Sürekli bize gelen misafir çocuk

İstediği kadar ağlasın. Hayır'dan anlamayı öğretmek ailesinin sorumluğu.

Gündüz bakıcı çok rahat söyleyebilir, ben tek çocuk için maaş alıyorum desin ve kabul etmesin.

Siz de komşunuza işten yorgun geldiğinizi ve kafanızın kaldırmadığını anlatın. Oyalamak istiyorlarsa bir kardeş yapsınlar. Onların sizi düşünmesi gerekir asıl.

Siz nazik bir dille durumu anlatmalısınız, komşunuzun yaptığı kısaca bencillik oluyor.
Elbette arada görüşülür çocuklar oynar, fakat bu abartı derecede olmuş.
Ayrıca sizin evde olmadığınız durumlarda komşu çocuğunun evde olması etik değil zaten.

Konuşmaktan başka çareniz yok.
Samsonn Samsonn dediği gibi, hayırdan anlamanın sorumluluğu kendi ailesine ait.

Bir çocuk ağlıyor diye , diretiyor diye her dediği yapılır mı ya ... Hayret doğrusu

Onlar çekinmiyorsa , siz hiç çekinmeyin... Bakıcı da gündüz almasın eve, sizde açık açık konuşun...

İşten yorgun geliyorum... Kendi çocuğumla ayrıca ilgilenmek istiyorum diye... Allah Allah hayret birşey sinir oldum bende burda.

Bakıcım 1 çocuğa bakmak İçin ücret alıyor. Gündüz çocuğunuz geldiğinizde sorun yaşıyoruz artık bakıcı ile . Lütfen gündüz gelmesin. Akşamda iş çıkışı çok yorgun oluyorum dinlenmek istiyorum bana anlayış gösterebilirseniz çok sevinirim. Haftada 1 Yada 10 günde 1 ben evdeyken 1 saat kadar kabul edebilirim. Onun harici çok özür diliyerek sizden bu konuda beni anlamınızı rica ediyorum.

Bir çocuk ağlıyor diye , diretiyor diye her dediği yapılır mı ya ... Hayret doğrusu

Onlar çekinmiyorsa , siz hiç çekinmeyin... Bakıcı da gündüz almasın eve, sizde açık açık konuşun...

İşten yorgun geliyorum... Kendi çocuğumla ayrıca ilgilenmek istiyorum diye... Allah Allah hayret birşey sinir oldum bende burda.
evet konuştugum halde çocukları ağlıyor dye zaten çocuk ben kapııyı açar açmaz içeri dalıyor sormak bile yok kolundan tutup annesinin çıkarması lazım oda ağlıyo dursun bıraz dıyor

evet konuştugum halde çocukları ağlıyor dye zaten çocuk ben kapııyı açar açmaz içeri dalıyor sormak bile yok kolundan tutup annesinin çıkarması lazım oda ağlıyo dursun bıraz dıyor
4 yaşında değil mi bu çocuk laftan sözden anlar
annesi kusura bakmasın

Nasıl da vurdum duymaz komşuluk bu,, Direk söyleyin annesine, eve almak zorunda değilsiniz, Hiç hazetmem böyle durumları... Hayır demeyi de bilmeliyiz.

bu seferde akşamları gelicek konuştumda yani
glemez dedin mi nasıl gelir anlamıyorum. isterse kudursun kapımda polis çağırırım valla yerinizde olsam haneye tecavüz gibi ne o öyle herkesin komşunuzun kızına göre hayatı yok ki sizin de ona göre işleriniz var.

kapıyı açana kadar bekliyor kapıyı çalıoyr canım
Ac kapiyi.
Gozlerini soyle bir belert.kiz biraz.
Sokma iceri.
Hadi bakayim evine ..de

Birak kapida aglasin dursun.

Bana denk gelse boyle insanlar beter ederim
Ne kadar yumusak yuzlusunuz

Back
X