Selam arkadaşlar. 27 yaşındayım ve eşimle bebek denemelerine başladık.
1. hamilelikte bile hiç haberim yokken düşük oldu.
2. de hamile kaldım hersey iyiydi 6 haftalıkken birden kanama alanım oldu progestanla düzeldi felan derken sonra bi öğrendim kese bozulmuş beta düşmüş mecbur kürtaj oldum.
Sonra genetik ve kromozom test yaptırdık eşimle. Kromozom normal. Genetikte mhfr olan 2 değer heterozigot çıkınca
3. Hamileliğimde kan sulandırıcıya başladım. suan hamileliğim devam ediyor ama doktor gelişim olmadığını söyledi yine 6 haftadayım. Hemde bu sefer oksapar 0.4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen bu sefer kanamam yok ama yolk sac şekilsiz embriyo görülmedi. %70 sağlıksız gebelik dedi doktorum.
Sizden ricam birçok kez düşük yapıpta bebek sahibi olan var mı? Ne yapmalıyız? Artık gerçekten bunalıma girdim. Kısır döngü gibi sürekli aynı şeyleri yaşıyorum