- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Babasi kendi yasadiklari sehirde su an calisiyo. Yazlari okul tatil olunca ablam gelip 3 ay kaliyo tabi o da isten bi hafta izin alip katilabiliyo.. zaten nişanimda da kocasi kafasini dinlesin diye babama verip durdu cocuklari sinirim bozuluyo bu hallerinekesinlikle haklisiniz.Siz kendi islerinizle ilgilenin.Arada bir bakmak iyidir ama zorunluluk olunca isin tadi kaciyor..Insanlarda bakamiyacagi cocuklari dogurmasinlar.Ayricabu durumda ablanizi rahatlatmasi gereken kisi siz veya anneniz degil cocuklarin babasidir.
Bende böyle dusundugum icin en az 1 yil hatta 2 yil cocuk dusunmuyorum bilmiyorum maddi manevi sarari saglarsak olabilir tabi de.Herkes doğurduğu çocuğa bakacak yani kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
cok sinir bozucu bir durum.Ben olsam mümkün oldugunca evde durmazdim.Kocasi kafasini dinlesinmis.Zaten 3 ay dinliyor kafasini.Yazik degil mi babaniza.Babasi kendi yasadiklari sehirde su an calisiyo. Yazlari okul tatil olunca ablam gelip 3 ay kaliyo tabi o da isten bi hafta izin alip katilabiliyo.. zaten nişanimda da kocasi kafasini dinlesin diye babama verip durdu cocuklari sinirim bozuluyo bu hallerine
O kadar güzel özetledinizki. Cunku en buyugu suclu olunca ona kiziyorum kizdim diye ablamda o kucukleri kiskaniyo kizma diye beni uyariyo öyle döngüye giriyoruzÇocuk bakmaktan daha zor bir iş varsa.
O da emanet çocuk bakmaktır.
Kendim çocuk yapmıyorum bakamam diye korkuyorum.
Ama emanet çocuk baktım. Allah kimseye nasip etmesin emanet çocuğun ana babasına hesap vermeyi.
3 tane yaparken kime sorduysa gidip ona çocuk baktırsın bulmuş yolunu 3 ay gelip kalıyor oh bedava bakıcıBende böyle dusundugum icin en az 1 yil hatta 2 yil cocuk dusunmuyorum bilmiyorum maddi manevi sarari saglarsak olabilir tabi de.
Ona sorsaniz yazik degil herkesin ailesi neler yapiyocok sinir bozucu bir durum.Ben olsam mümkün oldugunca evde durmazdim.Kocasi kafasini dinlesinmis.Zaten 3 ay dinliyor kafasini.Yazik degil mi babaniza.
Malesef öyle basimizin üstünde yeri var ama ben olsam ezilirim sonuc olarak baba evi artik burasi. Bilmiyorum ya degisik.3 tane yaparken kime sorduysa gidip ona çocuk baktırsın bulmuş yolunu 3 ay gelip kalıyor oh bedava bakıcı
İste mesela o bugün bakin da enistenle bi bas basa yemege gidelim diyebiliyo cok rahat. O da sundan kaynakli evlenir evlenmez hamile kaldi pek yapamadilar basbasa cafe yemek falan ondan.Benim ablaminda 3 çocuğu var .. 5-3,5-2 yaslarinda .. bi isi oldugunda bi yere gitceginde anneme birakir bir ikisini ..bekar kizkardeerim de bakarlar ..ablam uyusun diye annem kıyamaz bakar yine çocuklara.. yalnız aradaki tek fark ablam boş vaktini dinlenerek geçirir gece tv izlemez öyle olsa kim olsa zoruna gider 3 kucuk cocuga bakmak ..
Bi dönem gitti de cok bilmis enistem psikologun bi faydasi olmaz.cart curt diye aklina girdi diye birakti onu da.şiddetle ablanızın terapi almasını öneririm. çünkü yaşadığı zorluklarla şu an sorumluluklarını yıkma psikolojisinde gibi duruyor. çocukların ona ait olduğunu ve asıl sorumlunun o olduğunu, zaman zaman dinlenebilmek adına destek isteyebileceğini ancak bunu abartmaması gerektiğini öğrenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?