yillik iliskimde bana etmedigi hakaret kufur kalmamisti.baslarda melek gibiydi.sonrasinda icinden afedersin hanzo cikti.benim en ufak hatamda bagirip cagiriyordu herseyimi elestiriyordu.gun gectikce bu hareketleri cogaldi.beni artik sindirmeye bile basladi.kendimi artik annesnden babasindan azar işiten sonrasinda da bi köşeye cekilip sessz sedasiz aglayan cocuklar gibi hissetmeye baslamistim.ne yaptiysam da onu duzeltemedim.sonra kendime geldim ve en sonunda careyi ayrilmakla buldum.ayrilmaktan baska yolu yok canim benden demesi

Çoğu zaman savunamıyorum aslında. Bu sebeple nişan tarihi alamıyoruz. Belki de iyi ki almıyoruz.

İyi kötü çok şey var. Beni sevdiğini söylüyor. Çevreye karşı korumacı bir insan. Evlenince evini geçindirecek kadar çalışkan biri. Becerikli. Fiziki kusurları önemsemez. Kıl, kilo vs.

Kör kütük aşık değilim. Sadece bir ilişkinin içinde debeleniyorum.

Kötülüklerini anlatmak için yeni bir başlık gerek vallahi buraya sığmaz.
balamir nickli üye nişanlıyken hiç kimsenin dediklerini dinlemedi gitti evlendi. onun yazdıklarını çok dikkate al bence. sonun ona benzemesin

Ee , ne düşünüyorsunuz ?

Haksızlığa uğradığımı. Ayrılmayı.

ağla, sarsıl içini boşalt ama kendine gel.
bir kadının bunu yaşaması ve üstüne bu kadar sindirilip muhakeme gücünü kaybettiği için böyle bir adamla devam etmesi çok üzücü.
yol yakınken kendini seç lütfen.

Teşekkür ederim desteğiniz için. İnsan içinde olunca göremiyor gerçekleri. Gözümün önünde büyüyen bir canavar varmış.

Şunu aklı başında bir insan söyler mi? Neymiş yarım saatte çıkıp hemen giyinilecekmiş? Kardeş sizinki kaçıncı tabur?

Niye kendinize böyle bir odunu reva görüyorsunuz. Bir süre sonra bağırmasın diye sinmeye sonrasında benliğinizi kaybetmeye başlayacaksınız biliyorsunuz değil mi?

Neymiş sözlüymüş. Kim ki o ? Sizin hayatınıza hangi hakla müdahale ediyor? Bir de ailelerin yanında bağırdı demişsiniz aileniz hic tepki vermedi mi?

Ailem hiç istemedi ki. Söz yaptık babam kızımı veriyorum bile diyemedi. Ben karışmıyorum dedi sadece. Mutsuz olsan da Allah'ın yazısı diyorum bu saatten sonra dedi. Sustu.

Ayni benim eski sevgilimi anlatmissin.2yillik iliskimde bana etmedigi hakaret kufur kalmamisti.baslarda melek gibiydi.sonrasinda icinden afedersin hanzo cikti.benim en ufak hatamda bagirip cagiriyordu herseyimi elestiriyordu.gun gectikce bu hareketleri cogaldi.beni artik sindirmeye bile basladi.kendimi artik annesnden babasindan azar işiten sonrasinda da bi köşeye cekilip sessz sedasiz aglayan cocuklar gibi hissetmeye baslamistim.ne yaptiysam da onu duzeltemedim.sonra kendime geldim ve en sonunda careyi ayrilmakla buldum.ayrilmaktan baska yolu yok canim benden demesi

Sanırım en kötüsü de bunun zamanla olması. Biri ilişki başında bak bu böyle dese kabul etmeyeceğiz. Aksine ben bu ilişkiye sadece hoşlantı ile başlamadım. Düşüncem, fikrim uyuşuyor dedim. Ben yapmam etmem dediği her şey bir bir önüme çıktı yürüdükçe. Kıyafetime karışma dedim kabul etti. Kuaföre, 2 saat çarşıya çıkmama, aileye, sosyal medyaya, duş almama, elimi yıkamama bile karıştı bırakın kıyafeti. Tepkisizleştim artık. Bağırmazlar, azarlamalar, zekama hakaretler.. Psikolojik olarak çöktüm.

Back
X