- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen maddi imkanlar olarakÇocuğun geleceği ne açıdan iyi olur diye düşünüyorsunuz acaba imkan olarak mı
Su anda da maddi imkanlar verebiliyorum çok şükür mesela istediğim özel okula gönderebilirim yanı bunun için hukuk şart değil su an ki işim de maddi olarak getirisi var ortalamaBen asla okumazdım. Çünkü gerçekten bebeğinizin zamanından çalacaksınız. İlerde ona maddi olarak güzel gelecek verebilirsiniz ama anıları veremezsiniz.
Memurken okula nasıl gittinizSizinle aynı şartlarda memurum 2 çocuğum vardı. Mühendislik okudum . Hamile okula gittim. Eşiniz destek ise kendiniz yıpratmadan deneyin.
Ikımcı öğretim okudum yanı akşamlarıMemurken okula nasıl gittiniz
Ama belki daha fazla da kazanırsınız. Yani önemli olan özel okula vermek , en iyi oyuncağı almak değil ki. Bir yerde okumuştum, istediğiniz oyuncağı alın yine de çocuğunuz onunla kısıtlı oynayacak, çünkü onun oynamak istediği sizsiniz yazıyordu.Su anda da maddi imkanlar verebiliyorum çok şükür mesela istediğim özel okula gönderebilirim yanı bunun için hukuk şart değil su an ki işim de maddi olarak getirisi var ortalama
Hukuk kazanırsan 4 yılda bitirmek zorunda değilsin rahat rahat 6 yıla yayabilirsin.Merhaba kısaca fikrinizi almak istedim, şu an memurum küçük bir çocuğum var . Memur olabilmek için de çok uğraşmış KPSS ile didişirken bakıcılar yardımı ile atanmıştım , şimdi de aklıma hukuk okuma fikri takıldı..içimde uhde kaldı ama hadi kazandım diyelim çocuk dahi benımle bedel ödeyecek vaktinden illa ki çalacağım.. uzun süredir kararsızım bu sene açık öğretim adalet bölümü kapatıldı biliyorsunuz . Eğer okumak istersem üniversite sınavına gireceğim ve hazırlanmaya sımdıden başlamak gerek.. yaşım 34 . Siz olsaydınız süreklı biletlerin peşinde geçen bir hayat mı yoksa daha sakin bir hayat mi tercih ederdınız.. su ankı işimden aslında memnunum beklentimi karşılıyor ilerde istersem kendı kurumum içi sınavlara girip kendı kurumum da yükselebilirim bilmiyorum çok karışığım, çocuk konusunu da ihmal etmek istemiyorum bu arada özel üni şansım yok çünkü o parayı kızımın eğitimine ayırmak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ediyorum
memurmuşsunuz, çalışırken bir yandan da nasıl okula gideceksiniz kiMerhaba kısaca fikrinizi almak istedim, şu an memurum küçük bir çocuğum var . Memur olabilmek için de çok uğraşmış KPSS ile didişirken bakıcılar yardımı ile atanmıştım , şimdi de aklıma hukuk okuma fikri takıldı..içimde uhde kaldı ama hadi kazandım diyelim çocuk dahi benımle bedel ödeyecek vaktinden illa ki çalacağım.. uzun süredir kararsızım bu sene açık öğretim adalet bölümü kapatıldı biliyorsunuz . Eğer okumak istersem üniversite sınavına gireceğim ve hazırlanmaya sımdıden başlamak gerek.. yaşım 34 . Siz olsaydınız süreklı biletlerin peşinde geçen bir hayat mı yoksa daha sakin bir hayat mi tercih ederdınız.. su ankı işimden aslında memnunum beklentimi karşılıyor ilerde istersem kendı kurumum içi sınavlara girip kendı kurumum da yükselebilirim bilmiyorum çok karışığım, çocuk konusunu da ihmal etmek istemiyorum bu arada özel üni şansım yok çünkü o parayı kızımın eğitimine ayırmak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ediyorum
Bakici temizlikci destegi alin. Uyku saati veya bakiciyla oynadigi ara saatlerde çalışabilirsiniz. Universite okuyan anne, iyi anne degil diye birsey olamaz. Çalışan anneyim. Oyle bir istegim ve fiziksel gücüm olsa okurdum şahsen. Vakit yaratirdim. Cocugun surekli tepesinde olup herseye karisan, ozguvenini yikan anneleri de bizzat gordugumden full tam dipdibe olmak esittir iyi anne olmak demek degil.Merhaba kısaca fikrinizi almak istedim, şu an memurum küçük bir çocuğum var . Memur olabilmek için de çok uğraşmış KPSS ile didişirken bakıcılar yardımı ile atanmıştım , şimdi de aklıma hukuk okuma fikri takıldı..içimde uhde kaldı ama hadi kazandım diyelim çocuk dahi benımle bedel ödeyecek vaktinden illa ki çalacağım.. uzun süredir kararsızım bu sene açık öğretim adalet bölümü kapatıldı biliyorsunuz . Eğer okumak istersem üniversite sınavına gireceğim ve hazırlanmaya sımdıden başlamak gerek.. yaşım 34 . Siz olsaydınız süreklı biletlerin peşinde geçen bir hayat mı yoksa daha sakin bir hayat mi tercih ederdınız.. su ankı işimden aslında memnunum beklentimi karşılıyor ilerde istersem kendı kurumum içi sınavlara girip kendı kurumum da yükselebilirim bilmiyorum çok karışığım, çocuk konusunu da ihmal etmek istemiyorum bu arada özel üni şansım yok çünkü o parayı kızımın eğitimine ayırmak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ediyorum
Devam zorunluluğu pek yok hukuk tamemurmuşsunuz, çalışırken bir yandan da nasıl okula gideceksiniz ki
Hep insanın hayallerini gerçekleştirmesinden yanayımdır ama sizde durum farklı. İstediğiniz bölüm laylaylom kazanılacak okunacak bir bölüm değil. Yapmayın demek de istemiyorum ama ben böyle bir yükün altına girmezdim açıkçası.Merhaba kısaca fikrinizi almak istedim, şu an memurum küçük bir çocuğum var . Memur olabilmek için de çok uğraşmış KPSS ile didişirken bakıcılar yardımı ile atanmıştım , şimdi de aklıma hukuk okuma fikri takıldı..içimde uhde kaldı ama hadi kazandım diyelim çocuk dahi benımle bedel ödeyecek vaktinden illa ki çalacağım.. uzun süredir kararsızım bu sene açık öğretim adalet bölümü kapatıldı biliyorsunuz . Eğer okumak istersem üniversite sınavına gireceğim ve hazırlanmaya sımdıden başlamak gerek.. yaşım 34 . Siz olsaydınız süreklı biletlerin peşinde geçen bir hayat mı yoksa daha sakin bir hayat mi tercih ederdınız.. su ankı işimden aslında memnunum beklentimi karşılıyor ilerde istersem kendı kurumum içi sınavlara girip kendı kurumum da yükselebilirim bilmiyorum çok karışığım, çocuk konusunu da ihmal etmek istemiyorum bu arada özel üni şansım yok çünkü o parayı kızımın eğitimine ayırmak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ediyorum
Evet bi de 34 yaşındayım34 yaşındaymışsınız bi de