• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli bana danismadan ailesini cagiriyor

nil17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
13
Eski konularimi bilenler vardir esimle aramda sorunlar vardi bosanmayi dusunuyordum kizima bakacak kimse yok calisamiyorum gidecek tek yerim babam oda evine bizi istemiyor kisacasi bu ben kendim elime ne gecerse biriktirmeye calisiyorum ne olur ne olmaz diye esimde bir suredir haraketlerine dikkat ediyordu degistigini duzeldigini dusunmustum icimde ufacikta olsa bir umut olmustu bu aksama kadar yemek yedik esimle koltukta oturuyorduk durup dururken annesini aradi bana hicbisi demeden cay icmeye davet etti bunu surekli bu sekilde yapiyor benim isim gucum bisiyim varmi sormuyor hic telefonu kapatti keske banada sorsaydin mutfakta islerim var sonrada cocuklari yikayip yatiricam dedim iki cocuk var evde biri benim kizim biri esimin kizi saclari uzun banyo fasli zaten bir saat ugrastiriyor yika kurut e mutfakta islerim var cocuklar erken yatiyor banada sorsaydin dedim diye geldi mutfagin kapisini yumrukladi cami kirdi camlae uzerime sicradi yoksa bana vuracakmis falan artik psikolojim o kadar bozuldu ki ben mi sucluyum acaba diye dusunmeye basladim

He aynen siz suçlusunuz . Şaka mısınız?

Zayıflamak için mide ameliyatı olmaya mı harcayacaksınız biriktirdiğiniz parayı da 10 gun önce bunu konu etmıssınız 83 kilo öyle üç bucak bi kiloda değil elinizdeki azcık parayı da sıvamayın sağa sola bian evvel düzenınızı kurmak için güç almaya bakın . Çocuğunuzu da o piskopatla buyutmeyın

Çıkardığı pisliği toplasın neden suçlu olasınız ki.Sinir hastasının teki kusura bakmayın.Haftaici çocuklarin ödevi ev işi zaten kadınlar yoruluyor.Erkegin tek işi oturmak ve telefon.Kayinvalideniz geliyorsa da işim var ödevleri çocuklarla ilgileniyorum diyip yatın çocuklarla.İnsan halınden anlıyorsa gelmez o da .

Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
Sence senin sorunun sormadan misafir cagrilmasi mi? Cayir cayir dayak yiyip kiziniza eziyet edilmesi mi?

Eski konularimi bilenler vardir esimle aramda sorunlar vardi bosanmayi dusunuyordum kizima bakacak kimse yok calisamiyorum gidecek tek yerim babam oda evine bizi istemiyor kisacasi bu ben kendim elime ne gecerse biriktirmeye calisiyorum ne olur ne olmaz diye esimde bir suredir haraketlerine dikkat ediyordu degistigini duzeldigini dusunmustum icimde ufacikta olsa bir umut olmustu bu aksama kadar yemek yedik esimle koltukta oturuyorduk durup dururken annesini aradi bana hicbisi demeden cay icmeye davet etti bunu surekli bu sekilde yapiyor benim isim gucum bisiyim varmi sormuyor hic telefonu kapatti keske banada sorsaydin mutfakta islerim var sonrada cocuklari yikayip yatiricam dedim iki cocuk var evde biri benim kizim biri esimin kizi saclari uzun banyo fasli zaten bir saat ugrastiriyor yika kurut e mutfakta islerim var cocuklar erken yatiyor banada sorsaydin dedim diye geldi mutfagin kapisini yumrukladi cami kirdi camlae uzerime sicradi yoksa bana vuracakmis falan artik psikolojim o kadar bozuldu ki ben mi sucluyum acaba diye dusunmeye basladim
Madem boşanamıyorsun, kızların banyosu bitince kızlarla birlikte uyu. Sorarsa
" yorgunluktan uyuyakalmışım " dersin. Diğer türlü kavga olursa canından olacaksın belli.

Zayıflamak için mide ameliyatı olmaya mı harcayacaksınız biriktirdiğiniz parayı da 10 gun önce bunu konu etmıssınız 83 kilo öyle üç bucak bi kiloda değil elinizdeki azcık parayı da sıvamayın sağa sola bian evvel düzenınızı kurmak için güç almaya bakın . Çocuğunuzu da o

Zayıflamak için mide ameliyatı olmaya mı harcayacaksınız biriktirdiğiniz parayı da 10 gun önce bunu konu etmıssınız 83 kilo öyle üç bucak bi kiloda değil elinizdeki azcık parayı da sıvamayın sağa sola bian evvel düzenınızı kurmak için güç almaya bakın . Çocuğunuzu da o piskopatla buyutmeyın
Uzun suredir kendini duzeltmeye calisiyor gibi davraniyordu inanmaya baslamistim acikcasi mide ameliyati icin olursam parayi verecegini soyledi ama oda olmami istemiyordu iste ailemi evime davet edemicekmiyim falan diye uzerime yuruyunce acaba ben mi abartiyorum dedim kendime

Uzun suredir kendini duzeltmeye calisiyor gibi davraniyordu inanmaya baslamistim acikcasi mide ameliyati icin olursam parayi verecegini soyledi ama oda olmami istemiyordu iste ailemi evime davet edemicekmiyim falan diye uzerime yuruyunce acaba ben mi abartiyorum dedim kendime

Ailesini evine davet edebilir önce size sorarak, sadece kendi evi değil orası. Kadının daha çok evi. Kusura bakmasın.
İki kız çocuğunun olduğu evde böyle bir meseleye sinirlenip kapıyı kıran adam maldır. Böyle bir malı kızınıza üvey baba yapmayın. Yazık günah.

Kolay kolay demem bunu ama size her şey müstehak. Kızınıza neler yapıyor, o kız nasıl bir ortamda büyüyor siz tüp mide ameliyatı diyorsunuz yazık gerçekten. Düzelmiş hali de yine cam pencere kırması. O çocuğun nasıl bir ortamda büyüdüğünün farkında mısın sen? Aklın yerinde mi ya?

Eşinizin kızına da mı siz bakıyorsunuz?

Diğer konuları bilmiyorum ama bu her şey bana sorulmalı kafasını anlamıyorum ben.İnsan ailesini çaya çağırırken de illa eşe sormadan niye çağıramaz ?Ben de eşim de davet ederiz ,aile bu; kimseye sormam.Eşim de sormak zorunda değil.

Al kızını git, baksin kendi cocuguna kendi ailesiyle birlikte.

Kolay kolay demem bunu ama size her şey müstehak. Kızınıza neler yapıyor, o kız nasıl bir ortamda büyüyor siz tüp mide ameliyatı diyorsunuz yazık gerçekten. Düzelmiş hali de yine cam pencere kırması. O çocuğun nasıl bir ortamda büyüdüğünün farkında mısın sen? Aklın yerinde mi ya?
Kirici olmayin lutfen bir suredir haraketlerine dikkat ediyordu ameliyat olmami istemiyor ama olursamda parasini verecekti ikisi farkli seyler

Al kızını git, baksin kendi cocuguna kendi ailesiyle birlikte.
Babam var sadece gidebilecegim oda istemiyor kizim 4 yasinda bakacak kimsem yok calissam hem kres hem ev kirasi odeyemem sıkısmıs gibi hissediyorum sanki omrum boyle curuyecek gibi

Yahu bu adam evlenmeden önce de size şiddet uygulamış ya hani..Kendinize acimadiniz da küçücük çocuğunuza da mı acimadiniz evlendiniz? Adam değişmez bariz ortada.Siz paranizi kiziniza birlikte yeni düzen kurmak için saklayın bence. O masumun ne günahı var da böyle bir ortama mecbur bırakıyorsunuz?

Diğer konuları bilmiyorum ama bu her şey bana sorulmalı kafasını anlamıyorum ben.İnsan ailesini çaya çağırırken de illa eşe sormadan niye çağıramaz ?Ben de eşim de davet ederiz ,aile bu; kimseye sormam.Eşim de sormak zorunda değil.
Tabiki sizin dusunceniz saygi duyuyorum ama esim kendini kalkip ailesine bir bardak cay doldurmaz ben ayni anda mutfaktaki isimi mi yapayim ailesine hizmet mi edeyim iki cocugun banyosu bakimi odeviyle mi ilgileneyim

Back
X