Sürekli beni tersliyor

Size saygı duymuyor açık ve net. Haddini bildirin. Bi kere de siz onu tersleyip iyi gunumde değilim kusura bakmayın deyin.

karşısındaki kız daha dişli bir tipse muhtemelen ona sesini çıkaramıyor. siz de daha sessizseniz işte ego tatmini mi desem adı her neyse sizi bunun için kullanıyor. çekilecek dert değil. çıkarın hayatınızdan olsun bitsin. çok üstelerse sebebini de söyleyin açıkça.
Evet arkadaşı baya dişli atik bi kız her konuda .
Ama illa değer görmek için öyle biri mi olmak gerekiyor . genel olarak baktığımız zaman kalp kırsalar kimseyi unursamasalar bile öyle insanlar daha çok seviliyor. İlla sevilmek için benimde mi öyle olmam gerekiyor

Evet arkadaşı baya dişli atik bi kız her konuda .
Ama illa değer görmek için öyle biri mi olmak gerekiyor . genel olarak baktığımız zaman kalp kırsalar kimseyi unursamasalar bile öyle insanlar daha çok seviliyor. İlla sevilmek için benimde mi öyle olmam gerekiyor

hayır. karşınızda "insan" olduğu sürece siz ne kadar naif olursanız bence o kadar değer görürsünüz tabiki kararında olmak şartıyla. her halta cırlayan insanların daha çok sevildiğine hiç şahit olmadım. daha çok "aman b.ka taş atmayayım" diyerek millet susuyor.

Lise yıllarında ben de senin gibi sessiz biriydim ve çok terslenirdim. Ama düşündüm de karşımdaki insan da benim gibi etten kemikten ne yapabilirdi de ben sessiz kaldım bu derece diye. Aile içindeki durumlar ile de alakalı bu aslında. Söz hakkı verilen, fikirleri benimsenen bir çocugun kendine güveni yerinde ve sağlam olur. Düşüncelerini açıkça ifade eder. Ama tam tersine her işine karışılmış, söz hakkı elinden alınmış çocuklar ileride sessiz sakin bir insan oluyor ve kendini yetersiz hissediyor. Mesela kalp kıran büyüklük taslayan birine karşı sen kimsin de bu şekilde hitap ediyorsun diyemiyor.. Ailede başlıyor her şey... Bu dediğim ortamda büyüdüm ben de tam olarak hatta daha da fazlası..
Kısacası kalp kırmak için değil sadece düşünceni ifade etmek için kendini ezdirmemek için güçlü olmalısın.
Bi kaç yıl sonra 30 yasında olacağım ama ailem hala beni küçük bir çocuk gibi görüyor . hiç bir konuda bana güvenmiyor. Bişey anlattığım zaman annemde dahil olmak üzere kimse dinlemiyor .
Evde sadece temizlik yemek vs. Yaptığım zaman "iyi ki kızım var " deniliyor . onun haricinden ağızlarından hiç.böyle bir laf duymadım.
Kendimi küçüklüğümden beri hep değersiz hissetmişimdir.şimdi istiyorum ki ben değer verdiğinde arkadaşlarmda aynı şekilde bana değer versin. Ama sanırım kaderim bu . karakterimi değiştiremiyorum .sessiz insanlar nedense hep yalnız bırakılıyor

Aynı anlattığınız gibi birebir herşey . ne kadar kabul etmesede kızın giyimine özeniyordu. O ne alırsa aynısını alıyordu . ve o kızında çevresi elit ve genişti .
O, günde ufak tefek şeylerden bile bin kez arardı konuşurduk ama ben ne zaman bişey anlatmak istesem dinlemezdi ge
İştirirdi.
Benim elit çevrem yok diye mi bana böyle davranıyor . onun gözüne girebilmek için saygın biri olmam gerekiyor sanırım . onun gözüne girmek gibi bir amacım yok tabikide ama insan üzülüyor değer verdiği birinden aynı karşışıpı göremeyince.
Bana benim davrandigim gibi hassas davranmayan insanlari hayatimdan cikariyorum. Cok iyi oluyor. Uzulmeyin bosverin. Bu arkadasa mesela (ikimiz de bekardik) gorustugum birinden bahsetmeye basladigim an "ooo bana o kadar cok kisi geliyo ki artik biktim gorusmuyorum kimseyle" diye lafi agzima tikar olmustu. Baktim ben onunkileri dinleyip yorum yapiyorum o benim anlattiklarimi gecistiriyor. Veya hic yorum yapmiyor.

Bi kaç yıl sonra 30 yasında olacağım ama ailem hala beni küçük bir çocuk gibi görüyor . hiç bir konuda bana güvenmiyor. Bişey anlattığım zaman annemde dahil olmak üzere kimse dinlemiyor .
Evde sadece temizlik yemek vs. Yaptığım zaman "iyi ki kızım var " deniliyor . onun haricinden ağızlarından hiç.böyle bir laf duymadım.
Kendimi küçüklüğümden beri hep değersiz hissetmişimdir.şimdi istiyorum ki ben değer verdiğinde arkadaşlarmda aynı şekilde bana değer versin. Ama sanırım kaderim bu . karakterimi değiştiremiyorum .sessiz insanlar nedense hep yalnız bırakılıyor
Yanlış insanlarla olacağına yalnız olmak daha iyidir tıpkı benim gibi.. Allah sana yeter üzülme kalbini ferah tut. Sana değer vermeyen insanları hayatından çıkar, hayatta senden değerlisi yok unutma önce kendin. Seni anlayan birisi elbette çıkacaktır.. Canını sıkma lütfen..

Üniversiteden beri görüştüğüm bi arkadaşım var. Ben Kızın karakteri sert lafını esirgemez sanıyordum ama sonradan bi arkadaşıyla tanışınca anladım ki sadece bana ve birkaç arkadaşa karşı böyle.

Bize karşı kaplan olan kız bu arkadaşın yanında kedi gibi oluyor. Sert dobra kız gidiyor yerine o arkadaşı ne derse karşısında pısan bi kız geliyor.
Neyse ben buna bozuldum ona da söyledim bize kaplan ona kedi gibisin diye ama güldü sadece bişey demedi.

Şimdi bu arkadaşım sürekli beni tersliyor. Artık görüşmek istemiyorum o dereceye geldim. Ne diyeceğimi şaşırdım artık ne desem gergin gergin cvp veriyor .ben artık aramıyorum zaten ama o arıyor sürekli. Anlamıyorum benle stres mi atıyor nedir.

Söylüyorum sürekli tersliyprsun beni farkında mısın diye. O zaman da zor bi dönemden geçiyorum şöyle böyle sorunlarım var vs. Herkesin sorunu kendine büyük gelir tabi ama herşeyi abartan biri. Dünyanın zengini ama ona sorsan kıt kanaat anca geçiniyor.
demekki sizin arkadaşlığınızı istemiyor bırakın sizde bakmayın selam bile vermeyin....belkide sizden gelen ilgiden şımarıyordur...kaçan kovalanır...siz onu kovalıyorsunuz o bir başkasını

O kim de sizi tersleyebiliyor hasbam haddinden fazla yumusaksiniz demekki bu yüzü bulmuş. Acilen sizde onu tersleyip kalkan totosunu yere indirip tekmeyi basın sonra saçınızı savurup arkanıza bakmadan çıkın hayatından bu terbiyesiz insanin

Ayyy böyle tipler enerji emer uzaklaşın hemen bence, bana iyi gelmiyorsun diyin geçin
Bir arkadaş özetlemiş zaten stres topu değilsiniz siz

2 yıllık konuyu nasıl hortlattınız acaba :KK70: bence konu sahibi arkadaş çoktan çözüm bulmuş hatta yeni arkadaşlıklara yelken bile açmıştır.

Sallayın gitsin. O da insan ilişkilerine dikkat eder belki ders çıkarır. Kimsenin stres topu değilsiniz ve kimse de vazgeçilmez değil:)

Üniversiteden beri görüştüğüm bi arkadaşım var. Ben Kızın karakteri sert lafını esirgemez sanıyordum ama sonradan bi arkadaşıyla tanışınca anladım ki sadece bana ve birkaç arkadaşa karşı böyle.

Bize karşı kaplan olan kız bu arkadaşın yanında kedi gibi oluyor. Sert dobra kız gidiyor yerine o arkadaşı ne derse karşısında pısan bi kız geliyor.
Neyse ben buna bozuldum ona da söyledim bize kaplan ona kedi gibisin diye ama güldü sadece bişey demedi.

Şimdi bu arkadaşım sürekli beni tersliyor. Artık görüşmek istemiyorum o dereceye geldim. Ne diyeceğimi şaşırdım artık ne desem gergin gergin cvp veriyor .ben artık aramıyorum zaten ama o arıyor sürekli. Anlamıyorum benle stres mi atıyor nedir.

Söylüyorum sürekli tersliyprsun beni farkında mısın diye. O zaman da zor bi dönemden geçiyorum şöyle böyle sorunlarım var vs. Herkesin sorunu kendine büyük gelir tabi ama herşeyi abartan biri. Dünyanın zengini ama ona sorsan kıt kanaat anca geçiniyor.
En son hayatımdan çıkardığım arkadaşım hep mutsuz, milleti çekiştiren, kendi dediği olmayınca küsen ve saatlerce ilgi bekleyen bir tipti. Küstü yine bana 8. Belki 9. Kez ve ben her yerden sildim engelledim. 4 aydır görüşmüyorum. Öyle mutluyum ki. Sağda solda beni çok kırdı özür dilemedi vs diyormuş.hep suçsuz olduğum halde Hep ben özür dilediğim için alışmış arsız. Ama o kadar huzurluyum ki hayatımda Yok diye. Allah bir daha bir araya da getirmesin. Boşver çıkar hayatından. Annen değil baban değil ki İnsan onları bile çıkarabiliyor. Niye omzuna kambur edeceksin?

Şok vaziyetteyim nasıl tersler ben birkez tersledim herkes kayboldu ortalıktan. Ne çıtkırıldım arkadaşlarım varmış la benim .. :KK70:
Konu eski olsa da

Siz ona tatlı yaklaştıkça o kendi egosunu baskın olma ihtiyacını tatmin ediyor büyük ihtimalle. Var benim böyle bir arkadaşım, kimseye diyemediklerimi sana diyebiliyorum der. İyi halt ediyorsun diye patladım en son. Ya görüşmeyin ya da aynı düzeyde rest çekin, zaten sizle arkadaş olma sebebi size böyle davranabiliyor olmasıysa o sizle görüşmeyi keser ki öyleyse kessin zaten bence, kurtulursunuz.

Back
X