zihinsel problemleri varmıştır mutlaka yoksa sanmıyorumAnne madeni kaza kaza bitiremedin de
böyle pislik olmaz ya
midem kalktı.
haaa ben annemlerin eski mahallesinde karıştırıp o malum pisliği yiyen kadın görmüştüm
çocuğunuza kötü örnek ve mikroba açık.
zihinsel problemleri varmıştır mutlaka yoksa sanmıyorum
demek ki pislikten insan ölmüyor en büyük kanıtı bu insanlar
sanırsam
ama o görüntü hala gözümün önünde bana yazıkne insanlar var
Ben evime gelen insanlari ellerini yikamalari konusunsa surekli uyariyorum. Kirilmalari falan da umrumda degil. Kayinvalidem tuvaletten çıkarken ellerini yikamiyordu, acikca soyledim ellerinle torununa yiyecek bişeyler veriyorsun lutfen sık sık ellerini yika, tuvalleten sonra, sigara ictikten sonra ellerini yıkamadan cocukla oynama, hasta oluyor dedim. Alinmis gibi gelmedi bana, doğrusun kizim dedi ve dikkat etti sonrasinda.
nerden buluyorsunuz böyle pis ,pasaklı kaynanaları
bir de neden büyük harfla yazdın.büyük harf bağırma anlamına gelir ve yasak
KAYINVALİDEMLER BAŞKA ŞEHİRDE OTURUYORLAR BENİMDE 2 YAŞINDA KIZIM VAR İLK TORUN 2 AYDA BİR BİZDELER VEDE EŞİM YILLIK İZNİNİ İLLAKİ ORDA GEÇİRİYOR 1 AY KADAR K.VALİDEM ÇOK PİS SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYOR TİK HALİNE GELMİŞ ARTIK NE YAPTIYSAM OLMUYO BAŞKA ODAYA GEÇİP YİNE SAATLERCE KARIŞTIRIYO TUVALETTE ELLERİNİ HİÇ YIKAMAZ VE OTURAK TUVALET SÜREKLİ DIŞINA İŞİYO BIKTIM ARTIK HER YOLU DENEDİM ESKİDEN BU KADAR TAKMIYODUM AMA KIZIM OLUNCA PİS ELLERİYLE SÜREKLİ ONA DOKUNUYO VE KIZIMDA ONLAR GELDİKTEN SONRA BURNUNU KARIŞTIRMAYA BAŞLIYO NAPSAM BİLEMEDİM LÜTFEN YARDIM İMA ET DEMEYİN HER YOLU DENEDİM EŞİMEDE SÖYLEDİM AMA OLMUYO ALLAHTAN EŞİM ÇOK TEMİZ BİRİ O AİLEDEN NASI ÇIKMIŞ BİLMİYORUM...
Kayit kismi cok hosuma gitti. Benm de boyle bisey yapmam lazim, soylemedigm seyler karsima cikiyo. Hic aklima gelmemisti :)Zor bir durum. Ama tek yolu açık açık konuşmak. Önce eşinize söyleyin annenle böyle bir konuşma yapacağım haberin olsun diye. Konuşmayıda kayda alın bence. Sonra söylemediğiniz şeyler söylenmiş gibi önünüze çıkmasın.
maalesef insanı böyle oyunlar yapmak zorunda bırakıyorlar.Bu durumda ne yaplir bilmiyorm ama
Kayit kismi cok hosuma gitti. Benm de boyle bisey yapmam lazim, soylemedigm seyler karsima cikiyo. Hic aklima gelmemisti :)
hayret bizimki hem alınır hemde bırakmaz sanırım bu huylarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?