- Emoji Skoru
- 45
- Puanlar
- 13
Eski konularimi bilenler vardir esimle aramda sorunlar vardi bosanmayi dusunuyordum kizima bakacak kimse yok calisamiyorum gidecek tek yerim babam oda evine bizi istemiyor kisacasi bu ben kendim elime ne gecerse biriktirmeye calisiyorum ne olur ne olmaz diye esimde bir suredir haraketlerine dikkat ediyordu degistigini duzeldigini dusunmustum icimde ufacikta olsa bir umut olmustu bu aksama kadar yemek yedik esimle koltukta oturuyorduk durup dururken annesini aradi bana hicbisi demeden cay icmeye davet etti bunu surekli bu sekilde yapiyor benim isim gucum bisiyim varmi sormuyor hic telefonu kapatti keske banada sorsaydin mutfakta islerim var sonrada cocuklari yikayip yatiricam dedim iki cocuk var evde biri benim kizim biri esimin kizi saclari uzun banyo fasli zaten bir saat ugrastiriyor yika kurut e mutfakta islerim var cocuklar erken yatiyor banada sorsaydin dedim diye geldi mutfagin kapisini yumrukladi cami kirdi camlae uzerime sicradi yoksa bana vuracakmis falan artik psikolojim o kadar bozuldu ki ben mi sucluyum acaba diye dusunmeye basladim