Kimisi de sırası değil diyor. Sırası değil diye diye paramız eriyor gidiyor. Bu konularda bilinçsiz olmak çok kötüBenim tlde param yok ama olsa şu an bir kısmıyla altın bir kısmıyla döviz alırdım. Tam fırsat diye düşünüyorum. Ve tabi ki ytd.
Sizin bileceğiniz iş tabi de dediğiniz gibi sırası değil derken alan aldı satan sattı yine bir sürü kişi kar etti. Keşke düşse iyice, keşke dolar 1 lira olsa daha çok işime gelir zira dolarla maaş almıyorum.Kimisi de sırası değil diyor. Sırası değil diye diye paramız eriyor gidiyor. Bu konularda bilinçsiz olmak çok kötü
Altın 530lardan 460lara düştü. Benim için alım fırsatı verdi altın mesela. Ki bir miktar aldım da.Arkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
Uzun vadeli yatırım düşünüyosanız altın alın. Şuan zaten epey düştü. Alım fırsatı veriyo.Arkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
Tam sırası 2 günde altında dövizde düştü tekrar yükseleceği kesin hazır düşmüşken alın derimKimisi de sırası değil diyor. Sırası değil diye diye paramız eriyor gidiyor. Bu konularda bilinçsiz olmak çok kötü
Siz olsanız hangisini alırsınızTam sırası 2 günde altında dövizde düştü tekrar yükseleceği kesin hazır düşmüşken alın derim
riski bölüştürün derim altın dolar euro arasında paylaştırın ben öyle yapıyorumSiz olsanız hangisini alırsınız
Bende altın almayı düşünüyorum ama yurtdışında yaşadığım icin distans nasıl alınır pek bilgim yok. Bankadan döviz alır gibi mi alınıyor ? Yoksa kuyumcudan bire bir mi alıyorsunuz ?Benim de altinlarim var, ama ben düşüş olayına çok sevindim. Elimdeki paralarla biraz daha altın alma imkanım oldu.
Siz de bozdurmak yerine daha çok alın bence düştükçe. Elbette ki yükselecek.
Yatırım tavsiyesi değildir ama altın bozdurulmamali, beklesin,zaten kendini katlara katlaya çıkacak yıllar içinde.
*Henüz izlemedim, güzel bir yayın mı bilmiyorum ama şu video size gelsin (hep takip ettiğim,epey birikimli bir amca kendisi. Hızı x1,5 yapıp izleyin bir. Belki size hitap eden şey bulursunuz
uzun vadede elbette kazanırsınız ama birkaç ay sonra paraya ihtiyacım olur diyorsanız zarar kar konusu belirsiz. Bu belirsizlik kazanmayacağınız anlamına gelmez sert düşüş yükselişlerden faydalanıp tel bankacılığı sayesinde istediğiniz vakit al sat yapabilirsiniz böylece çok kısa vadede iyi paralar da kazanabilirsiniz sadece telefon tvde her gün gün içi altın takibi yapın yeterlidir.Arkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
Uzun zaman kuyumcuyla uğraştım, her seferinde bir grama yirmi liraya yakın para koyup sattılar. En sonunda pes edip bankaya geçtim. Şimdi banka kartımdan,online olarak alıyorum. Satmak istersen de online olarak satıyorum,banka kartima geliyor parasiBende altın almayı düşünüyorum ama yurtdışında yaşadığım icin distans nasıl alınır pek bilgim yok. Bankadan döviz alır gibi mi alınıyor ? Yoksa kuyumcudan bire bir mi alıyorsunuz ?
Altin ve doviz düşüşte. Altinin 400 den asagi inecegini soyluyor guvenilir bir kaynagim ki kendisini dinlemeyip su an zarardayim. Biraz daha bekleyin derimArkadaşlar şuan banka hesabımdaki parayı altın yada dövize çevirmek istiyorum. şuan mantikli mi ne almalıyım siz neler yapıyorsunuz ?
Sanırım en mantıklısı buUzun zaman kuyumcuyla uğraştım, her seferinde bir grama yirmi liraya yakın para koyup sattılar. En sonunda pes edip bankaya geçtim. Şimdi banka kartımdan,online olarak alıyorum. Satmak istersen de online olarak satıyorum,banka kartima geliyor parasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?