sürekli benden bekliyor...

bsrgms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
248
0
66
Antalya
eşim sürekli beraberlik konusunda benden bekliyor sanırım yoksa hiç beraber olmak için çabası yok haftada yada 10 günde gibi kendimi şartlandırmış hissediyorum o öyle davranınca çünkü kendisi hiç yaklaşmıyor. erken yaklaşsam istemediğini belli ediyor bende iyice soğuyorum ne yapmam lazım bu durumda ... ona kalsa ayda olacak :5::5:

bunu onunla konuştunuz mu? bence açık açık konuşmanız daha dogru gibi geldi

bunu onunla konuştunuz mu? bence açık açık konuşmanız daha dogru gibi geldi

ya konusamıyorum:30: bilmiyorum ama utanıyorum bu konuda :25: msj atarak bi kaç sefer anlatmaya calıstım trip attım ama bunlarla anlayıpta yaklaştımıda ben uyardımda öle diyorum içimden tüm hevesi gidiyor :30:

eşim sürekli beraberlik konusunda benden bekliyor sanırım yoksa hiç beraber olmak için çabası yok haftada yada 10 günde gibi kendimi şartlandırmış hissediyorum o öyle davranınca çünkü kendisi hiç yaklaşmıyor. erken yaklaşsam istemediğini belli ediyor bende iyice soğuyorum ne yapmam lazım bu durumda ... ona kalsa ayda olacak :5::5:

eğer eşinizin kafasına taktığı bişeyler varsa..
ya da canını sıkan birşeyler o yüzden olabilir.
tabi bu yönde bi rahatsızlığı yoksa..

ya konusamıyorum:30: bilmiyorum ama utanıyorum bu konuda :25: msj atarak bi kaç sefer anlatmaya calıstım trip attım ama bunlarla anlayıpta yaklaştımıda ben uyardımda öle diyorum içimden tüm hevesi gidiyor :30:

ne kadar zamandır evlisiniz?

eğer eşinizin kafasına taktığı bişeyler varsa..
ya da canını sıkan birşeyler o yüzden olabilir.
tabi bu yönde bi rahatsızlığı yoksa..

ya borçlar askerlik falan bahane ediyor sürekli bende cok merak ediyorum askerden gelince ve borclar bitince ne bahane uyduracaksın diye diyorum böle devam ederse bende bilirim yapacağımı diyorum napcaksam artık :1: korksun diye ama tık yok adamda...

ya borçlar askerlik falan bahane ediyor sürekli bende cok merak ediyorum askerden gelince ve borclar bitince ne bahane uyduracaksın diye diyorum böle devam ederse bende bilirim yapacağımı diyorum napcaksam artık :1: korksun diye ama tık yok adamda...

valla tatlım olabilir anlayışlı olmaya çalış ve eşine destek olup
onu rahatlatmaya çalış..
fazla üstüne gitme bir müddet ama kafana da takma..
herşey yoluna girer merak etme :23:

valla tatlım olabilir anlayışlı olmaya çalış ve eşine destek olup
onu rahatlatmaya çalış..
fazla üstüne gitme bir müddet ama kafana da takma..
herşey yoluna girer merak etme :23:

kimisi de diyorki böle kafasın da sorunları olan insanlar unutmak için beraber olur diyo bu tam tersi hoş istemedikten sonra zorla olacak diye bişey de yok ama sonucta evliyim kimden isticem eşimden oda red ettimi sinirden uyuyamıyorum

Anlaşılan eşin istek veya ihtiyaç duymuyor.
Sen yaklaştığın zaman,senin ihtiyacın olduğunu düşünerek birlikte oluyor.
Bunu da kafasında 1 haftayla 10 gün arası bir rutine bağlamış.Rutin aksayınca zamansız bulup reddediyor.

Belki geçici bir dönemdir.Belki gereksiz bir şartlanmışlıktır.
Bence bir süre sen hiç adım atma ama bu sürede her zaman ilgili ve yakın davran.
Yani sadece yaklaşacağın zaman sıcak davranma,her zaman öyle ol.

Biraz bekle bakalım ne zaman kendiliğinden yaklaşacak.
Belki senin adım atmadığını görünce kendisi harekete geçer ve işler tersine döner.

Eşler arasında "utanma,ayıp vs.." olmaz.
Açık açık ne istediğini anlat eşine.

Anlaşılan eşin istek veya ihtiyaç duymuyor.
Sen yaklaştığın zaman,senin ihtiyacın olduğunu düşünerek birlikte oluyor.
Bunu da kafasında 1 haftayla 10 gün arası bir rutine bağlamış.Rutin aksayınca zamansız bulup reddediyor.

Belki geçici bir dönemdir.Belki gereksiz bir şartlanmışlıktır.
Bence bir süre sen hiç adım atma ama bu sürede her zaman ilgili ve yakın davran.
Yani sadece yaklaşacağın zaman sıcak davranma,her zaman öyle ol.

Biraz bekle bakalım ne zaman kendiliğinden yaklaşacak.
Belki senin adım atmadığını görünce kendisi harekete geçer ve işler tersine döner.

adım atmadım bi sefer 1 ayı buldu canım beraber olmayışımız...normal davranış işte evdeki olağan hareketler tripsiz yani :1: ben yaklaşmadım bi sefer şartlandırmış gibi gercekten 1 hafta sonra kendisi geliyor o zmanda nasılsa istemiyor diye kendimi adapte etmediğimden isteksiz o istiyor diye beraberlik oluyor orta yolu yok bi türlü ikimzin istedği anı denk getiremiyoruz belkide :17:

Eşler arasında "utanma,ayıp vs.." olmaz.
Açık açık ne istediğini anlat eşine.

ya bi sefer uyurken sarıldı uykum acıldı o an dedim beraber olalımmı diye sağolsun yorgunum demesin mi bende sinir olup iyi uyuyalım dedim sonra kızdığımı anlayınca beraber olduk ama neye yarar dedirtmeden olsan ne olur... bi gün sonra kızdım bi daha ben dediğimde yorgunum lafı bi duyayım görüşürüz dedim aynısı yaparım dedim güldü gecelik falan giysem onda bile dönüp yatıyor arkasını ben yaklaşırsam öle oluyor giymişiz belli ediyoruz istediğimizi anlayana ama

ya bi sefer uyurken sarıldı uykum acıldı o an dedim beraber olalımmı diye sağolsun yorgunum demesin mi bende sinir olup iyi uyuyalım dedim sonra kızdığımı anlayınca beraber olduk ama neye yarar dedirtmeden olsan ne olur... bi gün sonra kızdım bi daha ben dediğimde yorgunum lafı bi duyayım görüşürüz dedim aynısı yaparım dedim güldü gecelik falan giysem onda bile dönüp yatıyor arkasını ben yaklaşırsam öle oluyor giymişiz belli ediyoruz istediğimizi anlayana ama

Beraber olalım mı diye sorma.
Bu istediğini beden dilinle göster.

onuda denediğim oluyor örnek elimle saçına dokunayım kulağına falan elimi çekiyor istemediği anda itiyor yani hasta oluyorum sinirden

genelde çok gozlemlerim evlilikleri senın yaşadığını çevremde çok kişi yaşıyor ve herkes evlendiğimiz ilk gunler çok farklıydı şimdi çok daha farklı.sorunları erkekler kafaya taktımı tabiki isteksizlik olur. ama boyle bir ay kadar hiç sen yaklaşmazsan adamda yaklaşmıyorsa tuhaf gerçekten bunun sorunla alakası yok bence. insan sevdiği kadını arzulamazmı dokunduğunda hoşuna gitmezmı tuhaf geldi.umarım altında seni inciteck başka bişey yoktur

onuda denediğim oluyor örnek elimle saçına dokunayım kulağına falan elimi çekiyor istemediği anda itiyor yani hasta oluyorum sinirden

O zaman sen ciddi ciddi konuş canım.
Aklında ne varsa utanmadan çekinmeden paylaş.
"Sorun ne sevgilim?seni sevdiğim için bu kadar çok istiyorum.sıkıntın mı var?paylaş benimle" gibi.
Kırmadan,tripli değil güzel bir dille,tehditvari değil.
Daha da detaya girebilirsin"geceliğimi mi beğenmiyorsun" gibi.
Eşin seni seviyor anladığım kadarıyla,sen uyurken sana sarılmasından belli.
Kahve yap yada ne seviyorsa"konuşmak istiyorum sevgilim"diyerek başla.Kırıcı,sert sözlerden uzak yumaşak kelimelerle konuş.

son zamanlarda ne kadar duyuluyor böyle şeyler. neredeymiş o eskiden kadınların dedikleri "erkek her gece olsa hayır demez"
bu durumda kesinlikle konuşmalısın. zamana yayman arayı açar bence. çekinecek bir şey yok. güzel bir ortamda utandırmadan, yargılarmış gibi olmadan sakince konuş. sonuçta ikinizin ortak konusu.

erkeklerin kafası rahat değilse istemiyorlar ,ama bunu eşinle konusmalısın tabı utanılacak birşey yok siz evlisiniz biz ne dersek boş

bende bundan korkuyorum takip ediyorum çoğu şeyini ama birşeyde yok olsa birşey kesinlikle denk gelirdi şimdiye kadar.isteksizlik varsa bi doktora gözük dedim msjlarımda hep ama alakası yok diyor böle yazdığım anda akşama gelip yaklaşıyo ama ben demeden yapmasının yolu yokmu hiç:30:

Son düzenleme:
Back
X