Sürekli dış görünüş hakkında konular açmamin sebebi gerçekten bu konuda problem yaşamam.

Ben hasya

Ben hastalığımdan dolayı çok acaip yürüyorum ve herkes bakıyor zerre kafama takmıyorum.
Tam anlamadım size niye baktıklarını?

İlahi güldürdünüz beni. Günde kaç tane çirkin insan görüyoruz, yol mu değiştiriyoruz ayol. Valla ben o kadar yürüyorum öyle aman aman güzel kimseyi de görmüyorum o zaman hep zikzak çizip karşı yola mi geceyim siz üzerinize aliniyorsunuz, bir de insanların tepkilerini ölçmek için yüzlerine yüzlerine bakıyorsanız doğal olarak onlar da size bakiyordur..Ben bazen biri için niye yüzüme dik dik bakıyor diye düşünüyorum ama aynı anda ben de bakmış oluyorum aslında. O da benim için aynı şeyi düşünüyor olabilir Siz hassas olduğunu için üzerinize aliniyorsunuz. Siz güzel oldugunuza inanın önce, benim işyerinde sıradan bir kız vardı ama güzelim ben güzelim diye dolaşırdı, kız bir süre sonra hepimize çok güzel gelmeye başladı. Gayet normal bir kız aslinda ama benim bile algım değişti, kız resmen algimizla oynadı

Yalnız olmadığımı öğrendim şu an.
Bende de aynı durum var. Mesela birisi bana hayır dediğinde (konu fark etmez) tipimden dolayı dedi sanıyorum. Hatta kaç kere “biliyorum korkutucu bir tipim var ama bu benim elimde değil,” demişliğim var Başka sebeplerden psikiyatriye gittim, yaşadığım başka şeyleri de anlatınca OKB belirtileri olduğunu söyledi bana. Bence siz de görünün, böyle cidden yaşanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…