• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli bir çöpçatanlık hali

harehare

Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
543
356
73
Selam kadınlar.

Bir arkadaşım var. Bekar ve oldukça aktif bir kadın. Üniversite yıllarında sevgilisi olan, ama karşılıklı güvensizlik yüzünden devam ettiremediği bir arkadaşımızla şimdi yeniden beraberler. 5 ay kadar oldu.

Bir araya gelişlerimizde sürekli insanları birbirine ayarladığından bahsediyor. Yakın arkadaşını sevgilisinin yakın arkadaşına, hatta bir başkasını sevgilisinin kız kardeşine, birini yapamadığı arkadaşını bir başkasına yaptığını falan anlatıyor.

İyidir hoştur diyelim de, ilişkilere bu kadar sık müdahale etmek ve bundan zevkle bahsetmenin bana batan bir yanı var. Ne olduğunu da kestiremedim. Bir yorumlayın hele. Çok mu evham yapıyorum yoksa?

Böyle konusmasi benimde tuhafima gitti...tabiki tavsiyede bulunabilir ama herkese anlatmak zorunda degil ki.

Belki sana da birini bulmustur bi "gönderme" yapiyordur?

Selam kadınlar.

Bir arkadaşım var. Bekar ve oldukça aktif bir kadın. Üniversite yıllarında sevgilisi olan, ama karşılıklı güvensizlik yüzünden devam ettiremediği bir arkadaşımızla şimdi yeniden beraberler. 5 ay kadar oldu.

Bir araya gelişlerimizde sürekli insanları birbirine ayarladığından bahsediyor. Yakın arkadaşını sevgilisinin yakın arkadaşına, hatta bir başkasını sevgilisinin kız kardeşine, birini yapamadığı arkadaşını bir başkasına yaptığını falan anlatıyor.

İyidir hoştur diyelim de, ilişkilere bu kadar sık müdahale etmek ve bundan zevkle bahsetmenin bana batan bir yanı var. Ne olduğunu da kestiremedim. Bir yorumlayın hele. Çok mu evham yapıyorum yoksa?

Arkadaşların boş muhabbetleri çok sıkıcıdır ya ... valla kimisi zevk alıyor alakalı alakasız herşeyden bahsetmekten. belki gurur duyuyordur ayarladıkları için :)

biz buna "ben yaptım, oldu" psikolojisi diyoruz.. aralarını yaptığı çiftlerden biri kanlı-bıçaklı olunca hava otomatik olarak iner.. ama o zamana kadar dinleyeceksiniz ne yazık ki..

Back
X