Sürekli bunalma durumu nasıl geçicek?

İnan öyle iş arkadaşlarım var ki; öğretmenler odası öğretmenler odası değil tımarhane gibi, şaşar kalırsın. Bu okuldaki ilk senemdi tüm insan çeşitlerini burada gördüm. 2 bayan öğretmen var onlardaki hava Kate Middleton'da yoktur, ne günaydın bilirler ne iyi dersler, burunları sürekli 2.5 metre havada, ikiside birbirinin ekürisi, okula biri gelmese diğeri de hayatta gelmez, hiç düşünmezler öğrencilerin durumunu sürekli okulu asmak peşindeler. Birkaç defa sayelerinde iftiraya uğradık. 1 erkek öğretmenimiz var ki oda kibir dolu olduğu kadar sinir hastası, antideprasan bağımlısı, etmediği tehdit kalmadı hepimizi, bir arkadaşın arkasından yanına gidersem tokatlarım falan demiş. Başka bir erkek öğretmenimiz zaten hep müdür olmanın ve gelecek ek derslerin peşindeydi nitekim emeline ulaştı şimdi kendi kanka takımına ek ders maaşlarını dayadıda dayadı. Bir tane daha erkek öğretmenimiz var 60 küsür yaşında ve bildiğin sapık. Din Kültürü öğretmenine gitmiş elinde iç çamaşırı katoloğu ile sende bunlardan giyiyor musun demiş, inanabiliyor musun ya. Adamı gördüğüm yerde kaçıyorum bildiğin. Bizde bu tımarhanelik alanın içinde 5 öğretmen birbirimize çok güzel kenetlenmiştik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ancak içimizden biri okulda kaybolan paraların ve sütlerin sorumlusu çıktı, diğeride çok güvendiğimiz bir konuda bizi yarı yolda bıraktı. Ben ne yapayım yani bu ortamda, 1. önergeni mi yoksa 2. önergeni mi uygulayayım ?
meslektasin olarak tavsiyem kendi köşene cekil ve cok kanka olma kimseyle..tenefuslerde sinifta kalarak kitabini oku ya da baska biseylerle ilgilenebilirsin ogretmenler odasina gitmen gerekmiyor hatta okuldan ozel hayatina insan sokma mümkün mertebe..isini yap cik..okulum kapisindan ciktiktan sonra okulu ve sorun vs herneyse orda birak..

meslektasin olarak tavsiyem kendi köşene cekil ve cok kanka olma kimseyle..tenefuslerde sinifta kalarak kitabini oku ya da baska biseylerle ilgilenebilirsin ogretmenler odasina gitmen gerekmiyor hatta okuldan ozel hayatina insan sokma mümkün mertebe..isini yap cik..okulum kapisindan ciktiktan sonra okulu ve sorun vs herneyse orda birak..
Tenefüslerde sınıfta kalmaya çok çalıştım inan ama çocuklar hemen başıma üşüşüyorlar, rahat bir nefes alamıyorum sınıfta yani anlayacağın. Koridorun gürültüsünden de başım şişiyor zaten o yüzden öğretmenler odasına çıkıp biraz nefes alma ihtiyacı ister istemez doğuyor. Ama bu saatten sonra dediğin gibi herkes iş arkadaşımdır, kimseyle samimi olmam. Gerçek yüzlerini görünce insanlara güvenim kalmadı zaten. Çalıştığum köyün havasından mıdır, suyundan mıdır yani bilemiyorum herkes ayrı bir tuhaf...

Heran huzursuzum.bir yerde duramıyorum bu hayatımı çok etkiliyor.Bazen cesetten farksızım hiç halim yok son zamanlarda.gerçekten önerilerinize ihtiyacım var
Ayy inanırmisin benimde bi cafeye gidip sabahtan akşama kadar sigara içelim var.garip olan şu ki ben sigara içmiyorum. Ne alaka bende anlamadım gitti.:KK51:

Back
X