Sürekli beni tersliyor

Üniversiteden beri görüştüğüm bi arkadaşım var. Ben Kızın karakteri sert lafını esirgemez sanıyordum ama sonradan bi arkadaşıyla tanışınca anladım ki sadece bana ve birkaç arkadaşa karşı böyle.

Bize karşı kaplan olan kız bu arkadaşın yanında kedi gibi oluyor. Sert dobra kız gidiyor yerine o arkadaşı ne derse karşısında pısan bi kız geliyor.
Neyse ben buna bozuldum ona da söyledim bize kaplan ona kedi gibisin diye ama güldü sadece bişey demedi.

Şimdi bu arkadaşım sürekli beni tersliyor. Artık görüşmek istemiyorum o dereceye geldim. Ne diyeceğimi şaşırdım artık ne desem gergin gergin cvp veriyor .ben artık aramıyorum zaten ama o arıyor sürekli. Anlamıyorum benle stres mi atıyor nedir.

Söylüyorum sürekli tersliyprsun beni farkında mısın diye. O zaman da zor bi dönemden geçiyorum şöyle böyle sorunlarım var vs. Herkesin sorunu kendine büyük gelir tabi ama herşeyi abartan biri. Dünyanın zengini ama ona sorsan kıt kanaat anca geçiniyor.
Malesef stres topu yapmis sizi. Sende çekme lafını. Uğraşma değmez. Annen degil baban degil.

Simartmissin kuzum sinirlarini bilememis tepene cikarmissin ondan seni kaybetmeyecegini biliyot ondan iyi gununde kotu gununde muhtemelen sen vardin nazini cektin ne sacma mantiktirki degersiz oldun ilginc

Back
X