Sürekli çocuklara baktırma isteği..

İste mesela o bugün bakin da enistenle bi bas basa yemege gidelim diyebiliyo cok rahat. O da sundan kaynakli evlenir evlenmez hamile kaldi pek yapamadilar basbasa cafe yemek falan ondan.
Icinde kalmis demek ki bazi seyler ..stresli bi dönemden geçiyorsunuz sakin bi şekilde atlatmaya çalışın karşınızdaki ne de olsa ablanız 3 çocuk bakmak gerçekten çok zor siz belki bi kaç saat bakarsınız ama o bi kaç saat ablanıza ilaç gobi gelicektir suistimal edilmedikçe tolere edilebilir diye düşünüyorum

Bi dönem gitti de cok bilmis enistem psikologun bi faydasi olmaz.cart curt diye aklina girdi diye birakti onu da.

psikolog kesin çocukların yükünü babayla eşit paylasmaniz lazim konularına gelmistir. üç ay sizde kalmaları diğer zamanlarda da anneye yıkması daha işine gelmiştir.

ben olsam bi hafta bile kalmam kocam olmadan ailemin ya da baskasinin evinde...

enişte çok kurnaz sanırım

Aynen. Durum bu bence de.
Anlatımından ben de ablanın çocuklardan bıktığı cikarimina vardim.

Aynen bunu diyecektim, ben tek çocukla annemin evinde kaldığımda rahat edemiyorum.

Çünkü oğlum orda iyice çığırından çıkıyor, anneanne, dede, teyze hepsi çok simariyor.

Ben peşinde koşmaktan yoruluyorum, kimseye içinden bile olsa of dedirtmek istemem..

Değil ki üç zor cocuk..
Bir de siz bakın demek, biraz extra rahatlık bana göre...

3 çocuk zor gerçekten ablanız acaba tükenmişlik falan hissediyor da tüm sorumluluğu atmak mı istiyor üstünden bi nebze. Normal bi beklenti değil bence çok haklısınız.
Benim 1 çocuğum var. ben çalışırken annem bakıyor, o da yarım gün. Sigortasını ödeyip biraz da harçlık veriyoruz gücümüz yettiğince. Ona rağmen düşünüyorum yoruluyor mu acaba fazla mı oluyoruz diye. Ki ben haftasonları oturmaya bile gitmiyorum bari tatil günleri çocukla uğraşmasın kafasını dinlesin diye. Yemeğe ya da gezmeye gitmek için keyfi olarak olarak bıraktığım da nadirdir. Ablanız çalışıyor mu yaz tatili dışında

Aynen. Durum bu bence de.
Anlatımından ben de ablanın çocuklardan bıktığı cikarimina vardim.

belki de bagirmamak farkli biseylerle ilgilenmek için gec yatip farklı seyler yapiyodur. kendine vakit ayirmaya calisiyodur. ben de bir tanesine yetemiyorum ki üç tane birden çok zor.

bence kocasi doldurup doldurup haklisin diye gazliyo ablayi.

ya kahve icmeye arkadasima gitsem babasina birakip gidiyorum mümkünse. başkasının evinde bişey kırıp dökse çok mahcup olurum ki tam kırma dökme yasinda benimki.

ailemle de biraz baksalar içim kötü oluyo insanlari uğraştırıyorum yüklerini almak yerine yük oluyorum diye.

ama bence sorun eniştede. abla artık huniyle gezecek kıvama gelmiş. caresiz biraz kendine vakit ayirmaya çalışıyo. haklı diyemem ama kocasına yuklenmeli ailesine değil

Çalismiyo ablam..
Maşallah ne güzel dusuncelisiniz siz..

Malesef enistem cok degisik bi adamdır.. evet gazliyo aynen öyle.. iki güzel söz söylüyo herseyi yaptiriyo. Kendi annesi söz konusu olunca onlar yasli yapamaz bakamazlar diyo kapatiyo konuyu ama biz esegiz tabi herseyde kosuyoruz dogum hastalik.erkek tarafi fazla kurnaz.

o zaman ablanizla aranıza soğukluk kırgınlık girmesini engelleyerek çözmeniz lazım. psikologa tekrar gitmesi için konuşabilirsiniz. madem üç ay sizin yanınızda sizin yaninizdayken gitsin.

ben de ne kadar yorgun olursam olayim aksamlari kendime bi kahve yapar oturabildigim kadar oturup kafamı toplarim. başka türlü yapamıyorum olmuyo yani. uyumak kadar kendi kendine yarim saat kalmak da ihtiyaç.

zaten su an ilgileniyosunuz ya alttan alta da eniste de baksa işin ucundan tutsa diye ablanizi yureklendireceksiniz ya da böyle böyle aranizi açacak enişte. çocuklar kaç yaşında acaba

Biri 10 biri 7 biri de 2 bucuk yasinda

Yaptığı gibi sorumluluğunu alması lazım. Çocuklardan sorumlu anne ve babası
baba zaten 3 ay atmış başından
anne aşırı yorgundur yaZık ona da ama bunu size yıkarak çözemez

Biri 10 biri 7 biri de 2 bucuk yasinda

10 ve 7 yaşındakini sinemaya götürüp siz ablanizla dertlesseniz onlar filmizlerken. küçüğe de anneniz baksa. kadın cidden delirecek hale gelmiştir hiperaktivite varmis çünkü.

şimdi siz haklı olduğunuz halde sakince soyleseniz bile (doldurusa geldiği ayan beyan belli olduğu için) o sakin konusma tartismaya kusluge kadar gider...

ya da taktik degistirin enisteye birakin büyükleri benim evlilik hazırlığı için ablama ihtiyacım var onun da kafasi dağılır enişte küçüğü götürürüz zaten deyip alip götürün ablanizi.

enisteniz ablanizin agzina bı kaşık bal sürüyo kafe yemek basbasa biseyler yaparak. ama o bal da emanet çünkü çocukları size birakiyolar. ve enişte bunu sürekli normellestiriyo.

kadin napsin o hengamenin içinde eşiyle sakince bi iki saat gecirince esinin ne kadar iyi sizin ne kadar anlayışsız olduğunuzu bilinçaltına yerlestiriyo.

ya da siz bi psikologla görüşüp tavsiye alın ablaniza karşı nasil davranmaniz gerektiğiyle ilgili. kardeş cabuk kaybedilmemeli bence. araya mesafe koymak kırgın olmak hos olmaz. hele de siz de yuva kurarken

Ben de sunu anlamakta zorluk cekiyorum.Gül gibi iki cocugun var .Az cok da ,kapasitesini bilir insan.3 cocuklu hayatin neye benzeyecegini de.Es ,basindan saviyorsa,bu hale gelinecekse nedir bu 3 cocuk sevdasi.Neyse olmusla ,ölmüse care yoktur.7 yas cocukla ablan az cok kendini toparlayip onune bakacakken hop yeni bastan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…