Sürekli beyaz kalabilmek...?!

GothicRap

I'm Not Afraid To Take A StanD.!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
850
669
Öncelikle herkese selamlar...
Malum yaz geldi hatta geçmek üzere... Herkeste şortlar, miniler, askılılar, kolsuzlar, mayolar...vs.
Özellikle yeni çıkan dizilerin hepsinde görüyorum; sürekli askılı, etekli, şortlular ama bembeyazlar..!
Hem sabahın köründen gece yarılarına kadar, bütün hafta çekimde olup, hem nasıl bembeyaz kalabiliyorlar?
Özellikle de kolları... Özel bir yöntemleri mi var acaba? Bilen var mı?

.

Son düzenleme:
lazer denen bişey var arkadaşım. o kadar para alıyolar yaptırsınlar bi zahmet.. ayrıca kaç kat makyaj var. vücut fondöteni cartı curtu vs..

Benim kastettiğim başka bir şeydi.. sadece sette çalışanlar ya da makyözler bilebilir sanırım.. neyse..

vucut fondotenı var arkadas haklı :)
annem estetısyen oyle urunler varkı ne selulıt ne tuy hıcbısey gorunmuyor sprey seklınde sıkıyorsun taş gıbısın
onun dısında lazer var
oda puruzsuz gosterır

vucut fondotenı var arkadas haklı :)
annem estetısyen oyle urunler varkı ne selulıt ne tuy hıcbısey gorunmuyor sprey seklınde sıkıyorsun taş gıbısın
onun dısında lazer var
oda puruzsuz gosterır
Tatmin olmadı:) sally hansen, bebak, eda taşpınar da çıkarmış. Sally hanseni sıktığında zaten tam vitrinlik oluyosun.

ben lazerliyim,gören bu nasıl oluyor dıyor,rahatlık valla,kılmı,yürmü??o nedır,hatırlamıyorum,hiçbirşey tv den gördüğün gıbı değildir,

X