- Konu Sahibi little bird
İyi akşamlar herkese, bir arkadaşım 6-7 aydır buluşmak istiyor. Ben bayadır sadece ona özel değil, hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Aslında çok yakın bir arkadaşım ama hem modum düşük belki de depresyondayım bilmiyorum hem de son sıralar gerçekten yoğunum, olan boş vaktimde de evde dinlenmek istiyorum. Ancak arkadaşım laftan anlamıyor. Yoğun olduğumu da söyledim, buluşmak istemediğimi de ima ettim. Ama o sürekli özledim, buluşalım. Belki 20-30 kere belki daha fazla demiştir. Bir yandan onu kaybetmek istemiyorum bir yandan da buluşmak da istemiyorum ama çok daraldım. En son artık arayınca açmamaya başladım. Bu sefer annemin telefonu vardı, onu aramış. Sizce ne yapayım? Buluşayım aradan çıksın diyeceğim ama bu sefer diğer hafta için ısrara başlayacak çünkü bir anda böyle olmadım 6-7 aydan öncesinde de buna dönüşmüştü. Sizde hiç oldu mu bilmiyorum ama kimseyle görüşmek istemiyorum bayadır. Hatta bu yüzden az samimi olduğum birkaç kişiyle aram da bozuldu, buluşmadığım için aram bozulduğunu bu ısrar eden arkadaşım da biliyor. İzole olunca daha iyi hissediyorum. Bir de çok kilo aldım onun da çok etkisi var
Üniversite bitince araya kilometreler girmesiyle baya arkadaşımla mesafe girdi zaten belki de bu arkadaşımla da kopucaz. Napsam bilemedim.