- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Anlamadığım başka insanlara karşı okadar sabırlı olabiliyorken niye bana karşı böyle davranıyor . kötü bişry de yapmadım söylemedim kıza hiç.Görüşmeyin....stres topu değilsiniz neticede!
Ben kızı artık aramıyorum .araya mesafe koymaya çalışıyorum. Tlfonlarını bile açmıyorum günlerce. Ama ısrarla arıyor yine. Açık açık söylemem gerek anlaması için ama söyleyemiyorumdaElalemin derdini sen niye çekiyorsun.
Hele ki o seni çekemezken.
Iste sirf bu yuzden bile gorusmem .Aslinda sizde ayni sekilde tersleyin bakalim tepkisi ne olucak ona gore tavrinizi koyarsiniz.Anlamadığım başka insanlara karşı okadar sabırlı olabiliyorken niye bana karşı böyle davranıyor . kötü bişry de yapmadım söylemedim kıza hiç.
Samimiyetinizden ötürü size karşı fazlaca şımarmış ,ya da davranışlarınız ve sözleriniz artık çok itici geliyordur...Engel olmak elinizde mesafe koyun ya da sizde tıpkı onun yaptığı gibi yapın....Anlamadığım başka insanlara karşı okadar sabırlı olabiliyorken niye bana karşı böyle davranıyor . kötü bişry de yapmadım söylemedim kıza hiç.
Evet . sessiz biriyim. Herkes öyle der. Birine bi laf derken bin kere düşünüyorum kırılırmı kırılmaz mı diye. Ama genel olarak insanlar bana karşı böyle değil . hep terslenen ve sinir çıkarılan taraf ben oluyorum nedense.bu arkadaşıma özel değil yani. Ama sevdiğim ve uzun yıllardır görüştüğüm bi arkadaşım olduğu için bu kadar taktım kafama.Sana değer vermeyen, sürekli tersleyen bir insanı hayatından çıkarman bu kadar zor olmasa gerek.. Üstelik bu devirde evli insanlar bile kolayca hayatından çıkarıyor, aşağılayan, tersleyen eşlerini..
Kendine değer ver. Sırf sana böyle davrandığına göre belki de kıskandığı çekemediği noktalar vardır. Ya da sen biraz sessiz içine kapanık olabilir misin? Belki de bu yüzden üzerine geliyordur..
Mesela biriyle arasında geçen sinir olduğu bi konuşmayı anlatıyor. Bariz haksız olduğunu düşünüyorum.hemen bana bağırmaya başlıyor . ama başka bi yakın arkadaşı aynı şeyleri söylese üstüne laf bile soksa sessiz kalıyor .Nasil tersliyor ki? Ornek verebilir misin?
En ufak sekilde senin keyfini kaciriyorsa ver yolu gitsin, ararsa acma 5 kere ariyorsa 1 kere ac gormedim de. Terslerse yüzüne vur ve telefonu suratına kapat ki anlasin hatasini
Lise yıllarında ben de senin gibi sessiz biriydim ve çok terslenirdim. Ama düşündüm de karşımdaki insan da benim gibi etten kemikten ne yapabilirdi de ben sessiz kaldım bu derece diye. Aile içindeki durumlar ile de alakalı bu aslında. Söz hakkı verilen, fikirleri benimsenen bir çocugun kendine güveni yerinde ve sağlam olur. Düşüncelerini açıkça ifade eder. Ama tam tersine her işine karışılmış, söz hakkı elinden alınmış çocuklar ileride sessiz sakin bir insan oluyor ve kendini yetersiz hissediyor. Mesela kalp kıran büyüklük taslayan birine karşı sen kimsin de bu şekilde hitap ediyorsun diyemiyor.. Ailede başlıyor her şey... Bu dediğim ortamda büyüdüm ben de tam olarak hatta daha da fazlası..Evet . sessiz biriyim. Herkes öyle der. Birine bi laf derken bin kere düşünüyorum kırılırmı kırılmaz mı diye. Ama genel olarak insanlar bana karşı böyle değil . hep terslenen ve sinir çıkarılan taraf ben oluyorum nedense.bu arkadaşıma özel değil yani. Ama sevdiğim ve uzun yıllardır görüştüğüm bi arkadaşım olduğu için bu kadar taktım kafama.
Aynı anlattığınız gibi birebir herşey . ne kadar kabul etmesede kızın giyimine özeniyordu. O ne alırsa aynısını alıyordu . ve o kızında çevresi elit ve genişti .Benim de oyle bi arkadasim vardi. Daha dogrusu terslemezdi ama benim sorunlarimi dinlemezdi onemsemedigini hissederdim. Saka yollu soylemek istedigini soylerdi. Neticede hassas degildi bana karsi. Sonra baska bor arkadasiyla konusmasina sahit olmustum ben de. Baktim bizimkisi kedi gibi. Sonradan gozlemlerime gore anlamistim ki o arkadasi buna gore cok daha elit çevresi elit. Ve o arkadasinin giyim tarzina benzetmeye calisiyor giyimini falan. Konusurken de pek bi cekinirdi. Bu arkadasinin dugunu olacakmis. Her seyine bahsettigim arkadas kosmus. Kiz kardesinden cok daha fazla islerini yapmis. Bi gun buna "simdi dugun arefesi olmasaydi ben sana yapacagimi bilirdim demis kibirli bi sekilde. Ama yanindan da bi turlu ayrilmiyordu. Anlayacagin senin bu arkadasta ozenti olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?