Cok iyi anliyorum sizi... Ben anlatamadim ne tatli dile ne hareketlerimle..
yaa bu bir huy galiba ne bilimm..
Bana neden sigarayi biraktin diye kusmustu..( benim arkadasim nasil bana kizar sigarayi biraktim sagliim icin ama bunun isine gelmiyordu bedavandan sigara aliyordu yaa)..
Bir sure sonra benim esimdede gorduu yerde para isterdi.. sigara..
Yanii ne bilimm !! ben mesafemi koydum ama arkamdan neler atiyor neler !! hic sorma...
Suan arada konusur hep bisey istemek icin..
ama bu kizla kus olan insanlar bana gelipp yaa ne bicim bi huyu var beni sadece sigara icin ariyo diye biliyorlar..
bence siz de ondan isteyin ara ara
o söyleyecekse bende para yok sen de varsa versene filan diyin ilişkiyi kesemiyosanız
benim çevremde de vardı böyle bi tip yanında hiç para bulundurmazdı
düşün yemeğe gitmek için plan yaparız grupça ama bu gelip ben para çekmedim siz de var mı derdi
ben de hiç oralı olmamaya başladım
param yok çekmemiştim dedim
diğerlerinden istemeye başladı
onlarda bıktı ve görüşmeyi yavaş yavaş azalttılar
kimse sonsuza kadar çekmez böyle tipleri
ona da şakayla ya da açık açık söylemek lazım aslında
Benimm arkadasiii hatirlati yaa..
bir gun beni ariyor "ya hadi gel gezelim falan diye"
bende tamam gel al dedim..
"ama arabam yok ki " dedi..
Bende tamam bende var geliyorum dedim..
magzalari geziyoruz aliveris yapcaz indirim var.. biseyler begendi..
"Ama param yok ki "dedi...
Bende biseyler begenmistim alicam... ama bu boyle yapican biraktim herseyi..
Bendede yok demistim.. artik napimm !!
bizimkide işyerınde bu huyuyla ünlü olma yolunda bız sürekli birlikte takıldığımız için insan utanıyorda benden şunu aldı geri vermedi dıyenlerın karşısında
Benimm arkadasiii hatirlati yaa..
bir gun beni ariyor "ya hadi gel gezelim falan diye"
bende tamam gel al dedim..
"ama arabam yok ki " dedi..
Bende tamam bende var geliyorum dedim..
magzalari geziyoruz aliveris yapcaz indirim var.. biseyler begendi..
"Ama param yok ki "dedi...
Bende biseyler begenmistim alicam... ama bu boyle yapican biraktim herseyi..
Bendede yok demistim.. artik napimm !!
bizimkide işyerınde bu huyuyla ünlü olma yolunda bız sürekli birlikte takıldığımız için insan utanıyorda benden şunu aldı geri vermedi dıyenlerın karşısında
yok artık resmen seni para için çağrmış
gerçi ben alışığım bu tiplere alıştırdın mı yandın elini versen kolunu kurtaramıyosun
benim başıma çok geliyo böyle olaylar
bi gün yurt dışındyız öğrenciyiz geziye gelmişiz kız da beş para yok
benden geçiniyo bi de param olduğunu görmüştü gitmeden önce yok ta diyemedim
diğerleri biz de yok dedi kurtuldu ben kaldım ortada
yani o kadar sinir oldum ki yemek yemeye gittik bi de ucuz da değil euro hesabı olunca biraz lüks biyerdi topluca gittiğimiz için müdahale de edemiyodum
param azaldığı için onunla birlikte ben de aç kaldım istediklerimi yiyemedim sonuçta ben birşey alsam ona da almam gerekecek sen yeme aç kal diyemem ki paramla rezil oldum resmen
millet kendine zor para yetiriyodu ben de iki kişilik harcıyodum
alışveriş yapacaktım yapamadım onun yüzünden parayı görse direk isteyecek çünkü biliyorum
öğrenciydik bi de normal çalışan biri de değilim ki rahat harcayayım
insanlar ne acayip ya
ben kimseden borç filan isteyemem bi çay ısmarlasalar bile rahatsız olurum bi dahakine ben ısmarlarım
bu rahatlık nerden geliyo anlamıyorum valla
Gercekten zor bi durum bide ogrencisin.. biz cekiyoruz galiba boylelerini.. cok mu iyiyizz.. cok mu saf anlamadimm..
Kizlar anlat anlat bitmez.. gulsem mi uzulsem mi !! niye beni bulur boyleler.. ben yurt disinda yasiyorumm..
tovbee demin dedim hic bisey ismarlamadiii..
Bi gun gel dondurma ismarliycam dedi...
ahhhilk defa.. gitimm.. Sevindim mi ? sevindim vallahi...
Para verecez.. yaa iki eurom eksik sende varmi demesin mi !!
Bende yaa sen verecektin bende sana guvenerek cuzdanimi almadim dedim (gercektende almamistim)
Bu sonrada cikarmasin mi 20 euroyu... o an gozumden dustuu !!!
yok sizin gibi değil hiç sürekli ona bişiler ısmarlanmasını beklıyor kahve falan makınadan alınıyor sürekli biz alıyoruz kahvesını ıyıce salak durumundayız
bir buçuk aydır sigara almayıp sigara kullan diğer arkadaştan alıyormuş katologlarla ürün satan bi abla vardı ondanda almış bişiiler eksik ödemiş bu gıbı ufak ama can sıkan şeyler sonu gelmıyor aslında konu bıkaç haftadır açsammı açmasammı diye düşündürüyordu benı ama bugun yıne para mevzusu yüzünden sorun çıktı bırının doğum gunu varmış herkez verdi bişiler oda yine diğer arkadaştan istemiş oda yok fazla yanımda demiş gördüm işte para ver sende senın yuzunden arkaşların arasında rezil oldum diye çıkışması yuzunden diğer arkadaşın sinirden ağlaması nedenıyle açtım ne laftan anlıyor ne imadan
arkadaşında cidden terbiyesizmiş ya
sonra parayı çıkarınca utanmıştır umarım
bikaç ay önce çalışmaya başladım hemen arkadaş çevrem oldu hiç zorlanmadım 4lü bi arkadaş grubumuz oldu yemeklere falan beraber gıttığımız
herşey iyi hoş derken arkadaşın bırı surekli borç istemeye başladı baştan sadece benden snaıyordum ama diğererindende istıyormuş sürekli bir gün dayanamayıp gruptan diğer arkadaşımda söyleyınce ee bendende istıyo oldum tabı diğer arkadaşta aynen
istediği paralar 3 5 fazla bişi değil ama haftada 20 lirayı buluyor ve geri dönmüyor arkadaşın birinden durumuıyıce abartıp 30 lıra alıp vermeyınce araları soğudu şimdi sürekli yalnız bulduğunda bana sitem edıyor neden böyle benden uzakalştı bu nebiçim arkadaş dıye ama dıyemıyorumki sen sürekli bişiler istıyorsun sorun bu diye
bu arkadaşı nasıl uyarıcaz aramızda maddi anlamda en rahat geçinen o kıyafetlerınen halindende bellli yanı muhtaç değil zaten çalışıyor ayrıca bu kişi üni mezunu bizim eğitim seviyemiz daha düşük bunu şu yuzden söyluyorum daha çok insan tanımış daha fazla şey görmüş dıye bu arkadaşı nasıl uyarıcaz şaşırdım 30 lıra alıp vermediği arkadaştan bahsederken neredeyse bende ınanıcam ona kötü davrandığına oysa sadece paralarımızı gerı alamadığımızdan uzak duruyor sebebını bılıyorum işte böyle tuhaf bı durum aslında kımseyi kaybetmek istemıyorum ama bu arkadaş idare edilecek gibi değil
yok artık resmen seni para için çağrmış
gerçi ben alışığım bu tiplere alıştırdın mı yandın elini versen kolunu kurtaramıyosun
benim başıma çok geliyo böyle olaylar
bi gün yurt dışındyız öğrenciyiz geziye gelmişiz kız da beş para yok
benden geçiniyo bi de param olduğunu görmüştü gitmeden önce yok ta diyemedim
diğerleri biz de yok dedi kurtuldu ben kaldım ortada
yani o kadar sinir oldum ki yemek yemeye gittik bi de ucuz da değil euro hesabı olunca biraz lüks biyerdi topluca gittiğimiz için müdahale de edemiyodum
param azaldığı için onunla birlikte ben de aç kaldım istediklerimi yiyemedim sonuçta ben birşey alsam ona da almam gerekecek sen yeme aç kal diyemem ki paramla rezil oldum resmen
millet kendine zor para yetiriyodu ben de iki kişilik harcıyodum
alışveriş yapacaktım yapamadım onun yüzünden parayı görse direk isteyecek çünkü biliyorum
öğrenciydik bi de normal çalışan biri de değilim ki rahat harcayayım
insanlar ne acayip ya
ben kimseden borç filan isteyemem bi çay ısmarlasalar bile rahatsız olurum bi dahakine ben ısmarlarım
bu rahatlık nerden geliyo anlamıyorum valla
Ay ne sinir oldum yaa kendine sakladığın paranı çatır çatır harcayamamak
evet baya koymuştu bana
bi de inanamamıştım yurt dışında başka bi ülkeye gezmeye gidiyosun insan beş parasız gelir mi ya
sonradan öğrendim zaten param yok demeyi
valla kimseye param var demeyeceksin anında borç isteyen biri çıkıyo
bu sekilde davranıp ihtiyacı olmadıgı halde tekrar tekrar istemeye cekinmiyorsa siz neden reddetmeye cekiniyorsunuz ki...
yok sizin gibi değil hiç sürekli ona bişiler ısmarlanmasını beklıyor kahve falan makınadan alınıyor sürekli biz alıyoruz kahvesını ıyıce salak durumundayız
bir buçuk aydır sigara almayıp sigara kullan diğer arkadaştan alıyormuş katologlarla ürün satan bi abla vardı ondanda almış bişiiler eksik ödemiş bu gıbı ufak ama can sıkan şeyler sonu gelmıyor aslında konu bıkaç haftadır açsammı açmasammı diye düşündürüyordu benı ama bugun yıne para mevzusu yüzünden sorun çıktı bırının doğum gunu varmış herkez verdi bişiler oda yine diğer arkadaştan istemiş oda yok fazla yanımda demiş gördüm işte para ver sende senın yuzunden arkaşların arasında rezil oldum diye çıkışması yuzunden diğer arkadaşın sinirden ağlaması nedenıyle açtım ne laftan anlıyor ne imadan
o ortam bozulmasın dıye aslında borç istemesi ve borç vermeyınce çıkardığıı sorunlar dışında bişisi yok ama sömürülmekte istemıyor ınsan dışlamakta istemıyor ama artık ıkısınden bırı seçilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?