Sürekli Değer kaybeden para

Benim tlde param yok ama olsa şu an bir kısmıyla altın bir kısmıyla döviz alırdım. Tam fırsat diye düşünüyorum. Ve tabi ki ytd.

Benim tlde param yok ama olsa şu an bir kısmıyla altın bir kısmıyla döviz alırdım. Tam fırsat diye düşünüyorum. Ve tabi ki ytd.
Kimisi de sırası değil diyor. Sırası değil diye diye paramız eriyor gidiyor. Bu konularda bilinçsiz olmak çok kötü

Kimisi de sırası değil diyor. Sırası değil diye diye paramız eriyor gidiyor. Bu konularda bilinçsiz olmak çok kötü
Sizin bileceğiniz iş tabi de dediğiniz gibi sırası değil derken alan aldı satan sattı yine bir sürü kişi kar etti. Keşke düşse iyice, keşke dolar 1 lira olsa daha çok işime gelir zira dolarla maaş almıyorum.

Arkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
Altın 530lardan 460lara düştü. Benim için alım fırsatı verdi altın mesela. Ki bir miktar aldım da.

Yorumcuları okuyun dinleyin. Dövizin kıymetli madenin önceki aylarda yıllardaki değişimlerine bakıp karar verin. Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.

Ben altın aldım. Zaten enflasyon yüzünden yediğimi yiyip geri kalan paramı altına dövize yatırıyorum her halükarda. TL olarak kalınca her gün değer kaybediyor.

Benim de altinlarim var, ama ben düşüş olayına çok sevindim. Elimdeki paralarla biraz daha altın alma imkanım oldu.
Siz de bozdurmak yerine daha çok alın bence düştükçe. Elbette ki yükselecek.
Yatırım tavsiyesi değildir ama altın bozdurulmamali, beklesin,zaten kendini katlara katlaya çıkacak yıllar içinde.

*Henüz izlemedim, güzel bir yayın mı bilmiyorum ama şu video size gelsin (hep takip ettiğim,epey birikimli bir amca kendisi. Hızı x1,5 yapıp izleyin bir. Belki size hitap eden şey bulursunuz

Bende altın almayı düşünüyorum ama yurtdışında yaşadığım icin distans nasıl alınır pek bilgim yok. Bankadan döviz alır gibi mi alınıyor ? Yoksa kuyumcudan bire bir mi alıyorsunuz ?

Arkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
uzun vadede elbette kazanırsınız ama birkaç ay sonra paraya ihtiyacım olur diyorsanız zarar kar konusu belirsiz. Bu belirsizlik kazanmayacağınız anlamına gelmez sert düşüş yükselişlerden faydalanıp tel bankacılığı sayesinde istediğiniz vakit al sat yapabilirsiniz böylece çok kısa vadede iyi paralar da kazanabilirsiniz sadece telefon tvde her gün gün içi altın takibi yapın yeterlidir.
Bir yandan aşı da kapıda diyorlar düşebilir de, yeni bakan falan...
sonuç olarak belirsiz zaten şansa yaşıyoruz bu ülkede

Bende döviz vardi, kârdan epey zarar ettim ama uzun vadeli sonuçta illaki yükselecek. Altın ise her zaman daha mantıklı bir yatırım. Bende hem altın hem döviz var.

Altin ve Euro derim su anda.
Dollar da normalde olabilir ama su secim sonuclari kesinlesip iktidar sorunsuz degisse. Yok trump ve yandaslari ortaligi karistirsa dollar da biraz sallanir. Onun icin Euro derim

Bende altın almayı düşünüyorum ama yurtdışında yaşadığım icin distans nasıl alınır pek bilgim yok. Bankadan döviz alır gibi mi alınıyor ? Yoksa kuyumcudan bire bir mi alıyorsunuz ?
Uzun zaman kuyumcuyla uğraştım, her seferinde bir grama yirmi liraya yakın para koyup sattılar. En sonunda pes edip bankaya geçtim. Şimdi banka kartımdan,online olarak alıyorum. Satmak istersen de online olarak satıyorum,banka kartima geliyor parasi

Altin ve doviz düşüşte. Altinin 400 den asagi inecegini soyluyor guvenilir bir kaynagim ki kendisini dinlemeyip su an zarardayim. Biraz daha bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…